frenzy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Κρατάω το: There's no question that some choice is better than none, but it doesn't follow from that, that more choice is better than some choice... Κοίτα η συνέχεια αυτού είναι η μαζική επικράτηση προϊόντων, τα trends και η μόδα. Αναγκασμένος να αποφασίσεις ανάμεσα σε εκατοντάδες προϊόντα, κάνεις ένα narrowing down των κριτηρίων σε ένα "τι αγοράζουν οι πολλοί", όπου αμέσως αμέσως σε αφήνει με 2-3 επιλογές. Ε, μετά είναι απλό, διαλέγεις με βάση το χρώμα και άλλα τέτοια idioκρατικά.
Tilemaxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 α καλαααααα αυτο με τα ρουχα τσακωνομαι συνεχεια με τους φιλους μου! ποια ποιοτητα και πρασινα αλογα μου λετε ρε? τη διαφορα εχει ενα φτηνιαρικο ρουχο απο ενα ακριβο?????? σε αυτη την ερωτηση μου απαντανε οτι η ραφη ειναι καλυτερη και κραταει γερα πιο πολυ καιρο και επισης ειναι πιο καλυτερα χρωματα και δε χανονται μετα απο πολλες πλησεις! και σας ρωταω εγω, τι ειναι το ρουχο? σπιτι που θα το εχουμε για 15 χρονια? ετσι κι'αλλιως εγω μετα απο μερικους μηνες τα ρουχα τα βαριεμαι και θελω ανανεωση! προτειμω να παρω τζιν με 10 ευρω, να το φορεσω 5 μηνες παρα τζιν με 50 ευρω και να το φοραω 25 μηνες! μεσα σε 25 μηνες εχω αλλαξει 5 τζιν διαφορετικου σχηματος και χρωματος + οτι τα παλια τα κραταω και σκληρη χρηση οπως σκαψιμο κτλ κττλ το ιδιο και οι μπλουζες, το ιδιο και τα παπουτσια! στα παπουτσια δε λεω να παρω πλαστικα και να βρωμανε τα ποδια μου, αλλα οχι και με 150 ευρω μονο και μονο επειδη ειναι μαρκα και κρατανε περισσοτερο. ΑΣ σκιστουνε, αφου ετσι κι'αλλιως θα τα βαρεθω μετα απο λιγο καιρο..... το ιδιο και τις γυναικες.... Καμία σχέση. Οτι πληρώσεις παίρνεις. Εγώ μια φορά είχα πάρει μια βερμούδα απο τους Κινέζους και μόλις έκανα ένα σουτ σκίσκηκε απο πίσω μέχρι μπρός
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 πάλι που δεν πρόλαβες να κλάσεις, θα σκιζόταν από πίσω...
The_Judas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Τότε θα έπαιρνε φωτιά η βερμούδα απο την χημική αντίδραση με τα αέρια Κάπως σαν τις κινέζικες ηλ. συσκευές που ανατινάζονται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 οδεύοντας προς το spontaneous human combustion!
liopyr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Κοίτα η συνέχεια αυτού είναι η μαζική επικράτηση προϊόντων, τα trends και η μόδα. Αναγκασμένος να αποφασίσεις ανάμεσα σε εκατοντάδες προϊόντα, κάνεις ένα narrowing down των κριτηρίων σε ένα "τι αγοράζουν οι πολλοί", όπου αμέσως αμέσως σε αφήνει με 2-3 επιλογές. Ε, μετά είναι απλό, διαλέγεις με βάση το χρώμα και άλλα τέτοια idioκρατικά. Ψήνομαι πάντως να διαβάσω το βιβλίο του, δεδομένου πως καλώς ή κακώς -(κακώς), η κατανάλωση έχει φτάσει να θεωρείται απαραίτητο συστατικό ψυχικής ισορροπίας στις σύγχρονες κοινωνίες. Χιούμορ απ'όσο φαίνεται έχει, υπερβολή ίσως (δεν είμαι σίγουρος σε τι σημεία έχουν φτάσει στην Αμερική τα σουπερ-μαρκετ και τα καταστήματα ρούχων), αλλά το σημαντικότερο είναι νομίζω πως με έπεισε πως πρόκειται για ένα αρκετά ευαίσθητο θέμα που φαινομενικά δεν φαίνεται τόσο σοβαρό. Αν πάλι έχω πέσει έξω, τότε χαλάλι του, ξέρει να προμοτάρει τα βιβλία του.
clevercitizen Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως υπάρχει και η άποψη που λέει ότι αν δεν ενημερώνεσαι για τις τεχνολογικές εξελίξεις, τότε μένεις στάσιμος στις τεχνολογικές σου γνώσεις. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μην γίνεις "τεχνολογικά αναλφάβητος"? Να διαβάσεις review για μια νέα κάρτα γραφικών? Να εμπιστευτείς τη γνώμη ενός τυχαίου που πόσταρε ένα review σε ένα τυχαίο forum? Όχι, ο καλύτερος τρόπος είναι να αποκτήσεις το προϊόν και να του βγάλεις τα μάτια στις μετρήσεις για να έχεις την προσωπική σου(και πιο ολοκληρωμένη άποψη) για το προϊόν αυτό. Είτε είναι vga, είτε κινητό κτλ. Να διαφωνίσω και εγώ με την άποψη ότι ό,τι γυαλίζει πρέπει να το αποκτάμε. Προσωπικά είμαι με το k800 από το καλοκαίρι του 2007(βγήκε καλοκ 2006 αλλά ήταν πανάκριβο τότε), είμαι υπέρ ευχαριστιμένος, και δε ζητάω τίποτα άλλο από ένα κινητό. Ό,τι καινούριο έχει βγάλει η se με αφήνει παγερά αδιάφορο (δε γνωρίζω το γιατί....xD). Έχω και ένα iphone 3g αλλά το απέκτησα μέσω συμφέρουσας ανταλλαγής και αυτό όχι για να κάνω φιγούρα στους φίλους μου, αλλά γιατί ήθελα να αποκτήσω κάποτε ένα προϊόν της apple για να μπορώ να σχηματίσω μια προσωπική άποψη για την εταιρεία. Από pcιά έχω ένα eeepc1000h που απέκτησα μέσω φοιτητικής επιδότησης και μου έχει, κυριολεκτικά λύσει τα χέρια. Έχω και ένα fs amilo xi2428 το οποίο χρησιμοποιώ ώς desktop, αφού του έχω φορέσει μια 24άρα για να χαλαρώνω με ταινίες κτλ. Όποτε μου έρθει η όρεξη να παίξω κάποιο παιχνίδι που δεν το σηκώνει το λαπτοπ, τότε θα αγοράσω ένα desktop, πιο πολύ όμως για την εμπειρία της συναρμολόγισης, αφού έχω να ξεκοιλλιάσω desktop από το 2005-2006..... Ενημερώνομαι, όσο μπορώ από sites όπως το ινσόμνια αλλά άμα δε κάψω μητρική με pci-e, δε νομίζω να μάθωxD EDIT: Διαβάζοντας πάλι τις παραπάνω γραμμές, νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά...... Να σημειώσω ότι τα ρούχα/παπούτσια με αφήνουν αδιάφορο αλλά δίνω ένα κάρο λεφτά για να έχω ποιοτικό φαγητό στο σπίτι μου, προσπαθώ να κάνω εξοικονόμηση ενέργειας σε ότι μπορώ (πχ δεν κατεβάζω με το notebook όλη νύχτα αλλά με το netbook) και όχι από τσιγγουνιά, αλλά από οικολογική συνείδηση. Επίσης, ποτέ δεν αγοράζω μια συσκευή με το που βγεί. Και αυτό για 2 λόγους. Α γιατί η τιμή της θα πέσει σε ελάχιστο καιρό και Β γιατί δε θέλω να γίνω εγώ ο beta tester, ας αντιμετωπίσουν οι άλλοι τα προβλήματα της συσκευής και εγώ θα την αγοράσω όταν βγεί η έκδοση με τα fixes... Άλλο ένα παράδειγμα με τα φλασάκια. Η τελευταία μου αγορά ήταν ένα 2gb kingston 35E. Τώρα έχω παραγγείλει ένα 16gb με 23Ε και αυτό γιατί έχω χάσει το πρώτο (για πείτε ιδέες που μπορεί να έχει παραπέσει????) Ποιός ο λόγος να αγόραζα τα 16gb πριν ένα χρόνο όταν κόστιζαν 70+? Καλά σε ένα χρόνο βέβαια θα κοστίζουν 10Ε, όπως τόσο κάνουν τώρα τα 2gb... Αλλά το θέμα είναι να κάνουμε αγορές που τις χρειαζόμαστε εμείς και όχι να πέφτουμε στην παγίδα της διαφήμισης/πλύσης εγκεφάλου, δηλαδή να μας κάνουν οι πωλητές να νομίζουμε ότι τα χρειαζόμαστε.
tolis_01 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ γουστάρω την καινούρια κάρτα γραφικών, ο άλλος την μεγαλύτερη τουρμπίνα στο αμάξι του, η άλλη την τσάντα των 600€. Όλοι μόλις κοιταχτούμε μεταξύ μας θα πούμε τον άλλο μαλάκα. Αυτό τα συνοψίζει όλα. Όλοι κάπου τα σκάμε απλά δεν μας φαίνεται επειδή τα δίνουμε εκεί που θέλουμε.
tolkki Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Για επωνυμα ρουχα παντως κατεβειτε Santa Barbara. Θα παθετε σοκ
aledjo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Για επωνυμα ρουχα παντως κατεβειτε Santa Barbara.Θα παθετε σοκ +10000 και παπουτσια
Snolly Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Για επωνυμα ρουχα παντως κατεβειτε Santa Barbara.Θα παθετε σοκ Μια φορά μου φέρανε ΝΙΚΕ μαϊμούδες από εκεί και δε συγκρίνεται το αυθεντικό προϊόν με το μαϊμού (έχω και τα original). Άλλη η αίσθηση στο περπάτημα, άλλα τα υλικά άλλες οι αντοχές. Δε λέω πως αξίζει τα €150 το original αλλά με €40 μαιμού δε το φτάνεις.
ikaruga24 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ειμαι αρκετα μεγαλος gadgetakias αλλα μαλλον μονο σε αυτα που με ενδιαφερουν. Δεν θα αγορασω κατι που μου ειναι αχρηστο. Εχω κινητο τηλεφωνο εδω και 2.5 χρονια (και αυτο γιατι το παλιο πεθανε), εχω πολλα πραγματα τα οποια μπορει να τα δει καποιος και να πει "καλα ρε θυμα ακομα με αυτα εισαι?". Ναι γιατι οχι? Σωνει και καλα πρεπει να αγορασω κατι για να ειμαι "της μοδας"? Πρεπει δηλαδη να αγοραζουμε παντου και παντα κατι καινουργιο ετσι επειδη το οριζει καποιος για να εισαι "chic" και "in"? Δεν εχω φτασει σε τετοιο σημειο ακομη και μαλλον δεν θα φτασω ποτε.
tolkki Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μια φορά μου φέρανε ΝΙΚΕ μαϊμούδες από εκεί και δε συγκρίνεται το αυθεντικό προϊόν με το μαϊμού (έχω και τα original). Άλλη η αίσθηση στο περπάτημα, άλλα τα υλικά άλλες οι αντοχές. Δε λέω πως αξίζει τα €150 το original αλλά με €40 μαιμού δε το φτάνεις. Ιphone 3g 8gb ζελατινα 100 ευρω.Γνησιοτατο. Αν ξερεις που να πας εχει γνησια πραγματα.Αλλιως σου πιανουν τον πισινο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.