Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Οπότε με ένα τηλεφωνάκι αύριο βεβαιώνεστε. Αν τρελάθηκε το αφεντικό, αποκλείεται να λογικευτεί μέχρι αύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 εχουν εξαφανισει ολα τα υπολοιπα μαγαζια απο τον χαρτη:cry: http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Errik Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 20 nettop 300E!!! :p:shock: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Προφανώς σκέφτηκαν ένα πολύ καλό τρόπο για να διαφημιστούν χωρίς να ζημιωθούν...!!! Αφού είναι καλυμμένοι και από το Disclaimer τους...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VKostas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δε νομίζω να υπάρχει δόλος. Κάποια μλκία έχει γίνει. Τρελό γέλιο πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padam Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν μιλάμε για μία μαλακία, αλλά για 100 προϊόντα!!! Τουλάχιστον όσοι παραγγέλνουν να ζητήσουν να σβήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία από την βάση μετά από το άκυρο που θα φάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Γκαντεμιά πάω να ολοκληρώσω την παραγγελία για 2 GTX295 και μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα στην ολοκλήρωση της παραγγελίας μου εμφανίστηκαν οι πραγματικές τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 αποσυρθηκαν οι τιμες και δεν προλαβα τα λαπιτοπια..:lol::lol: καραλολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Προφανώς σκέφτηκαν ένα πολύ καλό τρόπο για να διαφημιστούν χωρίς να ζημιωθούν...!!!Αφού είναι καλυμμένοι και από το Disclaimer τους...!!! ετσι νομιζω και εγω αλλιως θα πρεπει να ξανασκεφτουν κατα ποσο ειναι αποδοτικο να στελεχωνουν με τυφλους το eshop τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padam Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Ήδη με πήραν τηλ. αχαχαχα... (Δουλέυουν και Κυριακή!) Πάντως μου είπαν ότι θα διαγραφούν τα προσωπικά στοιχεία άμεσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Οι τιμές επανήλθαν στα φυσιολογικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lizardking Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Οι τιμές επανήλθαν στα φυσιολογικά μουφα όλο το πράγμα και εμένα με πήραν τηλέφωνο λέγοντας ότι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με της τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasl Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ το είχα ψιλλιαστεί ότι είναι απάτη λόγω του ότι έγιναν πάρα πολλά λάθη μαζεμένα. Στην καλύτερη περίπτωση είναι για να ακουστεί το όνομα του μαγαζιού, στη χειρότερη έχουν μαζέψει πλήρη προσωπικά στοιχεία για πολύ κόσμο. Πάντως όσοι παραγγείλατε να μαζευτείτε όλοι μαζί και να το κυνηγήσετε με το συνήγορο του πολίτη ή τον Εκποιζω. Ακόμη και με τους συγκεκριμένους όρους που έχουν στο site, πρώτα είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τους νόμους του κράτους. Ο νόμος λέει πως με όποια τιμή διαφημίσεις/αναρτήσεις ένα προιόν σε αυτή την τιμή πρέπει να το πουλήσεις. Αλοίμονο αν κάθε βδομάδα αποφάσιζε ένας e-μαγαζάτορας να βγάζει τέτοιους κράχτες για να γίνεται τζέρτζελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 χαλαρα κραχτης ηταν για αυτο και οι τιμες σε 100+ προιοντα επανηλθαν στα κανονικα επιπεδα εν ριπη οφθαλμου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορεί να ήταν απλώς ένα beta testing των αντανακλαστικών του κοινού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.