Προς το περιεχόμενο

Apothema.gr!!! Τρελες Προσφορές!

Errik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Οπότε με ένα τηλεφωνάκι αύριο βεβαιώνεστε. Αν τρελάθηκε το αφεντικό, αποκλείεται να λογικευτεί μέχρι αύριο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δεν μιλάμε για μία μαλακία, αλλά για 100 προϊόντα!!!

Τουλάχιστον όσοι παραγγέλνουν να ζητήσουν να σβήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία από την βάση μετά από το άκυρο που θα φάμε.

Γκαντεμιά πάω να ολοκληρώσω την παραγγελία για 2 GTX295 και μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα στην ολοκλήρωση της παραγγελίας μου εμφανίστηκαν οι πραγματικές τιμές.:cry::P

Προφανώς σκέφτηκαν ένα πολύ καλό τρόπο για να διαφημιστούν χωρίς να ζημιωθούν...!!!

Αφού είναι καλυμμένοι και από το Disclaimer τους...!!!

ετσι νομιζω και εγω

αλλιως θα πρεπει να ξανασκεφτουν κατα ποσο ειναι αποδοτικο να στελεχωνουν με τυφλους το eshop τους

Οι τιμές επανήλθαν στα φυσιολογικά :-)

μουφα όλο το πράγμα και εμένα με πήραν τηλέφωνο λέγοντας ότι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με της τιμές.

Εγώ το είχα ψιλλιαστεί ότι είναι απάτη λόγω του ότι έγιναν πάρα πολλά λάθη μαζεμένα. Στην καλύτερη περίπτωση είναι για να ακουστεί το όνομα του μαγαζιού, στη χειρότερη έχουν μαζέψει πλήρη προσωπικά στοιχεία για πολύ κόσμο.

Πάντως όσοι παραγγείλατε να μαζευτείτε όλοι μαζί και να το κυνηγήσετε με το συνήγορο του πολίτη ή τον Εκποιζω. Ακόμη και με τους συγκεκριμένους όρους που έχουν στο site, πρώτα είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τους νόμους του κράτους. Ο νόμος λέει πως με όποια τιμή διαφημίσεις/αναρτήσεις ένα προιόν σε αυτή την τιμή πρέπει να το πουλήσεις. Αλοίμονο αν κάθε βδομάδα αποφάσιζε ένας e-μαγαζάτορας να βγάζει τέτοιους κράχτες για να γίνεται τζέρτζελο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...