Προς το περιεχόμενο

gps.!!!γιατι τοσο φθηνο ?

xaris-cd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παιδια που έστειλα cinavasion ενα κινητό 6 ευρω πλήρωσα μονο... επιστροφή έρχεται δωρεάν....άλλα ηταν μικρο κουτι ...

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδια διαβαζοντας ολα αυτα για τα κινεζικα gps κλπ,

θελω να ρωτησω: Τα GlobalNav απο που ειναι ?

Υπαρχει official website ?

η συσκευη εισαγεται απο τη globalphone με ginius ή με destinator και βεβαια χαρτες της GI.αρα υπαρχουν οι ποιοτικες εγγυησεις για μια αξιοπιστη συσκευη.

Δημοσ.
Το λογισμικό του ήταν igo και είχε και ελληνικα..

Φίλε Sukalas, μόλις έλαβα το ίδιο μοντέλο που πήρες και συ. Πήγα στα settings για ν' αλλάξω τη γλώσσα, όμως δεν έχει "ελληνικά".

Εσένα είχε?

Δημοσ.

Μια που έχουμε πάρει τόσοι πολλοί (εμένα έρχεται από dealextreme σε καμιά βδομάδα +) γιατί να μη γράψουμε τα λεπτομερή χαρακτηριστικά των συσκευών και τις εντυπώσεις μας για να δούμε τελικά πόσο και αν αξίζουν οι αγορές απ' τη χώρα των σχιστομάτηδων;

Δημοσ.
Μια που έχουμε πάρει τόσοι πολλοί (εμένα έρχεται από dealextreme σε καμιά βδομάδα +) γιατί να μη γράψουμε τα λεπτομερή χαρακτηριστικά των συσκευών και τις εντυπώσεις μας για να δούμε τελικά πόσο και αν αξίζουν οι αγορές απ' τη χώρα των σχιστομάτηδων;

Ναι βρε παιδιά πείτε μας τις εντυπώσεις σας αν αξίζει τελικά.

Πάντως τα χαρακτηριστικά τους είναι τρομερά.

Υ.Γ. Νομίζω ότι και στο blog που έδωσε ένας συνφορουμίστας έχει διάφορα αλλά ακόμα δεν έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα.

Δημοσ.
Νομίζω ότι και στο blog που έδωσε ένας συνφορουμίστας έχει διάφορα αλλά ακόμα δεν έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα.

Σε ποιο blog αναφέρεσαι;

Δημοσ.
τελικά δεν είναι blog αλλά αυτό είναι:

http://www.gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=25&t=4200&start=330

Στη δεύτερη δημοσίευση της σελίδας που παραθέτεις ο χρήστης 12hfr3 προτείνει ένα πανάκριβο gps για τα κινέζικα δεδομένα. Βρήκα συσκευή με τα ίδια χαρακτηριστικά με μόνο μειον την μπαταρία στα 65 ευρώ ενώ αυτός προτείνει ένα που κάνει 135.. Και αυτό που αγόρασα με ίδια χαρακτηριστικά με εξαίρεση μπαταρία και 0.2 ίντσες μικρότερη οθόνη κάνει 58 ευρώ όλα μαζί.

Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρον το νήμα. Ελπίζω μελετώντας το να διευρύνω τους ορίζοντές μου για αγορές τεχνολογικών ειδών από την Κίνα γιατί μέχρι στιγμής γνωρίζω μόνο δύο σοβαρά online κινέζικα καταστήματα και δε μπορεί, μια τόσο τεράστια χώρα πρέπει να έχει πολλά περισσότερα που περιμένουν να τα ανακαλύψουμε

Δημοσ.
Φίλε Sukalas, μόλις έλαβα το ίδιο μοντέλο που πήρες και συ. Πήγα στα settings για ν' αλλάξω τη γλώσσα, όμως δεν έχει "ελληνικά".

Εσένα είχε?

οκ τα βρήκα τα ελληνικά....ένας φίλος μου έβαλε όλους τους πρόσφατους ευρωπαικούς χάρτες...πόμπα πράμα.... όπως λέμε εδώ στην Κύπρο :-D

Δημοσ.

να καταθέσω την εμπειρία μου ως σήμερα απο alibaba

βρήκα μια ΕΤΑΙΡΙα και ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ αυτό. http://www.alibaba.com/product-gs/273513047/hex508_car_gps_touch_screen_bluetooth.html

εδω και 7 μερες προσπαθώ να καταλάβω αν ειναι απατεώνας ι οχι ...σήμερα μου ειπε οτι θα το στείλει για να δούμε βέβαια οχι το συγκεκριμένο γιατι λεει δεν δουλεύουν οι χάρτες τισ ΕΥΡΩΠΗΣ στο 800χ480.. αλλα ενα αλλα ιδιων χαρακτηριστικών αλλα με οθονη 472χ272 και οχι την 800χ480 ...ίδια τιμη μου λεει ...τόσες μέρες δοκίμαζε αν μπορει το αρχικο μηχανιμα να παιξει ...τελικα μου λεει οχι ...εντομεταξυ μου έδωσε και πρόσβαση πανω απο μια ορα και προσπάθησα ΜΕ TEAMVIEWER na toy to ftiajv alla leei oti otan paei na to trejei sbeinh i karta μνημης opοτε πήρα εκεινο που θεωρητικά λειτουργει ...για να δουμε τι θα μας πει αυριο...

Δημοσ.

πρέπει να επεσα θυμα .....scammed....πλήρωσα με paypal ..τωρα τι κάνω ?....κανω αναφορά ?

αλλα μάλλον πανε τα 186 ευρουλακια μου αυτο κατάλαβα .....α τον ΚΙΝΕΖΟ την έφερε σε ΕΛΛΗΝΑ....εγω φταίω δεν διάβασα πολλα για alibaba ..εκεί μεσα το μεγαλύτερο ποσοστό ειναι ψεύτικες εταιριες ...λεω και εγώ καλα εγω ανακάλυψα οτι υπάρχει και το alibaba άλλα εσεις κατι παραπάνω ξέρατε ...τωρα παρήγγειλα απο dxextreme σίγουρα πράγματα μαλλον αλλα αργούν ...αλλα αυτο αντέχετε η κοροϊδία δεν αντέχετε ...μακριά απο alibaba.....τωρα πρεπει να κανω dispute ?αλλα μαλλον αν αυτος εβγαλε τα χρήματα και χάθηκε τι να σε κάνει το paypal..

http://www.alibaba.com/product-gs/273513047/hex508_car_gps_touch_screen_bluetooth.html

Δημοσ.
δε μπορω να καταλαβω ,γιατι πρεπει να παρω το ''κινεζο'' χωρις εγγυηση,με μια βαση στηριξης ψευτικη και με σοβαρες πιθανοτητες να μη δουλεψει

τη στιγμη

που ''βρωμανε'' στην ελλαδα οι επωνυμες κατασκευες.

μπειτε στο skrutz και δειτε με τα ματια σας.

σημερα χτυπησα ενα Μιο moov spirit s505 sta 134 ευρω, με πανευκολο unlocking,4.7'' οθονη και καρτα εως 16GB.

σκεφτειτε το;)

εγω σε ειχα προειδοποιησει παντως φιλε χαρη...

Δημοσ.
πρέπει να επεσα θυμα .....scammed....πλήρωσα με paypal ..τωρα τι κάνω ?....κανω αναφορά ?

αλλα μάλλον πανε τα 186 ευρουλακια μου αυτο κατάλαβα .....α τον ΚΙΝΕΖΟ την έφερε σε ΕΛΛΗΝΑ....εγω φταίω δεν διάβασα πολλα για alibaba ..εκεί μεσα το μεγαλύτερο ποσοστό ειναι ψεύτικες εταιριες ...λεω και εγώ καλα εγω ανακάλυψα οτι υπάρχει και το alibaba άλλα εσεις κατι παραπάνω ξέρατε ...τωρα παρήγγειλα απο dxextreme σίγουρα πράγματα μαλλον αλλα αργούν ...αλλα αυτο αντέχετε η κοροϊδία δεν αντέχετε ...μακριά απο alibaba.....τωρα πρεπει να κανω dispute ?αλλα μαλλον αν αυτος εβγαλε τα χρήματα και χάθηκε τι να σε κάνει το paypal..

http://www.alibaba.com/product-gs/273513047/hex508_car_gps_touch_screen_bluetooth.html

Εφόσον χρησιμοποίησες paypal και δεν πέρασαν οι σαράντα ημέρες κάνε despute και θα τα βρουν αυτοί. Είσαι ασφαλισμένος για πολύ μεγαλύτερο ποσό οπότε μην αγχώνεσαι.

Υ.Γ. Για να γίνεις πωλητής πρέπει να δώσεις πολλά επιβεβαιωμένα στοιχεία δεν παίζει να μην πάρουν τα λεφτά τους πίσω (εσένα θα σου τα δώσουν πίσω). Επιπλέον κάπου είχα διαβάσει ότι τα χρήματα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα αλλά δεσμεύονται για λίγο καιρό. Άρα γρήγορα στείλε όλα τα μηνύματα που έχεις στην paypal.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:49 ----------

εγω σε ειχα προειδοποιησει παντως φιλε χαρη...

Εγώ διαφωνώ με αυτό (με την λογική όχι με την αγορά) γιατί υπάρχουν πολλά παραδείγματα γνωστών καταστημάτων που έκαναν την πάπια σε πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...