Προς το περιεχόμενο

gps.!!!γιατι τοσο φθηνο ?

xaris-cd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλορίζικο φίλε μου, για το FM transmitter ξέρεις οτι πρέπει να συνδέσεις τον φορτιστή (προφανώς τον χρησιμοποιεί ως κεραία) έτσι? εγώ με την κεραία δεν έχω πρόβλημα, ΄'εχω λοκάρει στα 100,1 και το έχω βάλει και στην τελευταία μνήμη του ραδιοcd, υπερκαλύπτει οτιδήποτε άλλο πιάνει το ραδιόφωνο και είναι super να ακούς οδηγίες από τα ηχεία!!! Απλά η στάθμη ήχουν είναι μάλλον χαμηλά και πρέπει να το έχω αρκετά δυνατά (και να μην ξεχαστώ και γυρίσω σε άλλη συχνότητα FM χωρίς να χαμηλώσω τη φωνή!)

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ελαβα σήμερα το δικό μου απο china..Πολύ καλό φαίνεται το δοκίμασα με destinator 7.Σήμα full (7-8 δορυφόρους) ωραίο μενού , μεγάλη οθόνη αρκετά ικανοποιητικό απο θέμα απόκρισης ...

Δημοσ.
Ελαβα σήμερα το δικό μου απο china..Πολύ καλό φαίνεται το δοκίμασα με destinator 7.Σήμα full (7-8 δορυφόρους) ωραίο μενού , μεγάλη οθόνη αρκετά ικανοποιητικό απο θέμα απόκρισης ...

Τι ειναι αυτο τωρα... σα δεν ντρεπεσαι, εμεις κρεμομαστε απο τα χειλη σου, κι εσυ μας δινεις μιαμιση γραμμη :P

Λεπτομερειες ριξε, φωγραφιες, τεχνικα χαρακτηριστικα (που δεν μπορεσαμε να βρουμε στο ιντερνετ), και οτι αλλο μπορεις.

Α, τα μεταφορικα ποσο σου κοστισαν?

Δημοσ.

Σόρυ για το καθυστερημένο post δεν είχα χρόνο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά δεν βρήκα ούτε στη συσκευασία ούτε από το μενού του.

Αλλά φαντάζομαι μέτρια πράγματα.

Θετικά:

*Μεγάλη οθόνη 5inch (είναι αρκετά μεγάλη από κοντά)

*Ωραίο design(αρκετά πετυχημένο το retro design)

*Πολύ δυνατός δέκτης gps(τώρα μέσα σε δωμάτιο έχει σήμα απο 2 δορυφόρους ενώ εν κινήσει έχει συγχρονίσει μέχρι και με 12)

*Συμπαθητικός audio player με διαχείριση φακέλων και ρυθμίσεις equalizer

*Αναπαραγωγή avi κανονικά αν και σε γρήγορες σκηνές στην ταινία κάνει κάτι σπασίματα και κωλύματα αν είναι ξεφόρτιστο(το avi είναι μεγάλης ανάλυσης, θα δοκιμάσω και με mp4 χαμηλότερης)

*Photo viewer δε το χρησιμοποίησα ιδιαίτερα

*Συμβατότητα με μεγάλη γκάμα software πλοήγησης(εκτός navigon)

Αρνητικά:

*Φτηνή κατασκευή (το μεταλλικό πλαίσιο γύρω απο το μαύρο είναι μία λεπτή φλούδα και αν σου πέσει όπως εμένα κάνει σημάδι)

*Μικρή αυτονομία (αν το ζορίσεις κανα 30 λεπτο) αλλά το έχω συνέχεια στη φόρτιση μικρό το κακό

*Αποκρισιμότητα είναι στα όρια του ανεκτού σε βαριά software (zoom in zoom out)ενώ σε ελαφριά όπως destinator ή Mireo μια χαρά.

*Το ρολόι κάθε φορά που το κάνω shut down μηδενίζεται (περιμένω απάντηση απο chinavasion)

*To ράδιο δεν δουλεύει σε καμία συχνότητα(έχω δοκιμάσει με ακουστικά φορτιστές απλά δεν κάνει τπτ)

Απροβλημάτιστα τρέχει destinator ,miomap ,gio και ginius drive mireo ενώ navigon που μου αρέσει εμφανισιακά με το που το τρέχω μου πετάει μύνημα το navigon οτι η συσκευή θα κλείσει επειδή είναι αφόρτιστο ενώ είναι full και στο ρευμα.

Του έβαλα και μία 8άρα sd (:mad:Δεν έχω aux in στο jvc για να ακούω ήχο από τα ηχεία του αυτοκινήτου)

Σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος είμαι για τα λεφτά που έδωσα 57 + 14 μεταφορικά (τελώνιο δεν χρέωσε extra ,ο πωλητής το μάρκαρε αξίας 10ευρώ) :-D

Δημοσ.

Οσον αφορα το ρολοι, μου το κανει κι εμενα σε ενα roadfinder που εχω, οταν το κλεινω απο το διακοπτη που εχει πισω του. Προφανως δεν εχει εσωτερικη μπαταριουλα, ωστε να κραταει την ωρα, οποτε οταν δεν το βαζεις σε stand by αλλα του κλεινεις τελειως τη μπαταρια, λογικο (αν και κακο) ειναι να χασει την ωρα-ημερομηνια. Μικρο το κακο βεβαια, διοτι με το που θα συντονισει σε δορυφορο, το πρωτο που θα κανει ειναι να παρει τη σωστη ωρα.

Για το aux in του jvc σου, ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα με το kenwood μου, και σκεφτηκα οτι αφου εχει πισω του βυσμα για να παιρνει cd changer, καπως θα γινεται να παιρνει απο εκει και ηχο. Εψαξα στο ebay και βρηκα βυσματακι-ανταπτορα που εχει απο τη μια το βυσμα του cd-changer Και απο την αλλη βυσματακι ηχου, και ολα πλεον μια χαρα. Κανε ενα check με το μοντελο του cd η γραψτο κι εδω αν μπορω να βοηθησω.

Δημοσ.

jvc kd-s73r είναι το μοντέλο και απο ότι είδα δεν έχει είσοδο cd changer.

Πήρα απάντηση απο chinavasion , για το Radio οτι δεν είναι fm tuner αλλα fm transmitter και η δουλειά τοιυ είναι να μεταδίδει φωνητικές οδηγίες στα ηχεία του αυτοκινήτου μέσω του ραδιοφώνου(και πάλι δεν έχω καταφέρει να το λειτουργήσω :-( οι συχνότητες είναι σε AM ? ).Οσο αφορά την ώρα μου είπαν να κάνω reset και αν δεν φτιάξει δέχονται αντικατάσταση.

Σιγά όμως δεν αξίζει η αναμονή ,όπως λες και εσύ συγχρονίζει με το που βρει δορυφόρο.;)

Edit: Το βρήκα ! Στα 108 mhz Fm παίρνω ήχο κανονικά από gps (ακούγονται όλοι οι ήχοι ταινίες , μουσική , φωνητικές οδηγίες) και η ποιότητα είναι μια χαρά..

Δημοσ.

Μια ερώτηση για τα παλικάρια που το πήραν από china. αυτό έρχεται με ξένο λογισμικό σωστά? και μετά τι κάνεις του περνάς κάποιο άλλο σπασμένό που να υποστηρίζει ελληνικά? όσον αφορά τη πλοήγηση έχει καμία διαφορά με τα άλλα του εμπορίου όσον αφορά χρόνους απόκρισης με δορυφόρο κα? thanks

!

Δημοσ.
jvc kd-s73r είναι το μοντέλο και απο ότι είδα δεν έχει είσοδο cd changer.

Πήρα απάντηση απο chinavasion , για το Radio οτι δεν είναι fm tuner αλλα fm transminter και η δουλειά τοιυ είναι να μεταδίδει φωνιτικές οδηγίες στα ηχεία του αυτοκινήτου μέσω του ραδιοφώνου(και πάλι δεν έχω καταφέρει να το λειτουργήσω :-( οι συχνότητες είναι σε AM ? ).Οσο αφορά την ώρα μου είπαν να κάνω reset και αν δεν φτιάξει δέχονται αντικατάσταση.

Σιγά όμως δεν αξίζει η αναμονή ,όπως λες και εσύ συγχρονίζει με το που βρει δορυφόρο.;)

Edit: Το βρήκα ! Στα 108 mhz Fm πέρνω ήχο κανονικά από gps (ακούγονται όλοι οι ήχοι ταινίες , μουσική , φωνητικές οδηγίες) και η ποιότητα είναι μια χαρά..

Κατσε, δηλαδη, το μηχανημα εκπεμπει στους 108, και το πιανεις μεσω ραδιοφωνου αυτοκινητου σαν να ειναι σταθμος; Cool!!! Ουτε καλωδια ουτε τιποτε. Τελειο.

Fanpan πολλα ερχονται και με λογισμικο που εχει ΚΑΙ ελληνικα, για το συγκεκριμενο δεν θυμαμαι, απο την αλλη οι χρονοι πιστευω ιδιοι ειναι, τα κινεζικα (και αυτα που πωλουνται πλεον σωρηδον απο ελληνικα καταστηματα), εχουν πολυ δυνατο δεκτη και πιανουν πολλους δορυφορους ταυτοχρονα.

Δημοσ.

Οι Κινέζοι από 58.80 ευρώ το πήγαν στα 66.9 ευρώ.:whistle:

deadp αυτο είναι.Ειναι λιγο διαφορετικό απο τη φωτό(προς το καλό;))

Δημοσ.
Οι Κινέζοι από 58.80 ευρώ το πήγαν στα 66.9 ευρώ.:whistle:

deadp αυτο είναι.Ειναι λιγο διαφορετικό απο τη φωτό(προς το καλό;))

Το link για το 5άρι που είχε δώσει κάποιος παλιά δεν ανοίγει πια.

Είναι πολύ διαφορετικό (προς το καλυτερο) το δικό σου sukala.

Εγώ πάντως, για ενα φίλο παρήγγειλα αυτό με τα 48 ευρώ, που μαζί με τα μεταφορικά βγαίνει 62.

Καλύτερη λύση νομίζω από ένα Eguide 3100 που βγαίνει στα ίδια λεφτά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...