kage Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 φτανει μην περασουν τελωνειο.σε καμμια περιπτωση μην παρετε με courier,προτιμηστε το ems που ερχετε μεσω ελτα..
Alxnks Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Το ψήνω και εγώ άσχημα για αυτό .Λέει οτι παίρνει άλλο software οπότε δεν παίζει πρόβλημα με την γλώσσα.Έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις? sorry κιολας...αλλα πως μπορειτε να αγοραζετε κατι ενω δεν εχετε ιδεα για τα χαρακτηριστικα του; εγω στη σελιδα που εδωσες δεν διαβασα πουθενα για το τι επεξεργαστη εχει, τι μνημη εχει, τι chipaki gps φοραει....τιποτα! το μονο στο οποιο δινουν εμφαση ειναι οτι εχει 5' οθονη...πολυ ωραια! και κατα τα αλλα...γενικολογιες και τιποτα συγκεκριμενο. εγω με τιποτα δεν θα αγοραζα κατι που δεν ξερω τι ειναι (επειδη μου το αποκρυπτουν κιολας)!
pournaras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 sorry κιολας...αλλα πως μπορειτε να αγοραζετε κατι ενω δεν εχετε ιδεα για τα χαρακτηριστικα του; εγω στη σελιδα που εδωσες δεν διαβασα πουθενα για το τι επεξεργαστη εχει, τι μνημη εχει, τι chipaki gps φοραει....τιποτα! το μονο στο οποιο δινουν εμφαση ειναι οτι εχει 5' οθονη...πολυ ωραια! και κατα τα αλλα...γενικολογιες και τιποτα συγκεκριμενο. εγω με τιποτα δεν θα αγοραζα κατι που δεν ξερω τι ειναι (επειδη μου το αποκρυπτουν κιολας)! Πολυ το ψαχνεις και δεν κανει Καλως η κακως περα απο τα επωνυμα, πλεον για ολα τα πραγματα υπαρχει και το κινεζικο, το οποιο ειναι και πιο φτηνο. Το αν θα βγει καλο η οχι, αυτο παιζει, και θα το δειξει η νεκροψια. Τη συγκεκριμενη θα την κανει για αυτο το gps ο sukalas, για καποιο αλλο gadget εγω, για καποιο αλλο καποιος αλλος φιλος, και παει λεγοντας. Εκτος βεβαια κι αν εχεις την εντυπωση οτι για το destinator η για garmin πχ, ξερουμε τι cpu και τι gps chip φοραει, και κυριοτερα, αν το μαθουμε θα καταλαβουμε κατι...
Alxnks Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Πολυ το ψαχνεις και δεν κανει Καλως η κακως περα απο τα επωνυμα, πλεον για ολα τα πραγματα υπαρχει και το κινεζικο, το οποιο ειναι και πιο φτηνο. Το αν θα βγει καλο η οχι, αυτο παιζει, και θα το δειξει η νεκροψια. Τη συγκεκριμενη θα την κανει για αυτο το gps ο sukalas, για καποιο αλλο gadget εγω, για καποιο αλλο καποιος αλλος φιλος, και παει λεγοντας. Εκτος βεβαια κι αν εχεις την εντυπωση οτι για το destinator η για garmin πχ, ξερουμε τι cpu και τι gps chip φοραει, και κυριοτερα, αν το μαθουμε θα καταλαβουμε κατι... μα τι λες τωρα; δηλαδη δεν θα καταλαβεις αν δυο μηχανηματα εχουν διαφορα αν το ενα φοραει επεξεργαστη πχ samsung 400αρι και το αλλο ενα αρχαιο 200αρι; αν το ενα εχει μνημη 32 και το αλλο 64 η το ενα 64 και το αλλο 128; δεν εχει διαφορα ενα noname gps chipset απο ενα sirf star; αν ειναι να δινουμε τα λεφτα μας με βαρκα την ελπιδα και 'θα το δειξει η νεκροψια' ..τι να πω ρε παιδια...χαλαλι στα λεφτα σας. by the way..μπορειτε να παρετε φθηνο ξεκλειδωτο αξιοπιστο μηχανακι, που ξερετε τι εχουν τα σωθηκα του απο την dis (http://www.dis.gr)...τα vector. εγω πχ εχω παρει το vector master 310 (στα 69 ευρω) και του εχω περασει ενα πολυ καλο μενου που εχει κυκλοφορησει, του εχω περασει και 3 προγραμματα πλοηγησης μεσα και ειναι μια χαρα και με πολυ καλο σημα (παρολο που δεν εχει sirf - το 320 εχει sirf αλλα δεν μπορεσα να το βρω πουθενα). και βεβαια...κατι που δεν πρεπει να ξεχναμε...ειναι και το θεμα εγγυηση και επισκευη, με μια noname συσκευη που σας την στελνει ο ταδε τσιν τσαν τσον, τι εγγυηση εχετε; η μηπως με το παραμικρο προβλημα...κλαψιμο των χρηματων; εκτος αν παλι ισχυει η 'λογικη'...'θα το δειξει η νεκροψια΄.
pao1960 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μόλις αγόρασα το navigon 8410 πιστεύω να ήταν καλή αγορά μια και είναι το πρώτο gps που αγοράζω.Πάντως πρώτες εντυπώσεις ήταν καλές οσον αφορά τα γραφικά του......:mrgreen:
vision Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 οι ψαγμένοι αγοράζουν από china, οι υπόλοιποι που δεν ξέρετε ή δεν αισθάνεστε ασφάλεια ή είστε fan του marketing της κάθε εταιρίας, καλύτερα αγοράστε ένα επώνυμο...
Alxnks Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 οι ψαγμένοι αγοράζουν από china απλα λολ....ψαγμενε τρεχω να παρω και κανα china motors benny...ευκαιριαρα..κελεπουρι...σε ευχαριστουμε ολοι που μας ανοιξες τα ματια! ολοι china παιδια!
pournaras Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Παντως εγω θα παρω αυτο που και τεχνικα χαρακτηριστικα εχει (400αρι samsung, 64mb μνημη, SiRF Star III), κι εχει τιμη οσο ενα κινεζικο 3,5 ιντσων στην ελλαδα. Για το αλλο περιμενω ο sukalas να το παρει να μας πει τα χαρακτηριστικα του.
Alxnks Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 αυτο τουλαχιστον ξερεις τι εντοσθια εχει...κατι ειναι αυτο, ετσι τουλαχιστον ρισκαρεις μονο απο εγγυηση κτλ, ψιλοαποδεκτο ρισκο (γιατι κι αλλοι μας αγοραζουμε χρονια απο ebay και απο ολο τον κοσμο πραγματα, παρολο που δεν το παιζουμε ψαγμενοι) οταν το ζυγιζεις με την τιμη του...αλλα οχι και να παρεις κατι που δεν ξερεις καν τι φοραει μεσα του και να το παιζεις κι εξυπνος απο πανω και ολοι οι αλλοι χαζοι!
pournaras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Εγω πιστευω οτι τα ιδια πανω κατω θα εχει κι αυτο, 64μβ μνημη κανα 300αρι επεξεργαστη και SiRF Star III. Και το Roadfinder 135 που ειχα τσιμπησει απο τον Κωτσοβολο, εκει στο Πεκινο τα φτιαχνουν κι αυτα, και για επεξεργαστη ουτε που ξερω τι εχει, μια χαρα μηχανημα μου βγηκε, και απο σημα τα σκιζει ολα. Ειμαστε και λιγο παρατολμοι τι να κανουμε, μας αρεσει να ψαχνομσατε, και στην τελικη, ας χασουμε και 50 η 100 ευρω, σαν συνολο παλι κερδισμενοι βγαινουμε απο το συνολο των αγορων μεχρι τωρα.
ppppetros Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μόλις αγόρασα το navigon 8410 πιστεύω να ήταν καλή αγορά μια και είναι το πρώτο gps που αγοράζω.Πάντως πρώτες εντυπώσεις ήταν καλές οσον αφορά τα γραφικά του......:mrgreen: Πες μας περισσοτερα!!Οθονη,αποκριση,gps,ηχος,πλοηγηση!!!
pao1960 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Πες μας περισσοτερα!!Οθονη,αποκριση,gps,ηχος,πλοηγηση!!! Οθόνη 5inch,απόκρηση αρκετα γρηγορη νομίζω (οπως εχω πει ειναι το πρωτο gps)ηχος πολυ καθαρόςκαι δυνατός,πλοήγηση καλή σε μια μικρήδιαδρομή
xaris-cd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ΠΩ ΠΩ ΑΚΟΜΑ ενα χιλιόμετρο δεν έκανα συνολικά το έχω αλλάξει τα φώτα ....σε ευχαριστώ ....πολύ ...doctor...σιγά σιγά θα τα κάνουμε και τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ ...κάτσε να κάνω κάνα χιλιόμετρο να δω τι γίνεται ...δεν θα μας το πάρει και κάνεις απο τα χέρια ...!!!! παντός και το ginius δουλεύει σφαίρα... navigon mio map genius igo8..ολα δουλευουν αψογα ΛΟΙΠΟΝ ....ήρθε το μηχάνημα ...σε ένα πακετάκι 30 χ 8 χ 20 εκατοστά .. τελοιο ΦΑΙΝΕΤΑΙ ... ....λεει ....processor sirf atlas iv platform 00.5.02 ram 64mb app version 090722.1e27...... os version N090810e090810o0909221939 ..άρα έχω τελικά win ce 5?.... καλά κατάλαβα?....οπότε όπως γυρνούσα απο πλαίσιο πήρα και μια 8 gb microsd και θέλω τα φώτα τώρα του χειρούργου ββββ...να κάνω τις κατάλληλες ενέργειες για πέρασμα και άλλων προγραμμάτων gps...αυτό έχει το ιgo 8 ...με όλα τα ελληνικά κανονικά ...και τις οδούς ...θα με ενδιέφερε να δοκιμάσω και άλλα σοφτ για να επιλέξω αυτό που με βολεύει... τελικά δεν πλήρωσα τίποτα παραπάνω...ήρθε με αιρμαιλ..απλό με αυτό το honk gong που αναφέρθηκε ποιο πάνω.. http://img196.imageshack.us/img196/4047/img3749fc.jpg http://img260.imageshack.us/i/img3751l.jpg/ http://img11.imageshack.us/i/img3756p.jpg/ παραπανω εδω http://www.gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=25&t=4200&start=330 το μόνο που δεν έμεινα ευχαριστημένος ειναι το fm tranmiter... δεν παίζει απο ποιότητα ούτε σαν ράδιο sta AM ...χάλια ...αλλά μικρο το πρόβλημα δεν το πήρα γιαυτό...!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.