gizzzmo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Εχει μεγάλη σημασία έχει το chipset της mobo για να λειτουργήσει καλα μια κάρτα γραφικών ? ati ---> nvidia chipset η και το αντίθετο Η πλέον δεν έχει καμία σημασία? thxxx 4 ur time
pcos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 απλα στο ΑΤΙ chipset εχω παρατηρησει οτι με ΑΤΙ vga ενεργοποιειται το Hybrid power δηλαδη σε idle η 3d καρτα σχεδον δεν λειτουργει, μεγαλη οικονομια σε ρευμα...
klaount Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 απλα στο ΑΤΙ chipset εχω παρατηρησει οτι με ΑΤΙ vga ενεργοποιειται το Hybrid power δηλαδη σε idle η 3d καρτα σχεδονδεν λειτουργει, μεγαλη οικονομια σε ρευμα... Αυτό το κάνουν και κάποια nvidia chipsets, αλλά μόνο με συγκεκριμένες κάρτες.
gizzzmo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Ώμος στης απτοί βλέπω το τι mobo chiset έχουμε μέτραει πχ σε αυτήν την περίπτωση http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1209078&catalog=20&category=69977727&page=3 γτ λεει ( Η σειρά Platinum με πιστοποίηση SLI από την nVidia υποστηρίζει τα Enhanced Performance Profiles (EPP) για να σας δώσει τις μέγιστες επιδόσεις σε συνδυασμό με οποιοδήποτε motherboard με nVidia chipset)
sozz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 απλα στο ΑΤΙ chipset εχω παρατηρησει οτι με ΑΤΙ vga ενεργοποιειται το Hybrid power δηλαδη σε idle η 3d καρτα σχεδονδεν λειτουργει, μεγαλη οικονομια σε ρευμα... εγω εχω gtx 260 και το κανει αυτο σε μια μουφοπλακετα
Drop_Dead Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτα ειναι απλος για να πουλανε περισσοτερο . Δεν παιζει κανεναν απολυτος ρολο... dont worry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.