Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση σταθερου μέσω φορητού στο ίντερνετ

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έαν φορητό Η/Υ ο οποίος συνδέεται στο ιντερνετ μέσω wifi από ένα rooter της connex που έχω. Στο σπίτι έχω και έναν σταθερό Η/Υ. Πως μπορώ να συνδέσω τον σταθερό Η/Υ με τον φορήτο έτσι ωστε να συνδέεται και ο σταθερός στο ίντερνετ μέσω του φορητού;

Επειδή είμαι και λίγο άσχετος με τα δίκτυα εάν μπορείτε δώστε μια πολύ απλή απάντηση. Και οι δύο Η/Υ έχουν XP.

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι γίνεται κάτι τέτοιο,εκτός αν υπάρχει κάποιο access point σε usb μορφή για να συνδέσεις στο laptop.Αν το ζητούμενο πάντως είναι η σύνδεση και των δύο υπολογιστών σε κοινό δίκτυο+internet sharing,απλά συνδέσεις ενσύρματα το desktop με το router και βάζεις pc και laptop στο ιδιο workgroup.

Αν η σύνδεση του desktop δέν είναι εφικτή λόγο απόστασης,αγοράζεις μια φτηνή ασύρματη usb κάρτα δικτύου για να τραβάει και το dektop κατευθείαν απο το router και βάζεις και και τους δύο υπολογιστές στο ιδιο workgroup.

Δημοσ.
Έχω έαν φορητό Η/Υ ο οποίος συνδέεται στο ιντερνετ μέσω wifi από ένα rooter της connex που έχω. Στο σπίτι έχω και έναν σταθερό Η/Υ. Πως μπορώ να συνδέσω τον σταθερό Η/Υ με τον φορήτο έτσι ωστε να συνδέεται και ο σταθερός στο ίντερνετ μέσω του φορητού;

Επειδή είμαι και λίγο άσχετος με τα δίκτυα εάν μπορείτε δώστε μια πολύ απλή απάντηση. Και οι δύο Η/Υ έχουν XP.

Γιατι δεν συνδεεις με καλωδιο απ ευθειας τον σταθερο με το router ??

Νομιζω εναλακτικα μπορεις αν βαλεις μια καρτα ασυρματη στον σταθερο να συνδεθει με το router.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν έχω ιδέα από δίκτυα. Έχω καλώδιο για να συνδέσω τον σταθερό με το rooter αλλά από και έπειτα δεν ξέρω τι να κάνω.

Δημοσ.

Δν χρειαζετε να κανεις κατι το ιδιετερο ειδικα αν δεν εχει περαξει ποτε την καρτα δικτου στο pc το σταθερο

ειναι plug and play συνδεσε καλωδιο pc με router να δεις αν περνει ινετ αν δεν μας λες και το κοιταζουμε τι προβλημα μπορει να αντιμετοπιζεις

Δημοσ.
Το θέμα είναι ότι δεν έχω ιδέα από δίκτυα. Έχω καλώδιο για να συνδέσω τον σταθερό με το rooter αλλά από και έπειτα δεν ξέρω τι να κάνω.

Απλα συνδεσε το σε μια εξοδο του router και στην καρτα δικτυου ( ελπιζω να εχει) στο pc σου.

Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ παιδιά. Και να φανταστειτε ότι δεν το σύνέδεα τόσο καιρό γιατί νόμιζα ότι θα χρειαζόταν να κάνω ρυθμίσεις που δεν ήξερα ή να κάνω εγκατάσταση το cd του connex που δεν είχα

Δημοσ.
Οκ ευχαριστώ παιδιά. Και να φανταστειτε ότι δεν το σύνέδεα τόσο καιρό γιατί νόμιζα ότι θα χρειαζόταν να κάνω ρυθμίσεις που δεν ήξερα ή να κάνω εγκατάσταση το cd του connex που δεν είχα

Τελικα τα καταφερες ????

Δημοσ.

Ναι. Απλώς σύνδεσα το καλώδιο στο rooter και στην καρτα δικτύου. Τόσο απλά, ούτε install cd ούτε τίποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...