fkkso Δημοσ. 2 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2001 Και μια που αναφερθήκαμε... ʼραγε υπάρχει και τίποτε καλό που να κανει το NETMOD? Μέχρι στιγμής τόσο από προσωπικές μου εμπειρίες όσο και από αυτά που λένε άλλοι δεν έχω ακούσει κάτι καλο...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Αυγούστου 2001 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2001 Στάθη, φίλε μου, είμαι σίγουρος πως ξέρεις ότι ένας σοβαρός ISDNας δεν έχει netmod, πάει και σκάει 20-30 χιλιάρικα (σιγά το ποσό!) και παίρνει ISDN Terminal Adapter (γνωστότερο, κάκιστα, και ως ISDN μόντεμ). Αν περιμένεις καλή λειτουργία από το netmod για να μπεις στο Internet, σώθηκες... Το μόνο στο οποίο χρησιμεύει είναι ως NT (Network Terminal). Α, είναι και τζαμπέ. Αλλά ως γνωστόν, ό,τι είναι τζαμπέ το πλερώνεις ακριβότερα...
Edgar Δημοσ. 2 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2001 Kali fasi telika to veritape. To dokimasa kai ola mia xara. Mipos kata tixi to exei kanei kai kaneas register? Stin... homepage mou , pou epsaksa, den vrika tipota.....<P>Paizei kanena serial? (e-mail me for this)<p>[ 02-08-2001: Message edited by: Edgar ]
SKALP Δημοσ. 7 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2001 Re paidia , piga ston site kai diabasa ti kanei alla exo mia aporia : iparxei dinatotita na ksekinaei aytomata thn katagrafi me to poy arxizei i sinomilia i prepei ego na filao skopia pote kapios tha parei tilefono gia na ton katagrapso ? yparxrei mipos dinatotita programatismoy me opoiadipote glossa poy tha ekane ayth ti diadikasia aytomata?
fkkso Δημοσ. 7 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2001 Πράγματι ο SCALP έχει δίκιο... Είναι πολύ δύσκολο να είσαι όλη την ώρα πάνω από το PC σε ετοιμότητα... Υπάρχει κάτι που να το κάνει αυτόματα?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Αυγούστου 2001 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2001 Απ'ότι θυμάμαι, το πρόγραμμα αυτό καθεαυτό δεν έχει τέτοια ρύθμιση. ʼλλωστε φαντάσου να καταγράφει <I>όλες</I> τις συνομιλίες, θες έναν σκληρο 20GΒ μόνο γι' αυτό... Καλύτερο δεν είναι να καταγράφεις μόνο όσες εσύ θεωρείς σημαντικές; Πχ. δεν σ' ενδιαφέρει να καταγράφεις συνομιλία με συγγενή αλλά σ' ενδιαφέρει να έχεις αρχείο της γκρίνιας της δικιάς σου...
abeness Δημοσ. 8 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2001 _____________<P><BR>Ναι αλλά αν θες να καταγράψεις συνομιλίες όταν λύπης από το σπίτι;;;;;;;;----------------------- <p>[ 08-08-2001: Message edited by: abeness ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.