Προς το περιεχόμενο

Καταγραφη των τηλεφωνικων συνομιλιων στο PC...

fkkso

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε paredwse έγραψες!!! Είναι καταπληκτικό!!! Δουλεύει άψογα και τα καταγράφει ολοκάθαρα, σαν να ακούς μουσικό CD. Συνιστώ σε όλους να το κατεβάσουν. Χώρια που είναι υπερβολικά απλό στη χρήση... smile.gif" border="0 Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

epitrepste mou mono mia aporia...<BR>se ti 8a sas xrhsimeusei???<BR>nta3 na katagrafete tis dikes sas synomilies (an kai prepei na to 3erei o synomilhths sas)...<BR>ante na to katalabw kai epeidh psaxneste genika...<BR>alla na 8elete na katagrafete oles tis synomilies (dld kai twn allwn) den einai kapws trabhgmeno kai isws anh8iko???

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by nadia:<BR><STRONG>epitrepste mou mono mia aporia...<BR>se ti 8a sas xrhsimeusei???<BR>nta3 na katagrafete tis dikes sas synomilies (an kai prepei na to 3erei o synomilhths sas)...<BR>ante na to katalabw kai epeidh psaxneste genika...<BR>alla na 8elete na katagrafete oles tis synomilies (dld kai twn allwn) den einai kapws trabhgmeno kai isws anh8iko???</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>apo mia apopsh einai, alla an deis ti ginete (pou mallwn blepeis) ston net tote katalabaineis ti auto den einai, dusthxws, tipota...

Δημοσ.

ti pathate re seis simera?<P>re aylus coolarise ligo eisouna apo tin proti sou apantisi toulaxiston eironikos.stin teliki an den sou aresei edo na min mpeis pali ,den se ipoxreonei kaneis.<P>den thelo na doso alli sinexeia stin antiparathesi kai tha parakaleso tous allous na meinoun psixraimoi stin apantiseis tous (exallou tetoia fainomena an den tous dineis simasia xanoun ton logo iparxi tous kai stamatane apo mona tous).

Δημοσ.

tha simfoniso me ton sotiri exalou re pedes opoios theli to perni to programa kai opoios den theli oxi den mporo na katalabo giati tosos ndoros tha diafoniso me tin nadia sto oti prepi o allos na to xeri giati exartate poios einai o allos apodixis se krisimes stigmes einai panta xrisimes kalo pantos ego to katebasa gia kalo kai gia kako lol smile.gif" border="0 smile.gif" border="0

Δημοσ.

To να γράφεις κάποιον χωρίς να το ξέρει είναι σίγουρα ανήθικο και σε μερικές χώρες (πχ Αγγλία) τιμωρείται και με φυλάκιση. Αν καταγράψεις (στην Αγγλία πάντοτε) κάποιον χωρίς την συγκατάθεσή του τότε αυτό που θα καταγράψεις δεν θεωρείται αποδεικτικό στοιχείο -σε δικαστήρια κλπ- και φυσικά δίνει το δικαίωμα στον άλλον να σε κλείσει μέσα. <BR>Όσο για τις αποδείξεις φίλε darkman αν ενημερώσεις τον άλλο οτι καταγράφεις ότι λέει -αυτό μπορεί να λειτουργήσει και υπέρ σου- γιατί και νομιμοποιείσαι κατευθείαν (με το να του το πεις) και ο άλλος θα σκεφτεί περισσότερο τις απαντήσεις που θα σου δώσει και δεν θα σου πει μαλακίες - και οι δυο φάσεις με hardware support δεν έχουμε στο μυαλό μας?-

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Jheremias:<BR><STRONG>Και αυτό το topic ξέφυγε...Ελπίζω να το δουν γρήγορα οι mods... <P>Πάντως φίλε Paredwse, <B>Ε Γ Ρ Α Ψ Ε Σ!!!! smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 smile.gif" border="0</B> wink.gif" border="0</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>to eidane, kai nwris grin.gif" border="0 grin.gif" border="0

• Super Moderators
Δημοσ.

Επί του νομικού ζητήματος:<BR>Αν καταγράψεις άλλον χωρίς την συγκατάθεσή του:<BR>(α) παραβίαζεις την νομοθεσία περί του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών [είναι ένας νόμος του 1994] - αρκεί βέβαια να αποδείξει ο θιγόμενος ότι τον κατέγραψες. Ένα απλό delete από τον σκληρό δίσκο και καθάρισες!<BR>(β) δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα καταγραφέντα σαν αποδεικτικό μέσο καθώς είναι παρανόμως αποκτηθέν αποδεικτικό μέσο. <I>Εξαίρεση</I>: Αν με την χρήση τους, υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου για κάποιο αδίκημα ή πας να προστατεύσεις το δημόσιο συμφέρον. Παράδειγμα: Καταγράφω εγώ έναν τύπο που με παίρνει και μου λέει: "πάω να βάλω βόμβα στην Βουλή, στο Χ υπουργείο, στον Ψ σταθμό του Μετρό". <P>Επαναλαμβάνω: Χα-λα-ρώ-στε! grin.gif" border="0 Μια ερώτηση έκανε ένα μέλος του insomnia, πιστεύω ότι είμαστε εδώ για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, έτυχε να ξέρω την απάντηση, του απάντησα. Ο Στάθης το βρίσκει χρήσιμο, εμένα δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου τι το θέλει. Μπορεί να θέλει να καταγράφει την γιαγιά του, τι με νοιάζει; (1) ʼλλωστε του χρωστάω χάρη, μου'στειλε κάτι CDάκια άψογα, να'ναι καλά το παιδί. (2) ʼλλωστε δεν έδωσα link για ναρκωτικά ή για όπλα ή τίποτα τέτοιο. Νόμιμα διατίθεται στο internet το πρόγραμμα, ούτε warez είναι ούτε σε underground site...<p>[ 31-07-2001: Message edited by: paredwse ]

Δημοσ.

Όντως το topic έχει πάρει τελείως στραβό δρόμο... Αλλά δεν πειράζει. Θα παρατηρήσω όμωε το εξής: Δεν ξέρω τι λέει το Σύνταγμά μας και οι νόμοι αλλά όταν πριν από 2 χρόνια συζητούσα με έναν ανώτερο υπάλληλο του ΟΤΕ για την αναγνώριση κλήσεων μου είχε πει ότι κάτι τέτοιο συζητιόταν εδώ και μια πενταετία αλλά κάποιος νόμος το απαγόρευε...<P>Τώρα σχετικά με την ηχογράφηση... Δεν ξέρω κατά πόσον είναι παράνομη αλλά θα σασ πω μια λέξη:<P><B>ECHELON</B><P>Σας λέει τίποτε? Εφόσον το Echelon (Έσελον Ελληνιστί) υπάρχει και εφαρμόζεται, θα είναι παράνομο να ηχογραφήσω εγώ την συνομηλία μου με τη γιαγιά μου?

Δημοσ.

Re paidia, siga min boume kai fylaki...Gia tin plaka mas 8a grapsoume kapoion sto tilefwno, oxi gia apodiktiko stoixeio se kanena dikastirio!!! <BR>Pantws me to Supra Express 56K (Serial) den einai symvato to veritare. An kai einai voice modem den ftanei to encoding pou exei (8 bit/11Khz anti 16bit/8Khz)

Δημοσ.

Εγώ έχω το ίδιο ακριβώς modem με τον timiman αλλά στην USB έκδοση και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα...

Δημοσ.

To Veritape, douleuei mia xara me modem (apo oti leei sto site, den to exo dokimasei akoma). Alla me to netmod, mipos exei kanena problima?<BR>Sto site den exo proseksei na leei tipota.<BR>Basika, ego tha to dokimaso se modem, alla epidi skeftomai na balo apo fthinoporo, isdn, mipos mou parousiasei tipota problems meta?

• Super Moderators
Δημοσ.

Φίλε <B>Edgar</B>, όπως είπα και παραπάνω εγώ έχω ISDN (όχι με netmod) και <I>δεν</I> δουλεύει σ' εμένα. Δουλεύει μόνο με κανονικό modem. Πρέπει ή να κρατήσεις παράλληλα και το αναλογικό σου modem ή να εγκαταλείψεις το όλο θέμα... Κρίμα αλλά έτσι είναι! frown.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...