Προς το περιεχόμενο

Taiyo Yuden

.:VenoM:.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα μπλέ είναι μέτρια από ποιότητα εγγραφής.

Τα άσπρα αν θες taiyo αλλιώς κορυφαία DVD είναι και τα SONY ειδικά σε αυτή την τιμή

Αν ψωνίζεις με κριτήριο πάντα την χαμηλότερη τιμή, την έχεις ψιλοπατήσει στα dvd, εκτός αν γράφεις αρχεία το πολύ.:rolleyes:

Δημοσ.

Πραγματι η εταιρεια εχει ονομα εδω και 10 χρονια απο εποχης CD.

Στα DVD, τα "ασπρα" θεωρουνται τα πιο value4money, δηλαδη εχεις την καλυτερη ποιοτητα απλα χωρις τα σηματακια "that's" και σε πιο bulk συσκευασια.

Τα μπλε θεωρουνται λιγο χειροτερα.

Στην πραξη?

Τα τελευταια 3 χρονια εχω καψει ~300 ασπρα και ~200 μπλε. Ολα γραφτηκαν τελεια, και το media ID των μπλε ειναι ολοιδιο με των ασπρων, οποτε τελικα δε βλεπω το λογο για ασπρα....τωρα που ηθελα μερικα πηγα και ξαναπηρα μπλε.

Κατι που ειναι λιγο οξυμορο και ισως ενδιαφερει, δεν ειναι τυχαιο οτι βγαζει ακομα τα 8χ ενω εδω και 3 χρονια πουλαει τα 16χ, και η διαφορα τιμης ειναι μηδαμινη. Τα 8χ γραφονται μεχρι 12χ και σε γενικες γραμμες ειναι λιγο πιο ποιοτικα απο τα 16χ, ειδικα σε οσους εχουν παλιοτερο recorder αλλα και γενικοτερα σε ολους θα τους προτεινα να αγοραζουν τα 8αρια που θεωρουνται τα πιο ποιοτικα dvd+r που παραχθηκαν ποτε. (προσοχη, οτι λεω ισχυει για dvd+r οχι dvd-r).

Δημοσ.
Τα 8χ γραφονται μεχρι 12χ και σε γενικες γραμμες ειναι λιγο πιο ποιοτικα απο τα 16χ, ειδικα σε οσους εχουν παλιοτερο recorder αλλα και γενικοτερα σε ολους θα τους προτεινα να αγοραζουν τα 8αρια που θεωρουνται τα πιο ποιοτικα dvd+r που παραχθηκαν ποτε. (προσοχη, οτι λεω ισχυει για dvd+r οχι dvd-r).

Αυτό ισχύει και αν συγκρίνουμε τα 8x με τα 20x;

Δημοσ.

Χρησιμοποιω πανω απο 6 χρονια THATS απο Taiyo Yuden και εχω να πω οτι ειναι παρα πολυ καλα.Οτι backup εχω παρει δουλευει απροβληματιστα.Ακομη και DVDακια που ειχα γραψει πριν απο 6 χρονια πηγαινουν "σφαιρα".

Δημοσ.

Tα χρησιμοποιω παρα πολλα χρονια και δε προκειται να αλλαξω μαρκα με τιποτα.

Επισης μπορεις να τα παρεις κατευθειαν απο την αντιπροσωπεια με ακομα χαμηλοτερες τιμες (τουλαχιστον μεχρι και πριν 3 χρονια ηταν στη Λ.Αμφιθεας)

Δημοσ.
Αυτό ισχύει και αν συγκρίνουμε τα 8x με τα 20x;

δεν βγαζει η tayio yuden 20x δισκακια. Χρονια τωρα εχει τα 8αρια που εχουν κωδικο yuden000 T02 και τα 16αρια που εχουν yuden000 T03. Απλα τα 16αρια μπορουν να γραφτουν και πιο ψηλα (πχ 20) οπως τα 8αρια γραφονται και στα 12χ.

Αναμενω πως και πως να βγαλει η tayio και κανα Blu-ray....

Δημοσ.

Τα +R 8x γράφονται ως και 16x. Αυτό εξαρτάται από το dvd recorder όμως.

Πχ τα NEC τα γράφουν ως 16x, ενώ γράφουν τα -R 8x ως 12x.

Το εργοστασιακό overspeed είναι ενδεικτικό της ποιότητάς τους.

Δημοσ.

τα εχω δοκιμασει , αλλά το 1 απο τα 10 μου κάηκε κατά την αντιγραφή .. :(

δες τα και εδώ

Καλυτερα όμως να μην ξεφεύγουμε από το θέμα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:33 ----------

Λοιπόν αποφάσισα να πάρω αυτά .Ελπίζω να έκανα την σωστή επιλογη ..

Δημοσ.
τα εχω δοκιμασει , αλλά το 1 απο τα 10 μου κάηκε κατά την αντιγραφή .. :(

δες τα και εδώ

Ήθελα να 'ξερα ποιός γράφει τις περιγραφές προϊόντων στο eshop...

Η χαμηλή ταχύτητα ενγγραφής δεν θα σας προβληματίσει χάρη του αυξημένου αποθηκευτικού χώρου.

WTF?

Δημοσ.

Προσωπικά πέρα από τα tayo προτιμώ και τα philips +R

Ότι έχω γράψει από το 2003 που ξεκίνησα να τα χρησιμοποιώ δεν έχει πάθει τίποτα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...