Προς το περιεχόμενο

Taiyo Yuden

.:VenoM:.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον από οτι ειδα η εν λογω μαρκα(Ιαπωνική) εχει τα πια φθηνα DVD στα 100 τεμάχια (δείτε εδώ) .Θέλω να ρωτήσω ομως τα εχει δοκιμασει κανεις τα DVD της ? Ειναι καλής ποιότητας ?

PS : Δεν με ενδιαφερει η ταχυτητα εγγραφης που εχουν .

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΚΑΠΟΤΕ. Τα cd της ήταν απο τα καλύτερα out there... Δεν έχω δοκιμάσει dvd tbh.. Αλλα είχε τεράστιο όνομα once upon a time.. Δεν βρίσκω το λόγω να άλλαξε αυτό.

Δημοσ.

Οπως είπανε και οι προλαλήσαντες ήτανε τα καλύτερα cd κάποτε και παίζανε παντού (playstation 1,δύσκολα ραδιοcd αυτοκινήτων κλπ), δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι απο τότε.

Δημοσ.

Τα χα μαθει κ γω απ τα CD.. εδω κ 7 χρονια χρησιμοποιω αποκλειστικα αυτα για Backup/dvd rips κτλ. δε μου χει βγει ουτε ενα προβληματικο δισκακι σε αντιθεση με αλλες μαρκες (verbatim,maxell κτλ)

• Moderators
Δημοσ.

+1 κι απο μενα.

Ειδικα τα Ceramic coat με λιγη προσοχη ειναι αθανατα cdάκια... Ακομα εχω μερικα απο το 1996 για το Playstation...

Και τα DVDάκια δε πανε πισω. Μεχρι τωρα δε μου εχει βγει κανενα προβληματικο.

Δημοσ.
Θέλω να ρωτήσω ομως τα εχει δοκιμασει κανεις τα DVD της ? Ειναι καλής ποιότητας ?

PS : Δεν με ενδιαφερει η ταχυτητα εγγραφης που εχουν .

Πλάκα κάνεις... Best of the best! White ceramic διάλεξε, δεν καταστρέφονται ακόμα κι αν θέλεις να τα καταστρέψεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...