Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβώς! Να και κάποιος που το άκουγε όπως και εγώ. Λέγανε για hardly boys!

Εγώ πάντως πιστεύω ότι μετά από τόσες σεζόν απλά έγινε λίγο βαρετό σε εμάς που το έχουμε δει από την πρώτη. Όχι ότι άλλαξε τόσο αλλά μάλλον επειδή απλά οι ατάκες έχουνε μείνει λίγο πολύ οι ίδιες και πάντα ξέρεις περίπου τι ατάκα να περιμένεις να σκάσει.

Καλό το επεισόδιο αλλά δε νομίζω να ξαναγελάσω τόσο πολύ με southpark όπως τις πρώτες φορές που το έβλεπα...

Δημοσ.

δεν ξερω γιατι, αλλα μου αρεσει η τροπη και η σταση του southpark Πλεον. ηταν ανουσιο να συνεχισουν για 10η σεζον το ιδιο πραγμα.εχοντας ΛΙΩΣΕΙ τα παλια επεισοδια, ο 10ος κυκλος του εδωσε μια κλωτσια. αν και προσωπικα δεν θεωρω οτι εχει υπαρξει που να κανει κοιλια. ισως να ειμαι κολλημενος:-P

Δημοσ.
Ακριβώς! Να και κάποιος που το άκουγε όπως και εγώ. Λέγανε για hardly boys!

Εγώ πάντως πιστεύω ότι μετά από τόσες σεζόν απλά έγινε λίγο βαρετό σε εμάς που το έχουμε δει από την πρώτη. Όχι ότι άλλαξε τόσο αλλά μάλλον επειδή απλά οι ατάκες έχουνε μείνει λίγο πολύ οι ίδιες και πάντα ξέρεις περίπου τι ατάκα να περιμένεις να σκάσει.

Καλό το επεισόδιο αλλά δε νομίζω να ξαναγελάσω τόσο πολύ με southpark όπως τις πρώτες φορές που το έβλεπα...

Kαι εγώ έτσι πίστευα. Δες όμως σεζόν 3 (πχ) και στο καπάκι σεζόν 9 και θα δεις μεγάλες διαφορές στη λογική του χιούμορ. Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα συνήθειας.

Δημοσ.

A South Park Elementary School teacher is conducting an illicit affair with a student. As the new School Hallway Monitor, Cartman takes it personally when an infraction is committed in his jurisdiction.

έρχεται το καινούριο...

Δημοσ.

έέέέέέέτσι...

πάντως και τα δύο επεισόδια του οκτωβρίου ήταν αρκετά καλά... ευτυχώς δλδ γιατί η δέκατη season είναι αρκετά αμφιλεγόμενη...

εν το μεταξύ πάρτε αγγλικούς υπότιτλους για το make love not warcraft

South.Park.S10E08.PROPER.DSR.XviD-KYR.VO.zip

Δημοσ.
έέέέέέέτσι...

πάντως και τα δύο επεισόδια του οκτωβρίου ήταν αρκετά καλά... ευτυχώς δλδ γιατί η δέκατη season είναι αρκετά αμφιλεγόμενη...

thx man

an vreis kai apo to south.park.1009.dsr.xvid.proper-kyr anevase tous :D

g@mato epeisodio to 10x08. Kai osoi kseroun kai apo warcraft ktl fysika tha gelasoun poly perissotero :D

Δημοσ.
έέέέέέέτσι...

Εγώ προσωπικά φοβάμαι μην κάψουν τον cartman γιατί πλέον ίσως είναι η εύκολη λύση για ένα καλό επισόδειο.

ειμαι ο μονος που θεωρω οτι 9 και 10 seasons ειναι γαματες?

Δημοσ.

Χεχε! South park is totally back! Πολύ καλό και το τελευταίο επεισόδιο! Είχε ατάκες, καταστάσεις και παρατήρησα και κάποια από εκείνα τα κρυμμένα αστεία που έβαζαν πολύ κάποτε (ξέρετε, για τους φαν ;) ). Γενικά το χιούμορ έγινε ξανά πιο "το ένα πίσω απ'το άλλο". Δεν υπάρχουν μεγάλα κενά που έχουν να κάνουν μόνο με την υπόθεση.

Φέρτε το επόμενοοοο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...