Akujin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 τελικά είναι σαν τις αντικαπνιστικές διαφημίσεις. βλέπεις να καπνίζουνε και μετά σου λένε don't do that εν τω μεταξύ έχεις ανάψει το πρώτο επειδή ζήλεψες. ? ->τώρα θέλω να παίξω wow
Mystirios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 γαμάτο επειδόσιο όντως! @Edgar ναι real in game actions ήταν (σχεδόν όλα) @Akujin νομίζω οτι είχε ένα ηθικό δίδαγμα το επεισόδιο :s μη σκάψεις το λάκο σου και ξεκινήσεις wow .σου γράφει άνθρωπος που χαράμιζε αρκετές ώρες κάθε μέρα.ευτυχώς τό'κοψα νωρίς
Akujin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 να ναι καλα το pc που είναι παλιο να ναι καλα οι χρεώσεις/accounts
mamatecuba Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 μέχρι κι εγώ που μισώ τέτοιου είδους παιχνίδια, έχω ψηθεί και το συζήταγα με τους φίλους μου απόψε να κάνουμε τπτ προς αυτή την κατεύθυνση... btw ο Cartman είναι κορυφαίος.... if you had a chance, right now, to go back in time and stop hitler, wouldn't you do it? I mean, I personally wouldn't stop him, because I think he was awesome, but YOU would, right? αααα χαχαχαχαχαχαχα lol
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 πολύ χαλαρά ο λόγος που δεν έχω αγγίξει και δεν έχω δει τίποτα σε σχέση με wow, είναι ότι ξέρω πως θα κολλήσω άγρια. Και δεν έχουμε και καιρό για τέτοια! Ίσως κανένα καλοκαιράκι, αλλά και πάλι...
Jastonas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 basika, asteio episodio... alla den sas ekane na skefteite opws eipe o manuel oti einai kollhma... k opws edeikse k sto southpark, kako kollhma! Kserw paidia pou exoun kollhsei me online games, k ontws h zwh tous periorizetai mono sta paixnidia, oi syzhthseis tous ktl ktl... Nomizw prepei na ksypnhsoume ligo me olo 8ema tou "kapsimatos" tou ypologisth. Milaw k gia ton eauto mou. Ka8omai polles wres sto pc gia na dw heroes lost ktl pou isws 8a mporousa na kanw kati pio paragwgiko... Den lew, einai wraio entertainment, alla yparxoun k alla pragmata isws pio shmantika. Pragmata pou mas bazoun se skepsh ..
qspock Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 basika, asteio episodio... alla den sas ekane na skefteite opws eipe o manuel oti einai kollhma... k opws edeikse k sto southpark, kako kollhma! Kserw paidia pou exoun kollhsei me online games, k ontws h zwh tous periorizetai mono sta paixnidia, oi syzhthseis tous ktl ktl...Nomizw prepei na ksypnhsoume ligo me olo 8ema tou "kapsimatos" tou ypologisth. Milaw k gia ton eauto mou. Ka8omai polles wres sto pc gia na dw heroes lost ktl pou isws 8a mporousa na kanw kati pio paragwgiko... Den lew, einai wraio entertainment, alla yparxoun k alla pragmata isws pio shmantika. Pragmata pou mas bazoun se skepsh .. Παντα μπορεις να βρεις την χρυση τομη, την καταλληλη μοιρασια ωρας... Αν κανεις μονο ενα πραγμα συνεχεια θα σου φαινεται μονοτονο, θελει ποικιλια. Πχ μη βλεπεις μονο σειρες, δες και μια ταινια (απο τις παλιες καλες που βγηκαν σε s.e. οπως πχ το T2 extended). Παιξε και κανα παιχνιδακι...
Hal9000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Απίστευτο επεισόδιο. Με οξυγόνο το έβλεπα, δεν άντεχα άλλο απο τα γέλια
Edgar Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά, ο θείος twig στο τέλος του last episode είχε διαφήμιση για ενα south park personality test στο comedycentral.com το έκανε κανένας? http://www.comedycentral.com/sitewide/game_player/gameplayer.jhtml?game=75006 εμένα με έβγαλε Kenny
tacuma Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Υπαρχουν πουθενα υποτιτλοι για southpark??10 season δυσκολα εε?? Για την σειρα δε βρισκω μονο για την ταινια βρηκα,thanks
Cristina Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ή αν έχει ζητηθεί, το τραγούδι που ακούγεται στην φάση που κάνουν τρελλό lvluping είναι το «Live To Win» του Paul Stanley (κιθαρίστας και τραγουδιστής των KISS). Το ομώνυμο album που το περιέχει θα κυκλοφορήσει 24 Οκτώβρη.
c0nFuSeR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Gentlemen, we are dealing with someone here who... had absolutely no life. XAXAXAXAXAX
Mystirios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Gentlemen, we are dealing with someone here who... had absolutely no life. Κι όλα τα λεφτά ήταν η ατάκα στα καπάκια : How do we kill the one that has no life? ( ρητορικό... )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα