agribilos Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 OH MY GOD, o Mr Twing ta paiske!!! As elpisoume oti einai prosorino...
KaizerSoze Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 σΗΜΕΡΑ μια χαρα σε ρμ το εστειλε η θεια Νοβα.Παντως μου λειπει ο Τουιγκ(ο κανονικος,Γκρεκ εναντιον Τουιγκ απο τα φοβερα επισοδεια)
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Γ@μ@το το επεισόδιο! Εμένα μου άρεσε περισσότερο από το προηγούμενο! Γελούσα συνέχεια. Προσωπικά το προηγούμενο το είχα βρει λίγο προβλέψιμο. Δηλαδή στη φάση που γύρισε το ποδηλατάκι, με τη μια αυτό που σκέφτηκα ήταν "τώρα θα ανατιναχθεί 1000%". Πολύ καλύτερο βέβαια από τα περσινά επεισόδια, αλλά το τελευταίο το βρήκα pure south park. και εμένα μου άρεσε η διλογία' date=' στην αρχή νόμιζα πως θα παει όλο το επεισόδιο σερί με Τ&Ρ αλλα κόλωσαν να εξαγριώσουν πάλι τους φανς. Οπως είχαν πεί και παλιά, στο κοινό αρέσουν οι φάρσες εκτός αν γίνονται στους ίδιους.[/quote'] Ολοφάνερη μπλόφα! Δεν μάσησα καθόλου! Αφού έχουν δηλώσει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το ξανακάνουν.
Jastonas Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 re paidia, site opws to ******* k to ******** pou exei KAI http mirrors gia ta episodia den einai paranoma??? giati den yparxoun antistoixa p.x. gia 24, lost, ktl ktl...??? pws k den ta xoun kleisei? K den einai kryfa site. An grapseis sto googly southpark episode download sou bgazei prwto prwto to ******** .... pou ama eisai paranomos k katebazeis paranoma episodia einai gamw ta site.
iSpO_fAcTo Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 kati mou leei oti tha svistei kati apo to post sou
^BOOMBOOM Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Και παλαιότερα είχε πέσει ο Twig αλλα αναστήθηκε εκ της τέφρας του.
beastgr Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Kαι εγώ τον ταλευταίο καιρό αυτό που αναρωτιόταν ο Jastonas σκεφτόμουν. Ρε μπας και δεν είναι παράνομα; Και αυτό γιατί είναι πολύ εύκολο να τα βρεις να τα κατεβάσεις και απο http και τα site μόνο παράνομα και κρυφά δε φαίνονται. Θα ταίριαζε και στην ιδιοσυγκρασία των trey και parker πιστεύω Aπό την άλλη θα μου πεις σιγά το comedy central να μην επέτρεπε να τα κατεβάζεις δωρεάν... Kάποιος που ξέρει σίγουρα ας μας διαφωτίσει. kati mou leei oti tha svistei kati apo to post sou Γιατί να σβηστεί κάτι; Το site είναι κάτι σαν το ******** και εκείνο δε σβήστηκε ποτέ....
Jastonas Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Nai ontws, giati na sbhstei kati apo to post mou? Egw ekana ena aplo search sto google k sas edwsa ta nomima apotelesmata tou nomimou googlE
dim_b Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Το ότι τα δίνει το google δεν σημαίνει ότι είναι νόμιμα. Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να βρεις και torrent sites. Τα επειδόδια του south park είναι copyright του Comedy Central. Και ακόμα και αν υποθέσουμε ότι οι δημιουργοί του SP δεν έχουν πρόβλημα με την διακίνησή τους στο internet, αποκλείεται να συμβαίνει το ίδιο και γιά τα DVD rips των παλιότερων επεισοδίων που υπήρχαν σε ένα από αυτά τα sites (το αναφέρουν οι ίδιο στο forum του site).
Akujin Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 exw na dw southpark apo to trapped in the closet. eida tis proalles kateftheian 1003,1004 kai mou fanikan mia xara. -tha symplirwsw to keno shortly- auto pou perimenw pleon apo tous dimiourgous(an+xlwmo) einai mia nea tainia SP. tha itane o,ti prepei...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα