Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλά, στη φάση που ανατινάχτηκε το ποδήλατο ξεράθηκα στα γέλια

ρε παιδιά, προτείνετε επεισόδια να βρω, τα μισά που έχω κατεβάσει είναι επικά αλλά πολλά είναι άθλια

Δημοσ.

αααχμ συγνώμη, επειδή ακροβατεί η κουβέντα μεταξύ νομιμότητας κ παρανομίας ας διατυπώσω διαφορετικά την ερώτηση:

"πείτε μου ποιά είναι τα αγαπημένα σας επεισόδια south park έτσι ώστε όταν ταξιδέψω στην αμερική και τα παίζει επανάληψη να κάτσω να τα δω"

Δημοσ.
TO PODILATAKI pou anatinazetai!!

Oso gia to oti einai 2-part episode tou dinei mia aisthisi epikou.Mou fenetai oti thanai to kalytero episodio apo to Die Hippie Die :)

Couldn't agree more!!! To επισόδειο ήταν τέλειο παίζει να είναι από τα καλύτερα που έχω δεί!!!

Δημοσ.

re gamwto,ti apogoiteusi itan auto to 10x04??

Kala leei o Toufas,to 1o lepto itan ola ta lefta...eixe 2-3 skorpies atakes alla ta epipeda tou 10x03 den ta eftase me tipota...i plaka einai oti mas doulepsan kanonika sto telos tou 10x03,kamia apo tis skines den epaixe sto 4o...shit...apogoiteusi. Kai megali xameni eukairia i maxi Cartman-Kyle,den eftase kan sta epipeda tou kinigitou tou 3

Plaka eixan pantws ta panw stin Fox pou grafane Ring of the Hill,pou vlepoume ena skiouro kai to panw "Cold Age' kai to koryfaio,sto grafeio tou proedrou pou deixnei apo to plai kai ston toixo exei poster me ton Jack Bauer kai ton arithmo...26!!!Loool,to kalytero

Δημοσ.

Ελάτε ρε.... μια χαρούλα ήταν το 1004... :D

Δηλαδή δεν σας άρεσε η φάση που ήταν ο Bart Simpson ( ;) ) με τον Cartman και λέγανε ποιος έχει κάνει το ποιό κάφρικο πράγμα, και ο Bart παραιτήθηκε? :P

Πάντος, όντος πήγε χαμένη η μάχη Cartman-Kyle... Θα μπορούσε να γίνει ποιό θεαματική, όπως στο 3...

Δεν πειράζει... καλό ήταν πάντος :D

Δημοσ.

και εμένα μου άρεσε η διλογία, στην αρχή νόμιζα πως θα παει όλο το επεισόδιο σερί με Τ&Ρ αλλα κόλωσαν να εξαγριώσουν πάλι τους φανς.

Οπως είχαν πεί και παλιά, στο κοινό αρέσουν οι φάρσες εκτός αν γίνονται στους ίδιους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...