predator Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 "you know stan,i'd say that your dad laks of discipLine" LOOOL!!! "a chick bleeding out her vagina is no miracle. chicks bleed out of their vaginas all the time!" χαχααχχααχ τελειοοοοοοοοοο!!! επεσα απο την καρεκλα απο τα γελια! φοβερο επεισοδιο, δε ξερω γιατι δε σας αρεσε! αληθεια τετοιες αηδιες λενε στα διαφορα help groups?
kleidokratwr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Βασικά είχα διαβάσει έναν τέτοιο οδηγό. Ίσως το είχα δει και απο εδώ. Στο html που έχω δεν μπόρεσα να βρω λεπτομέρειες για που θα το ξαναβρώ updated [Παρόλα αυτά έψαξα για episode guide southpark tv tome στο google αλλα τίποτα, υπήρχαν guides αλλα δεν ήταν στην μορφή που το έχω.]. Οπότε το ανέβασα εδώ http://rapidshare.de/files/8876037/guide.rar.html όποιος θέλει το κατεβάζει και βλέπει για τα aliens. Είναι σε πολλά επεισόδεια πάντως, ειδικά στην αρχή. Αν βρεθεί ανανεωμένη έκδοση της σελίδας ας ρίξει κάποιος κανένα link.
epote Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 eida to 914 to opoio vrika ekseretiko btw exo ena "sigeni" alkooliko, kai mporo na sas po oti etsi exoun ta pragmata me tous AA, o typos to girise sth thriskia, mexri kai se monastiri pige vevaia to na paradextei oti exei provlima kai na frontisei na elegxei ligaki ti stomatoukla tou den to skeftike jack ass
kleidokratwr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Το 913 ήταν πολύ καλό επεισόδειο. Ειδικά στο τέλος που δεν είχε ουτε κάν μουσική. "you know stan' date='i'd say that your dad laks of discipLine"LOOOL!!! "a chick bleeding out her vagina is no miracle. chicks bleed out of their vaginas all the time!" [/quote'] Χεχεχε όντως οι κορυφαίες ατάκες του 914. Ειδκά σαυτή του πάπα έλιωσα. Παντού έτσι γίνεται με τους Αλκοολικούς; Πολύ χώσιμο πάντως. :-P
c0nFuSeR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 ρε γμτ που παιζει να βρουμε υποτιτλους? εχω μονο για τον 1ο 8ο κι κλασικα 6 επισοδια απο τον 6ο κυκλο σε ελληνικους υποτιτλους. παραπονιουντε μερικοι φιλοι μου οτι δεν προλαβενουν να ακουνε ολους τους διαλογους καλα κι Southpark na vlepeis monos den leei! Υ.Γ ο 9ο κυκλος σκιζει.
sotris99 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Αφού είναι πολύ εύκολη σειρά στην κατανόηση...
c0nFuSeR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 κοιτα σιγουρα το καταλαβαινεις τι παιζει αλλα με αγγλικους υποτιτλους θα καταλαβαινες καλυτερα! Κατι ασχετο: Στειλτε κανα mail στο μακεδονια ΤV να το βαλει! Το καναλακι ειναι σε καλο δρομο μονο το SP μενει να βαλει (σχεδον ;-) )
beastgr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Ναι ρε συ.βάλε αγγλικούς υπότιτλους. Αυτούς φαντάζομαι θα μπορείς να τους βρεις εύκολα. Όντως να βλέπεις southpark με παρέα είναι απίστευτα καλύτερα!!
Jastonas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 gia southpark pantws exw brei mono sto forom.com agglikous gia thn 8-9. gia tis prohgoumenes tpt...
IKARIWTHS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 paidia de xerw ti lete emena padws to 914 mou arese para poly,htan to deytero apo thn 9 seira pou me ekane na gelasw,ta ypoloipa mou fanika xalia
c0nFuSeR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Η ατακα του πατερα του Stan "what seems to be the officer problem?" ηταν απο τιs καλυτερεs ατακεs που χω ακουσει στο Southpark! ακομα την θυμαμε κι γελάω! :)
MaTrOx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Shut your f*cking face uncle f*ckaaaa, you're a cock s*ucking ass licking uncle f*ckaaaaaaa! Το καλύτερο τραγουδάκι ever! Το έχω βάλει στο κινητό μου να χτυπάει έτσι και έχουν τρελαθεί όλοι στην δουλειά! South Park rulez!
kleidokratwr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 http://spe.fotologs.net/photo/14/30/98/cosplay/1136392715_f.jpg Δεν θυμάμαι αν έχει ξαναποσταριστεί, οπότε το πετάω τώρα.. edit: Δεν την φορτώνει με τα img tags γμτ. Τα αφαιρεσα οπότε ανοίξτε το σε νέο παράθυρο. Αν δεν ανοίγει πάρτε την απο δω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα