Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραίο το τελευταίο επεισοδιάκι. Βασικά έμαθα τι είναι οι Scientologists (που το είχα απορία) και είχε και μερικά γέλια.

Το τέλος ήταν ΤΕΛΕΙΟ! Βασικά, το αστείο είναι ότι οι τελευταίες ατάκες είναι:

"Θα σε μυνήσουμε! Θα δεις εσύ!"

"Εντάξει λοιπόν! Μυνήστε με!"

...και αμέσως μετά πέφτουν τα γράμματα με το John Smith (που είναι κάτι σαν το Κώστας Παπαδόπουλος=ανώνυμος) και είναι σαν να σου λέει "Πώς θα με μυνήσεις αφού δεν ξέρεις ποιός είμαι;"

Δημοσ.

Χωρίς να έχω διαβάσει κάτι σχετικό στο ίντερνετ εμένα μου ήρθε στο μυαλό αυτό [ίσως επειδή είδα χθές την ταινία..]

http://www.imdb.com/title/tt0356910/

Brad Pitt .... John Smith

Angelina Jolie .... Jane Smith

Το ξέρω οτι κατά 99,9999% είναι άσχετο και μόλις είπα μαλακία, απλά με προβληματίζει το οτι γράφει "Jane" αντί για οποιοδήποτε άλλο όνομα όπως πχ "Mairy".. Δηλαδή αυτό με τράβηξε στο να ελέγξω αν είναι ίδιο το όνομα.

Όσο για τα γιαουρτάκια να ξέρετε οτι προτιμώ τα "αγελαδίτσα". Α, και οι ντομάτες να μην είναι πολύ σκληρές. :P

Δημοσ.

Δίκιο έχεις kleidokratwr! Από εκεί θα πήραν το Jane Smith. Αλλιώς θα έγραφαν Mary ας πούμε (ή μάλλον θα έγραφαν μόνο το κλασικό John Smith).

Σου λέει "αφού γράψαμε το John Smith, ας γράψουμε και το όνομα της άλλης από το πρόσφατο blockbuster"

Δημοσ.

re paidia signomi alla tha rotiso kati palava asxeto, molis simera eriksa mia grigori matia sto topic. to episodio 613 mporo na to katevaso apo kapoio site? kai pali sorry gia tin asxeto tis ipotheseos! :)

Δημοσ.
re paidia signomi alla tha rotiso kati palava asxeto, molis simera eriksa mia grigori matia sto topic. to episodio 613 mporo na to katevaso apo kapoio site? kai pali sorry gia tin asxeto tis ipotheseos! :)

Η απάντηση είναι εδώ:

30 tou minos einai to 913 xtes eixe epanalipsi apo ton 4o kiklo ;)

Den katalavaino kleidokrator,ti the na peis?Jane itan to onoma tis...

Ναι έτσι ήταν το ονομα της στην ταινία "Mr and Mrs Smith", αλλα αν παρατήρησες στους τίτλους τέλους του SP.9.12 εκτός απο John smith, είχε και Jane smith. Οκ ξέρω οτι ακούγεται κουφό να έχει σχέση απλά γιατί να μην έβαζαν πχ ένα Mairy, ή ένα Helen που είναι σαφώς πιο διαδεδομένα ονόματα;

Επίσης στην υποθετική περίπτωση που όντως εννοούν αυτό στο τέλος, θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς νόημα ήθελαν να περάσουν. :?

Δημοσ.
Ναι έτσι ήταν το ονομα της στην ταινία "Mr and Mrs Smith"' date=' αλλα αν παρατήρησες στους τίτλους τέλους του SP.9.12 εκτός απο John smith, είχε και Jane smith. Οκ ξέρω οτι ακούγεται κουφό να έχει σχέση απλά γιατί να μην έβαζαν πχ ένα Mairy, ή ένα Helen που είναι σαφώς πιο διαδεδομένα ονόματα;

Επίσης στην υποθετική περίπτωση που όντως εννοούν αυτό στο τέλος, θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς νόημα ήθελαν να περάσουν. :?[/quote']

Αυτό που έγραψα παραπάνω πρέπει να είναι βρε kleidokratwr. Το αστείο είναι ότι δεν μπορούν να τους μυνήσουν αφου δεν έβαλαν τα κανόνικα τους ονόματα. Το John Smith είναι το όνομα πασπαρτου που χρησιμοποιούν όταν κάποιος χρησιμοποιει ψευδώνυμο. Από κει και πέρα, το αστείο επεκτείνεται βάζοντας και το (κινηματογραφικό) όνομα της Jolie. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο...

Δημοσ.
John Doe

den einai afto pou les?

http://en.wikipedia.org/wiki/John_Doe

Pes ta re gmt.... pes ta re anthrope........

re paidia se ti malakia exete kolisei?

kai fisika to kanane san sinexeia tou asteiou "an thelete ministe me... john smith legomai kai jane smith..." (trexa gireue dld)

tora pos ta kataferate kai mpleksate tin jolie kai ton pitt stin mesi enas theos kserei... afou kserete ti agapi exoun oi Matt kai Trey gia tous ithopoious... ipirxe pote periptosi na eixan parei ta onomata apo tin tainia??? eimaste sobari...

to Jane Smith einai me tin logiki tou Jane Doe (to Jane einai to thiliko tou John)

In the USA' date=' the name John Doe is used for a defendant or victim in a legal example or for a person whose identity is unknown or is intended to be anonymous.[/quote']

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...