Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eνταξει καλο για πρωτο, ας περιμενουμε να δουμε και το επομενο και βλεπουμε.

Παντως σιγουρα εχει χασει την λαμψη των πρωτων κυκλων αλλα δεν ειναι οτι δεν βλεπονται κιολας...απλα δεν γελας συχνα πια..μαλλον πρεπει να χτυπαμε μερικα σφηνακια πριν δουμε southpark :-P

Αλλα για πω και την γνωμη μου..εγω γελαω πολυ με τον Mr.Mackey..

Στο 907 - Erection day μολις ειδα την αρχη επιανα για μερικα λεπτα την κοιλια μου.

Δημοσ.
The 4th grade girls are having a sleepover. It’s imperative that the boys find out what goes on behind those closed doors. Butters is picked to be the boy who must fake his death, become a girl and infiltrate this age-old feminine tradition.

butteeeeeeeeeeeeers!!!!!!!! yeeeeeah!!!!!

prepei na leei auto to episode! :) :) :) :) :) :)

ante na doumeeeee!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Δημοσ.

:( Den elege kai polla san episodeio. Edine tin entyposi viastikis douleias kai elleipsis ideon. An exete dei h diavasei to Pet Sematary tote isos gelasete me kapoia references stin tainia.

Pantos gelio eixe h fasi sto tilefono Kartman me Butters, kai to telos.

Elpizo se kati kalytero gia next Wednesday...

Δημοσ.

"...she said that she is a state official and to....respect...her authority"

Mpouaxaxaxa,poly kalo episodiaki,einai apo auta ta "reference episodeia" pou einai pio poly gia to an tha piaseis to pou anaferontai(btw this is not bad,as poume tetoio itan kai to Little Crime Stoppers kai eixe poly gelio)

Δημοσ.

Ωραίο επεισόδιο αλλά έχω δει και καλύτερα αυτή τη σεζόν (butter sees dead people...) :). Λογικό είναι όλα τα επεισόδια να μην είναι στο ίδιο επίπεδο.Οι άνθρωποι βγάζουν την εκπομπή αυτή 9 σεζόν!

Ελπίζω να έρθουν καλύτερα!!

Cartman ο καλύτερος. Βγάζει σχεδόν όλο το γέλιο από μονος του. Είναι απλά απίστευτος χαρακτήρας!!

Δημοσ.

Ο Cartman όλα τα λεφτά για ακόμα μια φορά.

Το "think of the power" και το "..and to respect her authority.." ήταν κορυφαία.

Μην ξεχνάμε και τον μπαμπά του butters..

Δημοσ.

Πολυ καλό το επεισόδιο! Μαζί με το Butters sees dead people, τα καλύτερα για μένα αυτής της σεζόν! Αυτό ίσως μου άρεσε και λίγο περισσότερο γιατί έχω δει το pet semetary.

Spoiler

Φοβερή η αναφορά με τον τύπο που προσπαθεί να πείσει τον πατέρα να μην θάψει τον γιο του στο indian burial ground λέγοντας του ταυτόχρονα όλες τις πληροφορίες! Και εγώ κάπως έτσι τη θυμόμουν την ταινία!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...