Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ενταξι, το ξερω οτι το φτιαχνουν με το maya αλλα μεχρι τη 5η σεζον που εχω δει ειναι ακομα card board looking, αλαξε αυτο?

Το στυλ παραμένει αλλα αν δείς συγκριτικά ενα καινούριο επεισόδιο και ένα απο τα πρώτα στα τελευταία είναι πολύ πιο έντονη η 3D παρουσία. Ακόμα και με card board στυλ υπάρχουν πλάνα με προοπτική κλπ ενω τα εφε (φωτιές, εκρήξεις κλπ) έχουν αυξηθεί.

Κατα τη γνώμη μου πρέπει να τα ελλατώσουν λίγο για να μη χαθεί το μινιμαλιστικό ύφος.

Δημοσ.

Βασικά οι τύποι έχουν μείνει σε μια ενδιάμεση κατάσταση. Στις μεσέες σεζόν στην εισαγωγή έχουν "κυριολεκτικά" 3d γραφικά. Δηλαδή περιστρέφονται και φαίνονται φανταχτερά, άσε που μόλις ξεκινήσει το επεισόδιο τοπ ξαναγυρνάνε σε κανονικό κλασσικό sp-mode.

Προφανώς και οι ίδιοι είναι ενάντια στην 3d-μεταφορά [Το έχουν δείξει και με ένα μίνι φιλμάκι -σε στύλ διαφήμισης σε ένα επεισόδιο μέσα - που λεεί και καλά για τα νέα sp με νέα σούπερουάου γραφικά και δείχνει εκρήξεις, φωτιές και τά σούπερ διαστημόπλοια και κάτι τέρατα κτλ κτλ..] Θέλω να καταλήξω στο οτι αν ήθελαν μπορούσαν να κάνουν τα γραφικά αυτά αλλα προκείμενου να κρατήσουν ευχαριστηνμενους εμάς κρατάνε μόνο την ευκολία των κινήσεων.

Ναι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις πρώτες και στις τελευταίες σεζόν απλά δεν είναι και τόσο χτυπητή ώστε να δικαιολογεί "ξενέρωμα".. Εντάξει να έβλεπες τα σούπερουάου γραφικά να έλεγες "κοίτα τους μ@λακες τι κάναν..." αλλα δεν είναι καν κίνηση εντυπωσιασμού η χρήση αυτου του τύπου γραφικών.

Δημοσ.

Mα τα γραφικά και το στύλ είναι το μέσο, όχι η ουσία. Το SP είναι πολύ πιο δύσκολο και τεχνικά ενδιαφέρον απο τα περισσότερα "φανταχτερά" 3D cartoons.

H ομορφιά του SP είναι πως μπορεί να αποδίδει τις κινήσεις , τις εκφράσεις του προσωπου και πολύπλοκες καταστάσεις με απλά (αλλα όχι απλοικά) μέσα. Αν τα CGi βοηθάνε στη βελτίωση της τεχνικής αυτής είναι ευπρόσδεκτα.

Μέχρι τώρα νομίζω τα πάνε καλά, κάποιες -κατα τη γνώμη- μου υπερβάσεις δεν είναι σημαντικές για επικρίσεις.

ΥΓ. Στο επεισόδιο που λες δεν δήλωναν εναντίον των 3D κλπ αλλα εναντίον του να "βελτιώνεις" παλιά επεισόδια/ταινίες.

Δημοσ.

Γενικά εγώ πιστεύω ότι τα γραφικά ακολούθησαν το δρόμο που ακολούθησαν τα σενάρια. Δηλαδή προσπαθούν να τα κάνουν πιο κοντά στην πραγματικότητα (του πράγματος που θέλουν να διακωμωδήσουν), ώστε να δουλέψει η παρωδία.

Αυτό συμβαίνει στους τελευταίους κύκλους και σεναριακά, όπως και στο Team America, που ξέρω ανθρώπους που το είδαν και βαρέθηκαν, γιατί δεν καταλάβαιναν ότι ΟΛΑ όσα βλέπουν είναι παρωδία.

Ακόμα και στο SouthPark, στην ταινία, μπορεί εγώ να συγκινήθηκα όταν είδα το Kenny χωρίς την κουκούλα, αλλά οι ίδιοι το έκαναν ως παρωδία σε τέτοιες σκηνές (δηλαδή για να γελάσουμε σκεφτόμενοι "Χαχα! Όπως γίνεται σ'αυτές τις ταίνιες! Στο τέλος μας δείχνουν το πρόσωπο του!").

Ακόμα και το επεισόδιο που πεθαίνει ο Κένυ στον 5ο κύκλο και δεν ξαναεπιστρέφει μέχρι τον 7ο (Kenny dies), ενώ είναι παρωδία, εγώ και η αδερφή μου όταν το είδαμε, σε μερικές σκηνές κλάψαμε! Οι ίδιοι, είπαν γι'αυτό το επεισόδιο ότι αποφασίσαν να το κάνουν όσο πιο σοβαρό γίνεται, για να δούνε πως θα αντιδράσει ο κόσμος, μια ιδέα που πρώτοι είχαν οι Monty Pythons, οι οποίοι είχαν σκεφτεί σε κάποια στιγμή να κάνουν ένα εντελώς σοβαρό επεισόδιο του Flying Circus, για να δούν αν ο κόσμος θα γελούσε θεωρώντας ότι κάνουν πλάκα. Οι Monty Pythons δεν το έκαναν ποτέ, αλλά και το επεισόδιο των southparkάδων είναι συγκρατημένο. Εγώ πάντως είναι η αλήθεια ότι, εκτός από μια σκηνή, την πρώτη φορά που το είδα δε γέλασα, γιατί με είχαν πάρει τα ζουμιά (πωπω, ντρέπομαι και που το γράφω).

Δημοσ.
ΥΓ. Στο επεισόδιο που λες δεν δήλωναν εναντίον των 3D κλπ αλλα εναντίον του να "βελτιώνεις" παλιά επεισόδια/ταινίες.

Ναι προφανώς και το έλεγαν γι αυτό [αυτό σχολίαζε το επεισόδιο, δηλαδή τα remake των άλλων ταινιών], αλλα φτιάχνοντας και το "trailer" για το SP δεν σου έδειξαν οτι δεν προκειται να το κάνουν ποτέ "εντυπωσιακό";

Anyway SP και εντυπωσιακό πολύ απλά δεν κολλάνε. :)

Εγώ γουστάρω που όλοι περιμένουμε τον κένυ να πεθάνει σε κάθε επεισόδιο και στα τελευταία παραμένει ζωντανός έτσι για σπάσιμο. :P

Δημοσ.

Βασικά αυτό που βγάλανε σε εκείνο το επεισόδιο για μένα, είναι η οδηγία ότι "δεν ξέρεις για ποιό λόγο το δημιούργημα σου έχει επιτυχία, οπότε μην το πειράζεις θεωρώντας ότι έχεις τη δυνατότητα να το βελτιώσεις. Αυτό που είναι, αυτό είναι." Κατά συνέπεια, δε νομίζω ότι έχουν πρόβλημα με το 3D, απλά επειδή η σειρά έχει επιτυχία, θεωρούν ότι ωφείλεται και στα γραφικά της (έστω και αν τα 3D θα ήταν "αντικειμενικά" καλύτερα)

Δημοσ.

entaksei paidia oi typoi einai koryfi!exw ola ta episodeia kai ta exw liwsei..ta kserw sxedon apeksw pia!!!

@ telias ellinika subs exw vrei ana kairous gia merika episodeia alla den mpika sti diadikasia na tous valw....an psakseis isws vreis merikous!

Paidia erwtisi: exoun vgei episodeia meta to 907? gaiti den exw vrei tpt...kai sto episimo site den exw dei na exoun kapoio allo meta to 907.kserei kaneis an endexete na vgoun nea???

gia mena pantws apo ta kallitera einai ta 2 episodeia me to Cartman gets an anal probe!!!!

Δημοσ.
Paidia erwtisi: exoun vgei episodeia meta to 907? gaiti den exw vrei tpt...kai sto episimo site den exw dei na exoun kapoio allo meta to 907.kserei kaneis an endexete na vgoun nea???

Υπομονή μέχρι τον επόμενο μήνα και θα συνεχιστεί η 9 περίοδος.

Δημοσ.
Υπομονή μέχρι τον επόμενο μήνα και θα συνεχιστεί η 9 περίοδος.

Milas sovara??????????porwsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

filaraki me eftiakses apeira!!!!!southpark rulezzzzzzz

Δημοσ.

Axeto paidia eida se proigoumenes selides tou thread aytou oti zitousan kapoioi kapoio site me yliko/fans......den kserw an exei anaferthei se proigoumenes selides (den mporw na diavasw 73 selides prwiniatika...) alla to http://www.southparkstudios.com einai to episimo.exei poly yliko (fotos ixous mini videa) kai polla paixnidakia!!!!!!!ase pou exei kai ta teleytaia nea......

Δημοσ.

ektos apo tin eirwnia kai tis atakes pou spane kokkala, ayto pou mou aresei sto SP einai i elleini poiotita tou animation. Se ena episodeio 8ymamai deixnei ton cartman kai ton "dydimo tou" (ton kalo cartman) mazi stin stasi kai sti mesi fainetai mia grammi pou tous xwrizei (den einai ey8ygrammismena ta 2 meri tis eikonas) kai kala oti einai gyrismeno me ton idio i8opoio :) loool

Δημοσ.

Ellinikous exei mono gia kapoia episodeia tis ekths season!Tipota aglikous gia thn 3 k 4 season??Tromero kai to epeisodio Mr.Hankey The Christmas Poo,pou an den kanw lathos o Kenny den pethenei!!lol!!!

Δημοσ.

Το South Park πήρε επιτέλους το Emmy για το επεισόδιο με τον Kenny και το PSP! Το συγκεκριμένο επεισόδιο (απ'ότι διάβασα αφου το είδα), είχε τελικά βασιστεί σε κάποια γεγονότα που συνέβαιναν εκείνο τον καιρό στην Αμερική και προφανώς θεωρήθηκε πολύ επίκαιρο.

SPOILERS

Kάποιος-α είχε, προφανώς, feeding tube όπως ο Kenny και συζητιόταν η ηθική του θέματος, οπότε η απάντηση του south park είναι η ατάκα προς το τέλος "please, don't show on national television in this condition".

END SPOILERS

To επεισόδιο όμως είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να βλέπεται από όλους και πάντα (μπράβο ρε παιδιά που σκέφτεστε και τους μη Αμερικάνους, καθώς και τα παιδιά μας :-) )

Δε βρήκα πουθενά αν ήταν οι MattnTrey στην απονομή, αλλά αμφιβάλλω γιατί είχαν δηλώσει κάποτε ότι δε θα ξαναπάνε επειδή "έχουμε βαρεθεί να πηγαίνουμε κάθε χρόνο στα Emmy και να χάνουμε από το Simpsons που, σε περίπτωση που δε το βλέπετε, είναι καλύτερο από το South Park".

Ήταν η 5η τους υποψηφιότητα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...