Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

From the Comedy Central Press Release:

Deal Includes 42 New Episodes Of "South Park"

Comedy Central and "South Park" creators Trey Parker and Matt Stone have renewed their contract in a deal that will keep the creative duo at the cable channel through the end of 2008, it was announced today by Doug Herzog, president, Comedy Central.

The deal consists of three more years of "South Park" episodes with 14 new episodes each year. Parker and Stone will continue under the new agreement to write, direct and edit every episode of "South Park" as they have since the creation of the show. New episodes of "South Park" will begin on October 19 at 10:00 p.m. ET/PT.

tora re gmt einai kalo auto?

alles 3 seasons? :/ ego elega, ante, to poli na ftasei stin 10 mpas kai kanoun kanena kalo finale, kai auto itan.... :roll:

ante na doume...

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το $ εννοείτε, αφού και οι ίδιοι το λένε. Χαρακτηριστικά σε μια συνέντευξη, τους ρώταγαν για το όλο ζήτημα και απάντησαν κάτι τέτοιο "Όταν ξεκινήσαμε τη σειρά, είμασταν κοινοί άνθρωποι και μας είχαν κάνει ήρωες. Όταν έπιασε η σειρά και κάναμε λεφτά, αρχίσαν όλοι να λένε "You're big sale-outs", αλλά η αλήθεια είναι ότι είμασταν "ξεπουλημένοι" από την αρχή. Αυτό ήταν το σχέδιο από την αρχή. Σύνεχεια λέγαμε "Dude, πρέπει να πάμε στο Hollywood και ν'αρχίσουμε να ξεπουλιόμαστε αμέσως!". :-)

Το άλλο ζήτημα πάντως, είναι ότι η σειρά έχει μεγαλύτερη επιτυχία στην Αμερική με τους τελευταίους κύκλους. Γενικότερα, θεωρούνται καλύτεροι. Μπορεί σε αυτό το φόρουμ, λοιπόν, αρκετοί να θεωρούμε ότι το south park "χάλασε" (συμπεριλαμβανομένου και εμου, που θεωρώ ότι έχασε το χαβαλαδεριάκο που είχε), αλλά η αλήθεια είναι ότι η σειρά πάει πολύ καλά. Οπότε δεν υπάρχει έλλειψη αυτοσεβασμού σε αυτό που κάνουν. Δεν πάνε να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι.

Άλλωστε το τελευταίο φαίνεται και από το ότι δεν κάνουν δεύτερη ταινία south park (τη στιγμή που η πρώτη είχε ιδιαίτερη επιτυχία για ταινία που βγήκε από σειρά).

Δημοσ.

Μάλλον είμαι ο μόνος που γελάω περισσότερο με τις τελευταίες σεζόν.

Παρόλο που ξεκίνησα απο την πρώτη πρ'ωτη και έχω δει τα επεισόδεια με σειρά, μπορώ να πω οτι οι τελευταίες σεζόν ειναι καλύτερες απο τις πρώτες.. Κρίμα που διαφωνείτε. :/

[ελπίζω αυτό να μην με κάνει αμερικανάκι..!]

Δημοσ.

TParker and Stone will continue under the new agreement to write' date=' direct and edit every episode of "South Park" as they have since the creation of the show.

[/quote']

Είναι θετικό όμως ότι έχουν πλήρη ελευθερία πάνω στο σενάριο και την δημιουργία τους.

Θα μπορούσαν αν ήθελαν να πουλήσουν τα δικαιώματα σε μια εταιρία και να μην χρειάζεται καν να γράφουν οι ίδιοι τα επεισόδια.

Αν και σίγουρα η τελευταία σεζόν μέχρι στιγμής με απογοήτευσε... οι προηγούμενες όμως (5-6-7) ήταν πολύ καλές και ελπίζω σε ανάκαμψη τους στο μέλλον.

Δημοσ.

Εμένα οι αγαπημένες μου σεζόν είναι οι 3-5-6.

Δημοσ.

γουσταρω!

αυτα ειναι πολυ θετικα νεα!

μακαρι να συνεχισει το south park για πολλα χρονια ακομα!

προσωπικα θεωρω τα τελευταια 2-3 seasons πολυ καλυτερα απο τα πρωτα.

Δημοσ.

Απορώ πως είναι δυνατόν να θεωρεί κάποιος τις τελευταίες περιόδους της σειράς ανώτερες από τις πρώτες!

Τι σύγκριση θέλετε να κάνουμε? Σενάριο? Ατάκες? Καφρίλα? Όταν βλέπεις τα παλιά επεισόδια (1-6 περίοδοι) είσαι έτοιμος να λυθείς στα γέλια κάθε 5sec. Οι διάλογοι είναι τόσο πλούσιοι (σενάριο δλδ) που κυριολεκτικά τους στριμώγμουν μέσα στα 20' του κάθε επεισοδίου. Όταν τύχει να ξαναδώ τα παλιά ανακαλύπτω και κάτι που μου είχε ξεφύγει.

Τα καινούρια έχουν αλλάξει χαρακτήρα. Ίσως να το απαίτησαν οι τηλεθεατές, ίσως να ξέμειναν από ιδέες οι Trey&Parker, ίσως...ίσως... Όμως τα προχωρημένα 3D γραφικά δεν κερδίζουν την δική μου προσοχή τουλάχιστον. Δεν αντιλέγω βγάζουν ακόμη γέλιο και οι Αμερικάνοι που τα βλέπουν σίγουρα τα καταφχαριστιούνται (αυτοί γελάνε με άλλες & άλλες μαμακίες και δεν θα γελάνε με SP...?) οπότε τα $$ είναι εξασφαλισμένα για τους δημιουργούς του και το συνδρομητικό κανάλι που τα προβάλει - έτσι έχουμε + 3 extra seasons.

PS: Ο Κένυ παραμένει μετέωρος σαν χαρακτήρας. Ας αποφασίσουν τι θα γίνεται με την πάρτη του. Να πεθαίνει ή όχι! :-? Και αν όχι ας του δώσουν ένα ρόλο...

Δημοσ.
Τι σύγκριση θέλετε να κάνουμε? Σενάριο? Ατάκες? Καφρίλα? Όταν βλέπεις τα παλιά επεισόδια (1-6 περίοδοι) είσαι έτοιμος να λυθείς στα γέλια κάθε 5sec. Οι διάλογοι είναι τόσο πλούσιοι (σενάριο δλδ) που κυριολεκτικά τους στριμώγμουν μέσα στα 20' του κάθε επεισοδίου. Όταν τύχει να ξαναδώ τα παλιά ανακαλύπτω και κάτι που μου είχε ξεφύγει.

..

Απλά οι πιο νέοι κύκλοι έχουν περιορίσει το "άσχετο και παράλογο" που υπάρχει στα πιο παλιά επεισόδια και έχουν βάλει πιο-συμβατικό χιούμορ. Παρόλα αυτά παραμένει το southpark-ικό χιούμορ.

Και στα νέα ανακαλύπτεις κάτι που σου είχε ξεφύγει. :)

Όμως τα προχωρημένα 3D γραφικά δεν κερδίζουν την δική μου προσοχή τουλάχιστον.QUOTE]

Τα ποιάαααα; :shock: :shock: :shock: :shock:

Τα μόνα 3d γραφικά είναι αυτά που έχουν τα παιδιά στους τίτλους αρχής στις μεσέες season σαν να επιλέγεις παίχτη σε videogame. :) [ναι αυτά που περιστρέφονται..] Αλλιώς τα γραφικά είναι ίδια με παλιά. Ίσως έχουν κάποια καλύτερη ποιότητα αλλα τα σχήματα είναι ίδια.

Δεν αντιλέγω βγάζουν ακόμη γέλιο και οι Αμερικάνοι που τα βλέπουν σίγουρα τα καταφχαριστιούνται (αυτοί γελάνε με άλλες & άλλες μαμακίες και δεν θα γελάνε με SP...?) οπότε τα $$ είναι εξασφαλισμένα για τους δημιουργούς του και το συνδρομητικό κανάλι που τα προβάλει - έτσι έχουμε + 3 extra seasons.

Δεν βλέπω τον λόγο να υποτιμάς τους αμερικάνους. Εξάλου θυμήσου οτι αν δεν υπήρχαν αυτοί δεν θα είχαμε southpark!!!

Όσο για τα λεφτά' date=' , προφανώς και γι αυτό γίνονται όλα. Αλλιώς γιατι να χτυπιέται ο αλλος δύο χρόνια απο τη ζωή του για να φτιάξει ένα pilot βίντεο.. Για την πλάκα του; τουλάχιστον εμένα αυτό το "money rules" δεν μου προκαλεί έκπληξη, το περίμενα, και θα το περιμένω. :wink:

Ο Κένυ παραμένει μετέωρος σαν χαρακτήρας. Ας αποφασίσουν τι θα γίνεται με την πάρτη του. Να πεθαίνει ή όχι! :-? Και αν όχι ας του δώσουν ένα ρόλο...

Το βρίσκω ιδιαίτερα διασκεδαστικό που σε κάθε επεισόδιο απο τα τελευταία περιμένουμε να πεθάνει και τελικα ζει. εξάλου γιατι να του δώσουν ξαφνικά τώρα ρόλο; Πάντα δεν ηταν η έκπληξη του επεισοδίου; Πάντα δεν ήταν ο "extreme" της υπόθεσης; CRAZY KENNY! :-P

Keep southparkin!

Δημοσ.

Και εμένα με απογοήτευσαν κάποια επεισόδια απο τους προηγούμενους κύκλους (αυτό με το crab people ήτανε το αποκορύφωμα!) αλλα το southpark δε πάυει να είναι αριστούργημα. Κατα τη γνώμη μου καλώς συνεχίζει, είτε θα μας δώσει πάλι φανταστικά επεισόδια, είτε απλώς καλά είτε πατάτες. Στην τελευταία worst case scenario περίπτωση τίποτα δεν αναιρεί τα προηγούμενα φανταστικά επεισόδια και οι Matt&Trey θα βγάλουν αρκετά λεφτά ακόμα που το αξίζουν με το παραπάνω.

3D γραφικά έχουν όλα τα επεισόδια εκτός απο τα πρώτα.

Δημοσ.

3D γραφικά έχουν όλα τα επεισόδια εκτός απο τα πρώτα.

ενταξι, το ξερω οτι το φτιαχνουν με το maya αλλα μεχρι τη 5η σεζον που εχω δει ειναι ακομα card board looking, αλαξε αυτο?

Δημοσ.

Όχι, μέχρι και την 9η σεζόν είναι όπως τα ξέρεις.

Εγώ πάντως το περισσότερο γέλιο θυμάμαι να το έριξα στην 6η.

Και είμαι κι εγώ μάλλον ένας από αυτούς που πιστεύουν ότι οι τελευταίες σεζόν είναι καλύτερες. Δε νομίζω ότι οι καφρίλες μειώνονται, αντιθέτως έχω την εντύπωση ότι γίνονται πιο καυστικοί και ασχολούνται περισσότερο με πιο κρίσιμα θέματα. Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος μιας και τα περισσότερα τα έχω δει μια φορά οπότε μια επανάληψη θα είναι περισσότερο διαφωτιστική. Πάντως από την μια φορά μου δίνεται η εντύπωση ότι στην 6η σεζόν (τουλάχιστον) η σειρά αναγεννήθηκε.

Δημοσ.

epote & kleidokratwr όσοι έχουν δει όλα τα SP καταλαβαίνουν τη διαφορά στα γραφικά ανάμεσα στα παλιά και τα νέα επεισόδια. Δεν είναι κακό που η σειρά εξελίχθηκε στον τομέα των γραφικών αλλά να μη γίνεται αυτοσκοπός. Δεν βρίσκεται εκεί η ουσία.

Οι Αμερικάνοι δεν είναι βλάκες (/offtopic άλλα αφελείς απ' ότι μου λένε όσοι έχουν ταξιδεύσει στην απέναντί όχθη του Ατλαντικού...), τα κανάλια τους όμως προβάλουν αμέτρητες εκπομπές-μαργαριτάρια. Το SP σίγουρα ξεχωρίζει ανάμεσα στη σαβούρα ως κάτι καλό. Διορθώστε με αν πιστεύω λάθος...

Όσο για τους Trey&Parker καλά κάνουν που βγάζουν πολλά χρήματα. Αλίμονο! σιγά μην τους κατηγορήσω κιόλας για τα λεφτά. Να προσέχουν τη σειρά τους θέλω :|

Για τον Κένυ επιμένω στην άποψή μου...

Δημοσ.

μα επιτηδες κανουν και τα 3d να μοιαζουν με cardboard για να μην ξεφυγει πολυ απο την αισθητικη της σειρας.

ειναι στανταρ 3d, το εχω δει σε making!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...