Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
dim τι θα γινοταν δηλαδη?

δεν ειμαστε τοσο πουριτανοι εδω στην ελλαδα ωστε να κραζαμε την ταινια αν επαιζε ξερω γω στις 10-11.

αυτα ειναι αμερικανιες φιλε.

Ως γνωστό, γιά τον μέσο Έλληνα τηλεθεατή, οτιδήποτε animated είναι "Μίκυ Μάου" και απευθύνεται σε παιδάκια του δημοτικού (άντε και του γυμνασίου). Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν αυτός ο μέσος Έλληνας έβλεπε το South Park σε ελεύθερο κανάλι στις 9-10 το βράδυ;

Με τον όρο "Αμερικανιές" φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στους επαρχιώτες Αμερικάνους (τους λεγόμενους και "rednecks"), γιατί με τους κατοίκους των μεγάλων πόλεων ακόμα και οι "πρωτευουσιάνοι" Έλληνες δεν μπορούν να συγκριθούν. Γιά πήγαινε στην αντίστοιχη Iowa της Ελλάδας (όποια και αν είναι αυτή) και μετά μου λες ποιός είναι πιό πουριτανός.

Δημοσ.

Δεν τους χαλάει το μπινελίκι απλά. Τους χαλάει ο συνδυασμός "παιδικό"+μπινελίκι.

Φαντάσου οτι οι δημιουργοί έχουν πάντα προβλήματα με το comedy central [Συνδρομητικο δεν είναι; Δεν πρέπει να είναι ελεύθερο..] το οποίο πάντα τους κόβει τίτλους απο επεισόδια, βάζει μπίπ κτλ κτλ.

Υ.Γ.: Τελικά την ξαναείδα την ταινία

[maybe spoiler]

Η τούμπα του Βutters με την σημαία , και το χαστούκι του Terrens στην εκπομπή ήταν όλα τα λεφτά!!!

[/maybe spoiler]

Δημοσ.

εκανα capture 3 screenshots χτες το βραδυ ετσι για το γαμωτ* της υποθεσης :

http://skouket.tripod.com/sp_foto/tvtime-output-05.19.07_AM.png

http://skouket.tripod.com/sp_foto/tvtime-output-05.19.18_AM.png

http://skouket.tripod.com/sp_foto/tvtime-output-05.19.31_AM.png

Ειναι κατα την στιγμη που πεθαινει ο Kenny στο νοσοκομειο.

Ειναι 975KB εκαστη :grin: :grin:

Δημοσ.
Στο Comedy Central δεν παίζει το SP; :roll:

Πάντως είναι σίγουρα σε συνδρομητικό κανάλι.

Μάλλον έχεις δίκιο.

Κι όμως παρόλο που το βλέπω μπροστά μου σε κάθε επεισόδιο, κατάφερα να το μπερδέψω. Κατσε να κάνω edit γμτ..

skouket: Δεν μου ανοίγουν οι φωτογραφίες. Ούτε με manager τις κατεβάζει.

Δημοσ.
Μάλλον έχεις δίκιο.

....

skouket: Δεν μου ανοίγουν οι φωτογραφίες. Ούτε με manager τις κατεβάζει.

μην χρησιμοποιησεις file manager.

Kανε copy/paste το link σε ενα νεο tab/window :)

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ως γνωστό, γιά τον μέσο Έλληνα τηλεθεατή, οτιδήποτε animated είναι "Μίκυ Μάου"

Και για τον παράμεσο Έλληνα μη σου πω...Μόνο το νύχι από το μικρό δαχτυλάκι έχει άλλη αντίληψη...

Πάντως εγώ απογοητεύθηκα πολύ την πρώτη φορά που το έβαλε (κάπου στις 12:30 νομίζω) το STAR, γιατί εκείνο τον καιρό δεν είχα με ποιόν να το συζητήσω και τους είχα πρήξει όλους να δουν επεισόδια και την ταινία κτλ. Μέσα μου λοιπόν αισθανόμουν ότι όταν παιχτεί στην τηλεόραση, θα πολυδιαφημιστεί, και την άλλη μέρα θα το συζητάνε όλοι. Δεν ξέρω γιατί. Ώσπου, ένα ωραίο βράδυ μιας (δεν θυμάμαι αν ήταν ωραίας) Πέμπτης κατά τις 11 η ώρα, με παίρνει τηλέφωνο ένας φιλός. Και αφού κουβεντιάζουμε για κανά τεταρτάκι για άσχετα θέματα, στο τέλος μου λέει: "Α! Επι τη ευκαιρία, το STAR θα δείξει το southpark σήμερα το βράδυ" Πανικοβάλλομαι εγώ, αρχίζω να παίρνω τηλέφωνο τους πάντες να το δούνε. Δυστυχώς όμως, άντε να πείσεις τον άλλο να ξενυχτήσει λίγο προτού πάει για ύπνο...

Δημοσ.

Αλλάζουν οι καιροί πάντως. Σε λίγα χρόνια θα είμαστε και μεις σε ίδια επίπεδα.

Και μόνο η παρουσία του ιντερνέτ σε κάνει και ασχολείσαι με τέτοια. Δείτε μέσα σε λίγα χρόνια πως επεκτάθηκε το southpark παντού.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ego pantos exo akoma kollima me to Simpsons :D

alla epeidh thelo na do k SP, proteinete moy endeiktika kapoia epeisodia....

nai ksero oti den einai eykolo, oytos i allos sto telos mallon ola tha ta katebaso, apla leo mhpos exete kata noy kapoia koryfaia :)

Δημοσ.

όλα κορυφαία είναι. Απλά ξεκίνα από το νούμερο 1. Θα το ευχαριστηθείς περισσότερο έτσι, γιατί θα καταλάβεις την εξέλιξη του χιούμορ. Α! Και μην δεις την ταινία, αν δεν έχεις δει τους 3 πρώτους κύκλους. Σου λέω, θα είναι καλύτερα έτσι.

Δημοσ.

Παιδιά, αγγλικούς υπότιτλους ξέρετε πού μπορώ να βρω; και ελληνικούς να βρω δε με χαλάνε, αλλά εδώ έχω φάει το google και δε βρίσκω αγγλικούς, ελληνικούς θα βρω; για τις σεζόν και όχι την ταινία έτσι;

Δημοσ.
kana dc++ i kana fan site fantazomai tha[/i'] exei

Το χα ψάξει πρίν κάνα δίμηνο και δεν είχε τίποτα. Μόλις φύγουν τα υπογραμμισμένα απο κει, στείλε μου ένα pm. Ενδιαφέρομαι κι εγώ. :grin: :grin:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...