kleidokratwr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Οι τιμές μάλλον είναι τσιμπημένες, (χωρίς να έχω δει το λέω) διότι με το SP γενικά παίζει τρελό εμπόριο. Εξού και η παρουσία του towelie στην σειρά και το αντίστοιχο κλιπάκι και καλα διαφημιστικό κατα την διάρκεια του αντίστοιχου επεισοδίου. Είδα πρόσφατα μια συνέντευξη των trey-parker (vh1 goes into southpark λέγεται για όποιον ενδιαφέρεται, αν και είμαι σίγουρος οτι σαν γνήσιοι καμμένοι το έχετε δει. ). Ε λοιπόν στην συνέντευξη εξηγούν οτι το έκαναν για να την πουν στην εταιρία που εκμεταλεύεται τους χαρακτήρες τους σε θέματα merchandise για να βγάλει χρήμα. Αν και για να πω την αλήθεια αν πετύχω κανένα Cartman άνετα τον έπαιρνα για το δωμάτιο... Sweet
Sadako Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Sorry προκαταβολικά αν έχει απαντηθεί στο topic, αλλά έκανα ένα search και δεν βρήκα τίποτα, αλλά μήπως υπάρχουν πουθενά αγγλικοί υπότιτλοι απο τις season?? Μόνο απο την πρώτη έχω βρει..
kx5 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Τα κουκλάκια στο village στο Μαρούσι είναι αρκετά τσιμπημένα. Εγώ δεν πήρα τον Cartman λόγω κόστους (και η ποιότητα κατασκευής δεν με ενθουσίασε). Στο κέντρο στην Ομόνοια δίπλα από το Νέον έχει ένα μαγαζί που πουλάει διάφορα (απέναντι από την έξοδο του Μετρό). Εκεί έχει βρει παλαιότερα ένας φίλος μικρές φιγούρες από SP.
kx5 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Sorry προκαταβολικά αν έχει απαντηθεί στο topic, αλλά έκανα ένα search και δεν βρήκα τίποτα, αλλά μήπως υπάρχουν πουθενά αγγλικοί υπότιτλοι απο τις season?? Μόνο απο την πρώτη έχω βρει.. Υπάρχουν ψάξε και θα τους βρεις. Δεν αξίζουν όμως...
Sadako Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Υπάρχουν ψάξε και θα τους βρεις. Δεν αξίζουν όμως... Χμμμ, εννοούσα να ξέρει κανείς ΠΟΥ μπορώ να βρώ, γιατί εγώ απο όσο έψαξα, μόνο για την πρώτη σεζόν βρήκα.. και δε μιλάω για ελληνικούς, αλλα για ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ. Κάποια λόγια δεν μπορώ να τα διακρίνω..
kleidokratwr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Και εγώ είχα κάποια προβλήματα αν και πλέον μετά απο την 3η φορά που τα βλέπω είναι ελάχιστα. Αλλα ενδιαφέρομαι για υποτιτλους κυρίως αγγλικούς. Μόνο 1η season κυκλοφορεί. Αν κάποιος ξέρει κάτι ας ποστάρει ή έστω ένα πμ.
kx5 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Για τους Αγγλικούς λέω. Δεν αξίζουν. Έχω από δευτερη σεζον αν τους θέλεις. Έλα από dc++
KaizerSoze Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 29 euro pira ena Cartman(not perfect but he still is....but moooooooooooooooooooom) apo to Village amarousiou ton Septemvri
predator Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 LOL! το STAR προβαλει αυριο το "south park: bigger. longer & uncut" (το παρκο της τρελας) στις 04:45 τα χαραματα!!! (ουσιαστικα δηλαδη μεθαυριο) ΕΛΕΟΣ???
nektarios Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 υπάρχει ένα μαγαζί στην σόλωνος που αν δεν κάνω λάθος έχει προϊόντα και του southpark
funboy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Nai re! To star exei ksanapaiksei tin tainia pali maura xaramata kai malista me simataki apagoreuetai gia anilikous!!!! Afou maura xaramata exoume stin ellada apo sostes tainies kai seires, maura xaramata tha paizontai kai ta kala!!!!!
dim_b Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν το έβαζε νωρίς; Μήπως ξεχνάς που ζούμε; Μακάρι πάντως να έβαζε και τη σειρά και ας ήταν και τέτοια ώρα.
kleidokratwr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Εμένα πάντως τα μεσημεριανά και οποιαδήποτε άλλη μλκ παίζει σε κανονικές ώρες [φυσικά άδικα, εις βάρος εκπομπών που αξίζουν] μου θυμίζει το παρακάτω σκηνικό.. [σε ελεύθερη μεταφορά διότι δεν θυμάμαι ακριβώς τα quotes] -You guys, you guys... Tonight at 9, they are gona say "SHIT" , on television... -So what? -No, No you didnt understand.. They re gona say "S-H-I-T", ON TELEVISION!!! Edit: Μόλις διαπίστωσα οτι μάλλον θα παίξει σε καμια ώρα [αν κατάλαβα καλά], οπότε μάλλον θα κάτσω να την ξαναδω. :grin:
predator Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 dim τι θα γινοταν δηλαδη? δεν ειμαστε τοσο πουριτανοι εδω στην ελλαδα ωστε να κραζαμε την ταινια αν επαιζε ξερω γω στις 10-11. αυτα ειναι αμερικανιες φιλε.
^BOOMBOOM Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 dim τι θα γινοταν δηλαδη?δεν ειμαστε τοσο πουριτανοι εδω στην ελλαδα ωστε να κραζαμε την ταινια αν επαιζε ξερω γω στις 10-11. αυτα ειναι αμερικανιες φιλε. Ετσι ακριβώς! Αμερικανιές είναι, γι'αυτό δεν έχει παιχτεί ποτέ southpark στην αμερικανική τηλεόραση .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα