kx5 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 /offtopic Τώρα που δεν βγαίνουν άλλα επεισόδια και τα παλιά τα έχω δει τουλάχιστον 20 φορές το καθένα (τα πολύ παλιά ακόμη περισσότερες :razz: ) την έχω καταβρεί με Futurama! ...εν αναμονή του καινούριου South Park
Alt3rnative Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 egw nomizw oti einai paranomo. opote einai paranomo na pas sto google' date=' na grapseis Southpark episodes k na katebaseis episodes apo ta 3-4 site pou 8a sou bgalei!mhn to kaneis.[/quote'] Swstos o jastonas!
kleidokratwr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Ναι αλλά να προσέχει την ώρα που το κάνει, διότι όπως έχει δείξει και στο επεισόδιο Christian Rock πρέπει να προσέχουμε τι μπορεί να μπεί εκείνη την ώρα απο τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες I hate you guys
Sadako Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Εννοείται ότι το έψαξα αυτό, αλλά το μόνο που βρήκα ήταν να πάω να τα "αγοράσω" απο την γνωστή αλυσίδα καταστημάτων "torrents".. Και εκτός του ότι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τη συγκεκριμένη "αλυσίδα", έχω και μία απλή προβληματική ISDN64, προτιμούσα http .rm αρχεία, με download manager κτλ..
Jastonas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 ti ennoeis protimouses? ti pragma psaxneis na breis? telospantwn, epeidh 8a nomizoun oti leme gia kati paranomo. mpes sto http://www.southparkx.net/ gia na breis wrais xp skins sto multimedia section tou site. an den breis... tote kalytera na synnenoh8eis me kapoion me pm ....
Sadako Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 εννοούσα να μπω στο site, να πατήσω στο αρχείο που θέλω, save as, και να το σώσω με το flashget στο σκληρό.. Μα φυσικά για τα skins μιλάμε ;-) ;-) Το site που λες το ξέρω, είναι ένα απο αυτά που είχα βρει παλιά.. Το θέμα είναι ότι τα....skins, είναι τα περισσότερα offline.. Τέλος πάντων, δεν πειράζει φίλε, θα βρώ κάποια άκρη, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον..
Sadako Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Κι αυτό το βρήκα, είναι με torrents. Μάλλον θα πρέπει να ψαχτώ με αυτά. Αλήθεια, αυτά έχουν resume?? Γιατί σίγουρα θα μου χρειαστούν..
Jastonas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 pantws... epeidh einai ena thread me 69 selides hdh... as to krathsoume! mhn parektrapoume k kleidwsei to agaphmeno mas topic
funboy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Που ειστε ρε παιδια??? Κι εγω που νομιζα οτι ειναι πολυ λιγοι αυτοι που γουσταρουν South Park!!! Δεν ξερω τι εχει συζητηθει ως τωρα...Τα εχω κι εγω ολα τα επεισοδια και σιγουρα ειναι καλυτερα απο την ταινια.Κορυφαιο για μενα το "TOILET PAPER"! (Μπα!! Βασικα οσο κι αν προσπαθω δεν μπορω να ξεχωρισω μονο ενα!!!!) Και κορυφαιος χαρακτηρας εκτος των... "πρωταγωνιστων", ο Towelie!Κορυφαιο σκηνικο στο επεισοδιο "towelie" οταν ο towelie προσπαθει να βρει εναν κωδικο και λεει: "i got it! that's the rythm of Funky Town"!!! Τωρα τι να πουμε για καφριλες cartman! Οι χειροτερες παντως εχουν σαν θυμα τον butters! (οπως το toilet paper!!)Ειδατε το TEAM AMERICA? Ειναι η καινουργια ταινια των δημιουργων του South Park(trey parker και matt stone) και πραγματικα αξιζει.Ειναι με μαριοννετες!! Δεν παιζονται οι τυποι! Μιλαμε για ολα τα κλισε του χολυγουντ σε μια ταινια με μαριοννετες! Δειτε την! Θα αναγνωρισετε και γνωριμες φωνες απο το South Park! Και οπωσδηποτε δειτε στα extras του dvd πως φτιαχτηκαν τα σκηνικα και οι μαριοννετες! Χωρις καθολου υπολογιστες η animation!!! Αξιζει! Περιμενω γνωμες!
skouket Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Κουκλακια southpark που μπορουμε να βρουμε στην Αθηνα ?? Ξερει κανεις κανα μαγαζι στην Αθηνα πριν δοκιμασουμε τα eshops και το ebay ??? Απο οτι κοιταξα στο official site του southpark δεν εχει κουκλακια Κενυ και Καρτερ που με ενδιαφερουν
Akujin Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 sto village center(maroussi) mesa exei ena magazaki pou exei kati wraies figoures an kai ligo akrivoutsikes. tsekare to! (egw exw parei ton cartman-vasika mou to kanane dwro!)
funboy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Κουκλακια εχω δει σε αρκετα μαγαζια(πχ village ρεντη) αλλα υπαρχουν και αλλα καλα οπως μπρελοκ κτλ.Βασικα δεν εχω βρει ποστερ ακομα!!Λεει πολυ η μπαμπουσκα south park!! Μου εχουν φερει μια απο Τσεχια αλλα ισως μπορεις να βρεις και εδω(σε κανα Μοναστηρακι).Λεει πολυ παντως!
skouket Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 sto village center(maroussi) mesa exei ena magazaki pou exei kati wraies figoures an kai ligo akrivoutsikes. tsekare to! (egw exw parei ton cartman-vasika mou to kanane dwro!) Για τι τιμες μιλαμε ? μονο για κουκλακια ενδιαφερομαι να τα βαλω πισω στο αμαξι..ξερετε πισω απο τα καθισματα των πισω επιβατων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα