Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
FAG !!!!!!!!!!!!

Απαπαπα! Τη σήμερον ημέρα τίποτα δεν μπορεί πια να πει κανείς. Μην πει ένας άντρας ότι του αρέσει κάποιος άλλος κ ότι έχει ωραίο στήθος κ ότι θα ήθελε να κοιμηθεί μαζί του κ να κάνει οικογένεια κ πολλά παιδιά, ΑΜΕΣΩΣ όλοι να τον πουν αδερφή. Αν είναι δυνατόν....

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
tha piastw ap'ton omorfo oro sou (fag) kai tha rwtisw:

oi trey' date=' matt einai fags?[/quote']

Όποτε τους ρωτάνε πάντως απαντάνε με το "Well... I guess we're all a little gay." Αλλά βασικά είμαι αρκετά πεισμένος ότι δεν είναι. Ο Trey ειδικά τα είχε με κάτι θεές, που αν είναι gay, να πάρει ο διάολος δηλαδή. Που χαραμίζονται κάτι γυναίκες. Just look at her...

post-15450-129062921188_thumb.jpg

Δημοσ.

ksereis apo pou mou irthe i idea?

oxi aptin emfanisi/styl tous i tipota tetoio.

-->des bowling for columbine sto simeio pou o m.moore milaei peri south park

kai stone,parker...

could be just me, however!....

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑ. Αυτά τα πλάνα είναι από τις εισαγωγές για τα επεισόδια του southpark σε VHS που έκαναν, και όπου φυσικά κάνουν, ( τι άλλο; ) παρωδούν τις εισαγωγές σειρών σε VHS. Έχουν τρελό γέλιο! Κατεβάστε τα από:

http://www.mattntrey.com/

Εκεί απαντάνε κ με τον τρόπο που σου είπα σε αυτήν την ερώτηση.

Δες τα βιντεάκια κ θα καταλάβεις προς τι αυτό το χαζοχαρούμενο ύφος.

Δημοσ.

cool. my bad. aplws leei o moore oti ekeinoi estrepsan tin diaforetikotita tous

oxi se makeleio typou columbine alla se cartoon (south park).

to evala kai ksanaeida tin skini(xexe poly gelio oi typoi)

Δημοσ.
Όποτε τους ρωτάνε πάντως απαντάνε με το "Well... I guess we're all a little gay." Αλλά βασικά είμαι αρκετά πεισμένος ότι δεν είναι. Ο Trey ειδικά τα είχε με κάτι θεές, που αν είναι gay, να πάρει ο διάολος δηλαδή. Που χαραμίζονται κάτι γυναίκες. Just look at her...

indeed...

lisafaulkner01.jpg

Asxeto: me poion/poia celebrity pisteyete oti isws itan ligo ypervolikoi stin kritiki tous?

(all seasons count)

Δημοσ.

Οχι ακριβώς celebrity αλλα το Pearl Hourbour εμένα μου άρεσε πάρα πολύ και ίσως είναι η μόνη ταινία του Brukcheimer χωρίς χοντράδες. Οχι πως δεν έχει κάποιες αλλα αν βγάλει κάποιος το love story η ταινία είναι αξιοπρεπέστατη.

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε κ το StarWars:EpisodeI που το έχουν φάει όλοι. Όχι ότι ήταν κ σαν τα παλιά, αλλά πολύ θάψιμο βρε παιδί μου... Όχι μόνο από τους southparkαδες αλλά από το σύνολο του τύπου. Δεν ήταν κ το απόλυτο χάλι. Παραμύθι είναι. Έτσι πρέπει να το δει κανείς. Τε'σ'πα'ντ'ν.

Δημοσ.

907.gif

907 - Erection Day

Airdate: 2005-04-20

Screensthot from the upcoming episode. Click to enlarge.All the kids are getting ready for the big South Park Elementary Talent Show and Jimmy can't wait to perform his new comedy routines. But lately, just like generations of little boys before him, Jimmy's noticed that one of his body parts has a mind of its own. Knowing he can't get up in front of the entire school in an excited state, Jimmy must find a way to gain control of his raging hormones in time to perform in the show.

Εχω πολύ καλό προαίσθημα για αυτο το επεισόδιο!

Δημοσ.

molis eida kathisterimena to 906. kalo itane. arketa aplo.

2,3 simeia aythormitou geliou. to 904 still paramenei to kalytero tou kyklou

gia mena.(synolika san syllipsi,gelio mpla mpla)

arketa kalytero estw apo to wing kai to baseball.

cheers!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...