Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
to 906 8a einai pali kamia kafrila tou cartman pou 8a to paizei nekros kai kala kai 8a koroideuei ton butters!

an krinoume ap'tin syntagi tou casa bonita, this sounds SWEET dude!

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ooh yes! k egw auto skefthka! basika opou exei poly cartman einai respect:P

en tw metaksy, kapoios eipe oti to passion of the jew htan apo ta xeirotera tou! genikotera, den goustara poly thn kafrila me ton mel gibson, mou fanhke trabhgmeno, alla tis kafriles tous cartman tis goustara apisteuta:P respect

Δημοσ.

vasika i skini me ton proponiti tou rocky na leei ston randy na sikothei itan gamati...

episis sto wing to pio asteio itan otan milage o falokratis antras stin wing....

Δημοσ.

Πάντως και πάλι για τους Αμερικάνους δεν νομίζω να ήταν τόσο χάλια επεισόδιο. Όταν βλέπουν αυτό το επεισόδιο οι Αμερικάνοι θα λένε: "θυμάσαι που παίζαμε μικροί baseball και βαριόμασταν να παίζουμε αυτό το gay άθλημα" και θα γελάνε. Εμείς τώρα πώς να μπούμε στο πνεύμα που δεν ξέρουμε ούτε καν πως παίζεται. Αλλά αφού παρόλα αυτά μας έκανε να γελάσουμε πολύ σε κάποιες στιγμές μπορεί να θεωρηθεί ένα αξιοπρεπές επεισόδιο. Με το wing γέλασα λιγότερο.

Δημοσ.

Sumfono. As min xexname oti h seira einai apoklistika afieromeni stin aperki. Pantos plaka tha eixe na satirizane elinikes katastaseis. Px me tous papades tha eixan rixei poly xosimo!!! An kai exoun idi paixei kati antisixo..

Δημοσ.

The catholic boat :P

Μπορεί να μην παίζαμε baseball στο γυμνάσιο αλλα μας έχουν γ@μίσει με 29862897152 ταινίες για τη μαγεία του baseball οπότε το ίδιο κάνει :P

Δημοσ.

Παρατήρηση: Δεν πιστέυετε πως είναι ιδιαίτερα αστείο το γεγονός, ότι ένα θέμα με αισίως 57 σελίδες, έχει σαν πρώτο του post το : "Ρε παιδιά μόνο εγώ έχω κόλλημα εδώ μέσα με το south park;" Ναι, ΟΚ. Μόνο εσύ μάλλον θα έχεις κόλλημα ;-)

Δημοσ.

Εβλεπα τώρα τελευταία για πολλοστή φορά τις παλιές σεζόν και μου έκανε εντύπωση το πως συμμετείχαν όλοι οι χαρακτήρες στην υπόθεση , ιδιαίτερα ο Garrison , ενώ στις τελευταίες 2 σεζόν δεν υπάρχει αυτή η συμμετοχή.

Ακόμη και ο ρόλος πολλών πρωταγωνιστών υποβαθμίζεται αρκετά.

Δημοσ.

mhn 3exnas exoun proste8ei kapoioi pou paliotera den eixan rolo..

endeiktika: butters, tweek, timmy, jimmy , bebe

xm, allos?? an afierwsei apo ena epeisodio ston ka8ena opws kai egine se prohgoumenes season, alazei h katanomh wras se ka8e epeisodio..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...