Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγω παντως το βρηκα εντελως μουφα αυτο το επισοδειο' date=' εντελως μπουρδα!

αφιερωμενο στο baseball!μπλιαχ!!!

και τι σας αρεσε και καλα στην σκηνη με τα αυγα; που παιρνει 3 αυγα και τα κανει ομελετα;που ειναι το αστειο γιατι δε το επιασα![/quote']

Και καλά ρε φίλε νομίζεις ότι θα τα πιεί ωμά για πρωτεϊνες κι' έτσι να αρχίσει την προπόνηση....

Γενικότερα όμως το επίσοδειο ήταν όντως μούφα!

Δημοσ.

Και γω δεν ενθουσιάστηκα με το 905 εκτός από τη σκηνή με τα αυγά... Χαχα απίστευτον ο μπαμπάς Μarsh σε αυτό το επεισόδιο!

Το καλύτερο για μένα της 9ης είναι το 904 και μετά το 902...

Δημοσ.

Ε καλά, δεν είπα ότι το 905 είναι κ σαν τα παλιά καλά southpark, αλλά μου φάνηκε καλύτερο από τα πρώτα τέσσερα. Σε κανένα από τα άλλα δεν γέλασα αυθόρμητα.

Δημοσ.

molis eida kai to 905. den m'arese vasika. krima.

t'agapimena mou, so far, einai to 904,902,901

901 3,0

902 3,5

903 2,5

904 3,5+

905 2

genikws o kyklos den ta paei oso kala perimena...

Δημοσ.
molis eida kai to 905. den m'arese vasika. krima.

t'agapimena mou' date=' so far, einai to 904,902,901[/quote']

Και συ τέκνον βρούτε;!; Καλά υποθέτω πως το είδα με όρεξη κ μου άρεσε. Αν δεν είχα διάθεση μάλλον δεν θα γελούσα.

Πάντως μου κάνει εντύπωση που τα ratings είναι αρκετά υψηλά (γενικά μιλάω). Εγώ δεν θυμάμαι επεισόδια south park, χειρότερα από αυτά που βγαίνουν τώρα (είπαμε συγκρίνουμε μεταξύ τους, όχι με άλλες σειρές). Οι 6 πρώτοι κύκλοι δεν παίζονται, μου άρεσαν όλα τα επεισόδια, ο 7ος ήταν αρκετά καλός. Άρα για μένα τα χειρότερα είναι κάποια του 8ου και αυτά του 9ου. Όχι ότι είναι μαύρα χάλια, αλλά χειρότερα από όλα τα άλλα.

Δηλαδή ποιά θεωρείτε τα 5 χειρότερα επεισόδια of all time ας πούμε; Εγώ θα έλεγα (τυχαία σειρά):

804 - The passion of the jew

903 - Wing

811 - Quest for ratings

902 - Die Hippie Die

δεν μου έρχονται άλλα.

Δημοσ.

opws kai na to kanoume einai polla ta season kai de mporeis na exeis panta kales idees. Epipleon prospathoun na kanoun kai mia ananewsi giati alliws tha katantouse vareto. To season ews twra tha mporouse na einai kai kalitero, eidwmen....

Ena apolafstiko interview tou Matt Stone einai edw. N'joy ppl.

Δημοσ.

oi ellhnikoi 8a einai megalo 3enerwma. alla oi agglikoi 8a lene standard, eidika gia ta kommatia pou milane perierga kai den mporw na ta piasw. den exw vrei omws kapou na tous exoun estw tous agglikous. mono apo ena link pou dw8hke parapanw vrhka mono ths prwths season. pantws mou fenete periergo mias kai oi 5 prwtes sezon exoun kykloforhsei se dvd 8a eprepe na yparxoun kai oi ipotitloi, agglikoi estw.

Δημοσ.

Προφανώς θα το έχετε αναφέρει πιο πάνω αν και με το search που έκανα δε βρήκα τίποτα. Το site αυτό έχει 8 αρχεία με υπότιτλους. Τα 6 απο αυτά είναι για ελληνικά και είναι για τα επεισόδιο 601 έως 606. Ένα είναι για φιλανδικά και ένα για αγγλικά. Απλά το θεώρησα περίεργο. Προσπαθούμε να βρούμε αγγλικούς υπότιτλους και πέφτουμε πάνω σε ελληνικούς :?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...