Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

eftases ta 666 minimata....watch for sadam and his evil minions :D:D:D:D

pantws opws exei pei kai o arkas....666 den einai o pragmatikos arithmos tou antixristou. Aftos einai me stroggilopoiisi. O akrivis arithmos einai 665,98712.

Δημοσ.

Θέλω να δώσω μια βαθμολογία για τα μέχρι στιγμής επεισόδια του 9ου κύκλου και θα ήθελα να δω βαθμολογίες:

901: 2/5

902: 3,5/5

903: 3/5

904: 4,5/5

905: 2,5/5

Πάντα συγκρίνω με τα προηγούμενα επεισόδια του Southpark και όχι με τις υπόλοιπα που βλέπουμε στην τηλεόραση (to Southpark θα έπερνε σε όλα πάνω απο 4/5)

Δημοσ.

κατέβασες και το 905; ωραίος...

ενδιαφέρουσες οι βαθμολογίες σου. δεν έχω δει ακόμη 901,905.

θα τα δω σήμερα-αύριο και θα σου πω και τα δικά μου ratings, so far...

cheers!

Δημοσ.

901 3/5

902 3/5

903 3/5

904 4/5

το 905 το κατεβασα χτες,δε το'χω δει ακομα θα ποσταρω μολις το δω

παντως και τα 3αρια τα'δωσα λιαν επιεικως,μονο το 904 ξεχωρισε λιγο

Δημοσ.

tha vaza parapanw sto 901 mono kai mono gia to dolphinoplasty.....to 904 kalo ws sillipsi alla to perimena pio asteio...isws to kalitero tou season ws twra....to 902 marese parapanw tha elega.....i skini tou ftarnismatos tou cartman ola ta lefta

ratings gia to season 9 kai se sigkrisi me OLA ta seasons:

901 3,5

902 3,5

903 2,5

904 3,5

905 4

an exete kali grammi kai thelete na ta katevazete me to pou ginontai air tote pigente kathe pempti stis 5 to prwi mirc: irc.tveps.net sto #southrpak-episodes i edw......oxi kai poli grigoro teleftaia fora mou piase max 150k/s kai epipleon ta xei se avi pou simenei 100mb+ to episodio.

Telos, edw an to thelete se rm format.

Δημοσ.

Μόλις είδα το 905! Μακράν το καλύτερο μέχρι τώρα της 9ης σεζόν για μένα. Ήταν το μόνο από τα 5, που αφού το είδα, θέλησα να ξαναδώ σκηνές του επεισοδίου (τα άλλα με το που τελειώνανε έβαζα να δω κάτι άσχετο). Μερικές φάσεις έχουν πολύ γέλιο.

Δημοσ.

Βασικά πιστεύω πως καλύτερα για κάποια επεισόδια όπως το 904 θα έκριναν οι Αμερικάνοι αφού αυτοί γνωρίζουν καλύτερα την επικαιρότητά τους είναι λοιπόν καλύτεροι κριτές στο πόσο έξυπνα την σατύρησαν στο Southpark. Επειδή λοιπόν άκουσα πολλά για τον 9ο κύκλο και ιδίως για το 904 παραθέτω βαθμολογίες απο ένα αμερικάνικο forum για το Southpark:

901: 5,4/10

902: 6,4/10

903: 6,1/10

904: 9,2/10

905: 5,8/10

Οι βαθμολογίες και για τα "καλά" επεισόδια του 8ου κύκλου (801,814) κυμαίνονται γύρω στο 9.

Δημοσ.

---------SPOILERS (λέμε τώρα, όχι ότι θα αποκαλύψω κ τίποτα φοβερό)

---------SPOILERS

---------SPOILERS για το επεισόδιο 905

---------SPOILERS

Εμένα μου άρεσε πιο πολύ η απολογία του μπαμπά : "What? This is America. Isn't this america? I thought this was America." Πολύ γέλιο εκεί ο Trey parker σατιρίζει θεεικά τους χαζοαμερικάνους. Κάνει μια φωνή ο μπαγάσας... Επίσης, ελπίζω να παρατηρήσατε Kenny unmasked για ακόμα μια φορά, ε; Είναι αυτός με τα πορτοκαλόχρωμα μαλλιά. Και αυτό με τα αυγά ήταν τοπ!

-------SPOILERS END--------

Δημοσ.
Και αυτό με τα αυγά ήταν τοπ!

Korifaia skini, isaksia me to ftarnisma tou cartman sto 902. Ton kakomoiro ton kenny ton kanoun oti theloun. Ftwxo ton kanane, arrwsto ton kanane, na pethainei ton kanane, fantasma ton kanane, tou vgazoun ti masta opote theloun, ton vazoun se "diafora" meri gia na vgalei lefta, mexri kai sto swma tou cartman ton valane(korifi).....ooooti na nai :)

Kenny rulez.....

Vasika ti tha ginei? Tha vgei i paris hilton apton k*lo tou Mr. Slave? :D:D:D:D:D

Δημοσ.

το σκηνικο με τα αυγα ηταν τρελλο οντως.γελασα πολυ kia στη συνεντευξη πριν τον μεγαλο αγωνα

ενθουσιασμενος δημοσιογραφος:how do you feel about playing for the national state championship?

Stan: gay...

χαλαρα το καλυτερο του κυκλου so far

901 3/5

902 3/5

903 3/5

904 4/5

905 4.5/5

Δημοσ.

εγω παντως το βρηκα εντελως μουφα αυτο το επισοδειο, εντελως μπουρδα!

αφιερωμενο στο baseball!μπλιαχ!!!

και τι σας αρεσε και καλα στην σκηνη με τα αυγα; που παιρνει 3 αυγα και τα κανει ομελετα;που ειναι το αστειο γιατι δε το επιασα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...