Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου είχε μιλήσει η αδερφή μου για την ταινία, και για το ότι στα επεισόδια (παρόλο που ούτε η ίδια είχε δει, αλλά είχε ακούσει) πέθαινει ένα από τα παιδιά στο κάθε ένα και λένε το "Oh my god...." Βασικά αυτό κ μόνο μου φάνηκε τρομερά αστείο κ μου καρφώθηκε η ιδέα να τα δω κάποτε. Μια μέρα πήγα στο Web (ένα net cafe στη θεσσαλονίκη) που είχε τους 5 πρώτους κύκλους. Βάζω να δω το πρώτο επεισόδιο κ αυτό ήταν. Δεν χρειάστηκε παραπάνω. Γελούσα τόσο πολύ που ενοχλούσα τους πάντες γύρω μου. Μετά κάθε φορά που πήγαινα, έβλεπα κ ένα επεισόδιο. Αλλά επειδή ένιωθα άβολα γιατί όλοι με κοιτάγανε, και επειδή κάθε φορά που γύριζα σπίτι ήθελα να τα ξαναδώ (αφού κάποιες φορές πήγαινα κ αντι να δω καινούργιο, έβλεπα πάλι το παλιό για να θυμηθώ τα αστεία), και επείδη ακόμα ήθελα να τα δείξω κ στους φίλους μου που τους είχα πρήξει αφου κάθε μέρα τους τηλεφωνούσα για να τους πω αστεία του southpark, ρώτησα τους υπεύθυνους αν μπορώ να τα γράψω σε cd κ να τα πάρω μαζί μου κ μου είπαν οκ, κ μετά περνούσα ένα μήνα με την κάθε σεζόν, όπου έβλεπα συνέχεια τα ίδια επεισόδια κ λυνόμουν κάθε μα κάθε φορά (ξεκίνησα με την 3η κιόλας, που είναι κ από τις αγαπημένες μου).

Ε, να... αυτό το πράγμα δεν μου το κάνουν τα νέα επεισόδια. Τα βλέπω μια φορά, δύο, άντε τρεις το πολύ, κ τα έχω βαρεθεί. Τα παλιά έπρεπε να τα μάθω απ'έξω για να τα βαρεθώ, κ παρόλα αυτά, αν έχω όρεξη κάθομαι κ τα ξαναβλέπω κ πάλι γελάω.

Δημοσ.

Εν τω μεταξυ οταν πρωτοειδα επεισοδια και την ταινια λιγο αργοτερα και προσπαθουσα να πω στους φιλους μου οτι υπαρχει μια σειρα cartoon με λιγο προχωρημενο χιουμορ που σαρωνει ολα τα στερεοτυπα και τα taboo,δεν ειναι 3D,ισα ισα φαινεται σαν να ειναι φτηνοπαραγωγη κτλ αλλα οι ατακες της σειρας ειναι killers ολοι με κοιταγαν στραβα,ακομα και μετα που τους εδειξα κανα δυο επεισοδια.κανα δυο βεβαια προσβληθηκαν και σοκαριστηκαν με τον Ιησου και τα αστεια για τους Εβραιους.Μηπως τελικα το south park ειναι το καλυτερο τεστ για να δεις με ποια ατομα εισαι compatible?

Δημοσ.
Μηπως τελικα το south park ειναι το καλυτερο τεστ για να δεις με ποια ατομα εισαι compatible?

Mi mas les tetoia file giati ego opote leo stin dikia mou na katzoume na doume kanena episodio mazi, barietai....:(

Δημοσ.

Το southpark είναι απο τα πιο εξελειγμένα 3d animations, το οτι δεν φαίνεται για τέτοιο είναι η επιτυχία του τεχνικά μιλώντας

Δημοσ.

oi anthrwpoi exoun parei ena Silicon Graphics kai kanoun to southpark me to xontrokommeno animation tou. giafto kai opou exei fwtia kai explosions vlepeis afto to trelo 3d effect. looooool...egw eida tin tainia otan itan 1o season kai otan anevika agglia egina thamwnas.....

na xeis idees meta apo 9 season kai na nai oles kales einai diskolo. pantws ta atoma den einai tharallea tha elega....tha ta elega vlammena :D:D:D:D...kanoune oti tous katevei (me tin kalli ennoia) kai afto to kanei fovera asteio. Skotwsan ton kenny gia mia season, efige o mr Hat, o garrison ekane allagi filou, mexri kai dolphinoplasty eidame (ekei afisa 3 metra entera sto patwma....). To 8o season marese poli opws awesomo, critter christmas kai alla palia korifaia...michael jackson, barbara streisand, etc....:D

Δημοσ.

ξερω ρε γι'αυτο ειπα οτι "φαινεται σαν να ειναι φτηνοπαραγωγη" αλλα αυτο το ξερουμε τωρα μετα απο ενασχοληση και παρακολουθηση μηνων,η πρωτη σας εντυπωση δεν ηταν silicon graphics,βεβαια στην αρχη δεν τα καναν ετσι.MixalisX αυτο δε λεει τιποτα,εγω το'χα παθει αυτο με 2 πρωην αλλα και με νυν.απλα λεω για humor compatibility με φιλαρακια.παντως οσο κι αν μου ειχε αρεσει το πρωτο επεισοδιο που ειχα δει δε περιμενα να κολλησω.Μηπως ξερει κανεις που μπορουμε να δουμε εστω και παλια επεισοδια στη δορυφορικη?Βλεπαμε μεχρι και περασμενη βδομαδα στο paramount comedy αλλα το κοψανε και δειχνουν seinfeld και κατι αλλα...

Δημοσ.

Χρησιμοποιούν Maya και MEL scripts γραμμένα ειδικά για το southpark. Το Μaya χρησιμοποιήθηκε και στο Jurassic Park και στα μισά animation που έχουν γίνει στον πλανήτη (μπορεί και στο σήμα απο τα νέα του ΑΝΤ1 που λέει ο λόγος :P)

Οι εκρήξεις πάντως είναι το εύκολο κομμάτι, το δύσκολο είναι να μπορέσεις να αποδόσεις σωστά όλες τις κινήσεις και την "ηθοποιήα" με τόσο απλούς χαρακτήρες.

Διαβάστε και αυτό:

http://www.spscriptorium.com/SPinfo/MakingOfSouthPark.htm

Δημοσ.

905.gif

905 - The Losing Edge

Airdate: 2005-04-06

Screensthot from the upcoming episode. Click to enlarge.A winning season and overzealous parents threaten to ruin the entire summer, when the boys of South Park head to the State Championship.

Δημοσ.

τι εννοεις; βγαίνει η φωτογραφία κσνονικά σε μενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...