^BOOMBOOM Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Το κακό είναι πως πέφτουν στη παγίδα του να σχολιάσουν οπωςδήποτε την επικαιρότητα και χάνουν τη φρεσκάδα που είχαν τα πρώτα επεισόδια.
MixalisX Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 ontos prepei na kanoun kai merika episodia asxeta me tin epikerotita. Katharo Southpark Houmor. Pantos gelasa polu me tin ataka: So basikaly Kenny you are Keano Reefs!!(mpardon gia to onoma).
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Συμφωνώ με Akujin. Καλή ιδέα (καθαρά southparkική), αλλά μου δίνει πλέον το southpark την αίσθηση ότι πάει να βγάλει γέλιο από το τίποτα. Και ενώ οι ιδέες δεν λείπουν, το γέλιο δεν μου βγαίνει αυθόρμητα. Κάτι έχει αλλάξει. Ίσως το σοβαρέψαν λίγο. Δηλαδή μου λείπουν κάτι ξέφρενα εγκεφαλικά αστεία. Δεν ξέρω αν θα καταλάβει κανείς το παράδειγμα, αλλά όπως στο πρώτο επεισόδιο με τον Mr. Hankey, που δείχνει τη διαφήμιση του Mr Hankey play set, και από πίσω τραγουδάνε σε εντελώς ηλίθια μελωδία κ ρυθμό "Τραλά λαλα λαλαλα λαλα"! Λες και προσπαθεί η διαφήμιση με το ζόρι να σε κάνει ευτυχισμένο. Αυτά ήταν πολύ ωραίες σάτιρες. Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι τώρα πια σκέφτονται πολύ μηχανικά τα αστεία που κάνουν. Είναι κάτι σαν κονσέρβα χιούμορ. Λείπει ο αυθορμητισμός. Παλιά, το ένοιωθα ότι ήταν δυό παιδιά που κάναν καλαμπούρια. Τώρα αισθάνομαι σαν να είναι παραγωγή καναλιού.
Akujin Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Συμφωνώ με Akujin. Καλή ιδέα (καθαρά southparkική), αλλά μου δίνει πλέον το southpark την αίσθηση ότι πάει να βγάλει γέλιο από το τίποτα. Και ενώ οι ιδέες δεν λείπουν, το γέλιο δεν μου βγαίνει αυθόρμητα. Κάτι έχει αλλάξει. Ίσως το σοβαρέψαν λίγο. Δηλαδή μου λείπουν κάτι ξέφρενα εγκεφαλικά αστεία. Δεν ξέρω αν θα καταλάβει κανείς το παράδειγμα, αλλά όπως στο πρώτο επεισόδιο με τον Mr. Hankey, που δείχνει τη διαφήμιση του Mr Hankey play set, και από πίσω τραγουδάνε σε εντελώς ηλίθια μελωδία κ ρυθμό "Τραλά λαλα λαλαλα λαλα"! Λες και προσπαθεί η διαφήμιση με το ζόρι να σε κάνει ευτυχισμένο. Αυτά ήταν πολύ ωραίες σάτιρες. Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι τώρα πια σκέφτονται πολύ μηχανικά τα αστεία που κάνουν. Είναι κάτι σαν κονσέρβα χιούμορ. Λείπει ο αυθορμητισμός. Παλιά, το ένοιωθα ότι ήταν δυό παιδία που κάναν καλαμπούρια. Τώρα αισθάνομαι σαν να είναι παραγωγή καναλιού. very well spoken, Manuel
Sadead Neth Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Με αυτό το επειδόδιο (904) παντως εγω γέλασα πολύ. Είναι σίγουρα μέσα στα 20 καλύτερα μου από όλους τους κύκλους.
Akujin Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 peri orexews kolokythopita emena opws leei kai o Manuel, mou aresei to pio authormito xioumor twn stone/parker. den lew i satira einai tromero stoixeio stin douleia tous kai tin kanoune apsoga, apla polles fores TYXAINEI na gelaw pio poly me ta ''alla'' episodes.
georgeinvictus Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 πολυ σωστος ο manuel,μονο να πω κι εγω οτι ο 9ος κυκλος για μενα ειναι η αποδειξη.Η τα παιδια χασαν την εμπνευση τους κι αρχισαν να τραβαν τα επεισοδια απο τα...μαλλια,η δε μας κανει πια την εντυπωση που μας εκανε στην αρχη.παντως ειναι πολυ δυσκολο να βγαλεις 9 τηλεοπτικους κυκλους με την ιδια αισθηση αυθεντικοτητας και πρωτοτυπιας ανεξαρτητως ειδους σειρας...
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 πολυ σωστος ο manuel,μονο να πω κι εγω οτι ο 9ος κυκλος για μενα ειναι η αποδειξη.Η τα παιδια χασαν την εμπνευση τους κι αρχισαν να τραβαν τα επεισοδια απο τα...μαλλια,η δε μας κανει πια την εντυπωση που μας εκανε στην αρχη.παντως ειναι πολυ δυσκολο να βγαλεις 9 τηλεοπτικους κυκλους με την ιδια αισθηση αυθεντικοτητας και πρωτοτυπιας ανεξαρτητως ειδους σειρας... Κοίτα, το ότι δεν γελάω όπως παλιά, δεν σημαίνει ότι άλλαξε η γνώμη μου γι'αυτούς. Τα παιδιά είναι εξαιρετικά ταλαντούχα κ φυσικά βγάζουν ακόμα γέλιο. Μάλιστα, νομίζω ότι ο λόγος που καταφέραν να με κρατήσουν στους πρώτους 6 κύκλους, είναι ακριβώς το ότι διέφεραν μεταξύ τους. Ο πρώτος κύκλος με τον έκτο δεν έχουν καμμία σχέση (από πλευράς χιούμορ). Και καλά κάνουν κ εξελίσονται γιατί αλλιώς θα είχαμε 100 επεισόδια με παρόμοια αστεία. Απλά οι τελευταία τους εξέλιξη (το ύφος έχει αλλάξει πάλι στους τελευταίους κύκλους), νιώθω ότι δεν μου είναι τόσο εγκεφαλικά αστεία όσο οι πρώτοι κύκλοι. Ίσως να ξανααλλάξει στην πορεία. Αν κ για μένα, το καλύτερο θα ήταν να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο, με διαφορετικά κεντρικά πρόσωπα, για να τους έρθουν νέες ιδέες. Εκτός βέβαια αν στους περισσότερους αρέσουν οι νέοι κύκλοι περισσότερο από τους παλιούς (όπως ίσως ο Sadead Neth).
Akujin Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 to na ksekinisoune kati kainourgio tha itane arketa paratolmo isws (alla ki exairetika endiaferon)
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Νομίζω ότι μας έχουν αποδείξει ότι γουστάρουν τα παράτολμα (εδώ σκότωσαν τον Κένυ για μια ολόκληρη σεζόν). Ε, άμα δεν τολμήσεις, πάμε στις κονσέρβες. Μπορεί κ να μην βγει καλό, αλλά καλύτερα να δοκιμάσουν πράγματα κ να βγουν κ μερικές πατάτες, παρά να βλέπουμε συνέχεια ανακυκλωμένα αστεία. Η δημιουργία είναι μια βουτιά στην άβυσσο. Δεν ξέρεις που θα καταλήξεις. Δεν είναι συναρμολόγηση ιδεών. Πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε. Πρέπει να είσαι έτοιμος να αποτύχεις (σε εισαγωγικά, γιατί για μένα αν προσπάθησες, έχεις ήδη πετύχει). Quiz: Akujin, εσένα που σου αρέσουν αυτά (ή όποιος άλλος), για πες: Σε ποιά ταινία ακούγεται μια αντίστοιχη τοποθέτηση; (χαρακτηριστική η πρώτη φράση)
^BOOMBOOM Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Iσως το southpark να είναι λίγο κουρασμένο αλλα ,μην ξεχνάμε και αυτα: Cannibal the musical Orgazmo Baseketball Team America world police
georgeinvictus Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 και βεβαια δε μπορει να πει κανεις οτι δεν ειναι ταλαντουχα τα παιδια που καναν εκτος του south park τοσα πραγματα οπως μας θυμιζει ο ^ΒΟΟΜΒΟΟΜ,αλλα πιστευω οτι ακομα και οι πιο εξυπνες και δημιουργικες ιδεες καποτε εξαντλουνται και πολλες φορες η πραγματικα εξυπνη κινηση ειναι να το καταλαβεις εγκαιρως και να τελειωσεις αξιοπρεπως.οχι να το ξεζουμιζεις μεχρι οσο σε παιρνει με κινδυνο να αφησεις πισω σου μια πικρη γευση σε fans αλλα και στην ολη "υποκουλτουρα" του θεματος.παντως κατι πρεπει να πηγαινει στραβα αλλιως δε καναμε τετοια κουβεντα.ας μην ειμαστε βιαστικοι ομως,εχουμε 11 επεισοδια ακομα,μπορει απλα να πεασαμε σε μια "κοιλια" της σειρας.Ισως οι πρωτοι κυκλοι να μας εκαναν να εχουμε μεγαλες και συνεχομενες απαιτησεις.αλλωστε τα χειροτερα του south park εξακολουθουν να ειναι καλυτερα απο πολλες αλλες βλακειες της τηλεορασης.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 αλλωστε τα χειροτερα του south park εξακολουθουν να ειναι καλυτερα απο πολλες αλλες βλακειες της τηλεορασης. Ακριβώς αυτο. Και πάλι ακριβώς αυτό BOOMBOOM.
georgeinvictus Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 απο περιεργεια,θυμαστε πως πρωτομαθατε για το south park?εφοσον δε περασε ποτε απο τα συμβατικα-επιγεια καναλια ειναι αποριας αξιο πως ειμαστε τοσοι ανθρωποι που εχουμε δει μαλιστα ολους τους κυκλους.εγω εντελως τυχαια,επεσε στα χερια μου ενα downloaded επεισοδιο 2ου κυκλου,κατεβασα μερικα ακομα και αργοτερα με δορυφορικη και κολλησα...
^BOOMBOOM Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Eμένα μου δάνεισε ενας φίλος μου μια βιντεοκασσέτα με την ταινία (εποχή που παιζότανε η 3η σαιζόν περίπου). Χωρίς να έχω ιδέα περι τίνος πρόκειται άρχισα να τη βλέπω και μόλις είδα που ξεκινάει με τραγουδάκια ήμουνα έτοιμος να την κλείσω και να του πω τι μαλακία είναι αυτη που μου έδωσε. μετά απο 5 λεπτά σπάραζα στο πάτωμα και σε 1 μήνα είχα κατεβάσει (με ISDN!) τις σαιζόν 1 & 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα