Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τη δήμαρχο με ψάρωσαν εντελώς!!! Ευτυχώς δεν είχε την ίδια τύχη με την οδηγό του σχολικού :?

Το φτέρνισμα ήταν όντως κορυφή.

Το κόλπο με το μηχάνημα που σκάβει μέσα στο πλήθος θα ήθελα να το κάνω στο κάμπινγκ στο Ποσίδι της Χαλκιδικής... :razz:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Mrtwig.net ξαναανέβηκε. Γράφει αυτά:

You guys officially RULE! I got myself stuck in a hole, and all I had to do was ask, and you promptly hoisted me right out of it. I can't thank you enough, seriously.

Since I'm sure $1300 will be enough to pay the fine, I will stop whoring for donations now. I have moved twig-aid to the off-topic section, where it will remain as a shrine to the coolness of the mrtwig.net patrons.

Άκου να δεις...

By the way, καλή φάση τα καινούργια επεισόδια, αλλά έχω δυστυχώς την αίσθηση ότι το southpark χάλασε μετά τον 7ο κύκλο. Μου άρεσε πάρα πολύ ο 6ος, αρκετά ο 7ος, αλλά με εξαίρεση το 1ο και το τελευταίο του 8ου που είναι από τα αγαπημένα μου (ειδικά το πρώτο, το θεωρώ κορυφαίο), νομίζω ότι το touch χάθηκε. Είχα δει χωρίς καθόλου να βαριέμαι ίσως κ 10 φορές τα επεισόδια των 6 πρώτων κύκλων. Τώρα πια, ομολογώ ότι σε κάποια επεισόδια, μέχρι που βαριέμαι κιόλας. Συνήθισα το χιούμορ τους άραγε;

Δημοσ.

to 801 itane kalo epeisodio alla den mporw na to anagnwrisw ws ena apo ta kalytera pou exw dei pote. den xerw giati trelathikate oloi, magkia sas pantws.

to 802 pou itane kai poly aplo san synthesi, mou arese poly perissotero ki erixa poly

perissotero gelio px.

mallon einai thema cartman i douleia. otan singlarei, den paizetai to epeisodio...

SWEET!

Επισκέπτης
Δημοσ.

By the way, Akujin, δεν εννοούσα το 901 (αν εννοούσες αυτό). Εννοούσα το 801 που είναι το Good Times with Weapons. Με το 901 δεν ξετρελάθηκα είναι αλήθεια

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ουουουουπς! Αν είναι δυνατόν να μην το έχω προσέξει τόσο καιρό! Thnx.

(στην αρχή σκέφτηκα να σου απαντήσω με μια λογική του τύπου "Ναι, μονοπάρι ήθελα να γράψω. Δεν ξέρεις τι είναι το μονοπάρι; ;) )

Δημοσ.
By the way, Akujin, δεν εννοούσα το 901 (αν εννοούσες αυτό). Εννοούσα το 801 που είναι το Good Times with Weapons. Με το 901 δεν ξετρελάθηκα είναι αλήθεια

oxi, gia to 801 milaw ki egw. den exw paei akoma ston 9o kyklo.

+asfalws den lew oti den einai kalo epeisosio(imarton)

apla oti den tha to ksexwriza toso eukola kai diakrita opws diaforoi

apo esas. that's all! ;) cheers!

Δημοσ.

903 - Wing

Airdate: 2005-03-23

Screensthot from the upcoming episode. Click to enlarge.As talent agents, Cartman, Stan, Kyle and Kenny can bank 10% of their client's earnings. After they pool all their resources to impress their one and only client, another agency steals him away. Desperate to earn their money back, they take on another client with plans to launch her on a new reality show.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...