Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Allo southparkateers! Χαίρομαι που βλέπω ότι το θέμα παραμένει ανοιχτό κ ζωντανό.

Όσον αφορά το DUB DE DURP, η ερμηνεία που δίνω εγώ είναι ότι προσπαθήσαν να δείξουν πόσο αυτές οι ταινίες κ τα τρέιλερ τους είναι ίδια. Ακόμα κ χωρίς συγκεκριμένη υπόθεση, μπορεί κανείς να γυρίσει μια τέτοια ταινία. Ή αν το θέλετε αλλιώς, είτε τα αστεία που αυτός γίνεται γυναίκα, είτε DUPR DE DURP να λέγανε το ίδιο κάνει. Το μόνο "αστείο" σε αυτές τις ταινίες είναι ότι ο άλλος πέφτει από τις σκάλες (ουόου, ΟΥΟΟΥ, ΠΕΦΤΩΩΩΩ, και χαχαχα από κάτω το κοινό). Είναι ο παραλογισμός του χιούμορ αυτών των ταινιών.

Παρεπιπτόντως νομίζω ότι το southpark είναι το πιο ιδιουφυές σε τέτοιου είδους σάτιρα, γιατί ακόμα κ να μην καταλαβαίνεις πώς ακριβώς σατιρίζουν κάτι ή τι εννοούν, πάλι φαίνεται αστείο, γιατί κάτι υπάρχει μέσα σε αυτό που κάνουνε, που κάτι σου θυμίζει. Άπειρες φορές έχω γελάσει (εγκεφαλικά κ νευρικά, δηλαδή χωρίς σταματημό), χωρίς να μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς εννοούσαν. Το παράδειγμα με το DERP DE DERP ισχύει. όταν το πρωτοείδα δεν έκανα μέσα μου την ανάλυση που έκανα πιο πάνω. Παρ'όλα αυτά λύθηκα στα γέλια - όπως κ η αδερφή μου. Ή το "they took our jobs" ή καλύτερα "de tooka jieeeebs" γιατί είναι αστείο άραγε; Παρολο που δεν έχω ακούσει ποτέ κάποιον να μιλάει έτσι, όταν το άκουσα είπα: Χαχα, ναι, ναι έτσι μιλάνε!!

By the way, πρώτο κ τελευταίο επεισόδειο της 8ης σεζόν ήταν από τα καλύτερα ever (μπαίνουν στο top 10 κατα πάσα πιθανότητα. Ειδικά το good times with weapons, αλλά μάλλον κ το woodland critter christmas - παραφροσύνη!!)

Δημοσ.

kala eidika to critter chrismas htan apisteuto. To ti kolima efaga ekei pou ta zoakia fainontai telika na einai satanistes g===a sto gelio! Pantos pisteuo pos prepei na anoiko stin katigoria ton poio arroston fan tis seiras. Exo dei 10-15 fores kathe episodio pou bgike pote, apo to cript episodio me ton santa mekri to hip-hop video me ton kenny os apoka kai tis ekpompes pou asxolithikan me tin seira.

Ipomoni loipon se 16 meres bgainei to kainourio episodio kai tha zondanepsei pali to forum. Os tote omos.....

Screw you guys, i am going home!

Δημοσ.

Γειά σου ρε Μιχάλη! Προσωπικά, δεν μπορώ να μετρήσω πόσες φορές έχω δει το κάθε επεισόδειο, κ τα έξτρας, ακόμα κ συνεντεύξεις των matt n trey έχω ακούσει πολλές φορές. Τα έχω μάθει όλα απ' έξω. Τις ταινίες τους ελπίζω να έχεις δει επίσης. (Cannibal! The musical rules! Μαζί με south park blu καθώς κ το πρόσφατο team america, είναι top! Οι άλλες δύο (orgazmo κ baseketball) παρ'οτι μου άρεσαν, σαν κάτι να τους έλειπε. Τέλ'σπα'ντ'ν). Νομίζω ότι μπορώ να αναγνωρίσω οποιαδήποτε ατάκα από οποιοδήποτε επεισόδειο, ένα τεστ που μου έκανε με επιτυχία ενας φίλος κ πέρασα. Για να δούμε κ σένα:

Απο που είναι η ατάκα: "I am so happyyyyyy!!!" με κλάματα;

Και να σκεφτεί κανείς ότι είμαι φυσιολογικός κ έξυπνος (από ότι μου λένε) άνθρωπος... Που καταντάει ο άνθρωπος. Αρρώστια όπως λές...

Δημοσ.

Loipon manuel to skeutika ligo alla to thimithika! Einai to 506-cartmanland. Prepei na paradexto pantos oti pera apo tin tainia basketball then exo dei tis alles tainies, pantos stin tainia baskeball kanoun mia anafora sto episodio the pasion of the jew os mia xalia tainia opou zitousan ta fraga tous piso. H tainia team amerika pantos kai auti exei stoixia apo southpark apo oti eida se ena preview (e bebaia, poioi dinoun tis fones stous iroes?).

Pantos gia tous fan prepei na doun tin ekpompi afieromeni sto southpark opou tha mathoun olh tin istoria tis seiras opou kai to pou basistikan oi tupoi gia na ftiaxoun tous iroes. O butters as poume einai basismenos se enan sinergati tous pou otos an ton deite miazei pragmatika.

Exei plaka akoma na deite ti problimata eixan gia na paroun adeies gia na perasoun stin seira atakes opos " suky suky, den dolar".

Δημοσ.

To team america είναι όχι λίγο, αλλά πολύ south park. Αν μπορείς να δεις τo south park σαν μια μεγάλη παρωδία. Και δεν είναι μόνο οι φωνές. Και το σενάριο κ τη σκηνοθεσία αυτοί την έχουν κάνει. Το Cannibal, το γυρίσαν ως φοιτητές κ είναι low budget παραγωγή αλλά παρόλα αυτά kicks ass! Το orgazmo γίνεται λίγο σαχλό (όχι με το γνωστό τρόπο, λίγο πιο ιδιαίτερα) κατα περιόδους κ δεν μου άρεσε πολύ. Δες το όμως. Κ πάλι καλα θα περάσεις. Όπως κ να'χει southparkαδες είναι αυτοι...

Δημοσ.

To humor einai poli anorthodoxo kai ayto pistevo einai pou to kanei idiofies kai asteio!

Vgazoun gelio apo poli apla pramata!

Opos,se ekeino to episodeio me to teras tou loch ness pou tous zitaga sinexeia three fitty!

Δημοσ.

loool pou to thymithikes. Ontos poly tha eblepan to epeisodio kai den tha to brhskan asteio, einai idiaterh periptosh humor. Poly tha ithela na deikso to southpark se filous, alla dystyxos ama den ksereis kalla agglika einai adynato na akolouthiseis to humor tous. Opos pisteuo oti einai adynato na metafrastei se ellhnika, poly slang kai idiotropo humor gia na metfrastei, kai an ginei tha xanei polh.

Now give me three ftttyyyy back :)

Δημοσ.

Apla paneksipno!Makari na eixe kai i ellada mia tetia nootropia humor,esto ligo as ksefevgame apo to kathimerino anorimo kai sinithismeno humor pou akoume!

An den ipirxe to southpark kai to chappelle show,tha pisteva pos exo xasei kathe ixnos humor!

Επισκέπτης
Δημοσ.

therock έχεις δει chapelle show κ είναι καλό; έχει γέλιο αντίστοιχο με southpark;!; Βασικά αυτό με τη μετάφραση είναι εντελώς αλήθεια, αλλά κ για έναν άλλο λόγο: Οι φωνές που κάνουν οι trey parker matt stone είναι απίστευτες! Γελάω ώρες μόνο να ακούω τον Cartman κ ας μη λέει τίποτα ιδιαίτερο. Για μεταγλώτιση φυσικά δεν το συζητάμε, αλλά ακόμα κ οι υπότιτλοι δεν θα σώζουν ιδιαίτερα την κατάσταση. Είδα δηλαδή κ με την ταινία τι έγινε, που εντάξει, όλοι γουστάρανε, αλλά το southparkονόημα δεν το έπιασε σχεδόν κανείς. Ίσως αυτοί που μιλάνε λίγο αγγλικά κ χρειάζονται τους υπότιτλους για αν τους ξεφύγει καμμιά λέξη (έτσι ήμουν εγώ πριν το southpark. Μετά αναγκάστηκα να μάθω να ακούω πολύ πολύ καλύτερα. Ε, με τις ταχύτητες που μιλάνε...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...