Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 10 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βρε παιδιά, βλέπει κανένας τα φετινά επεισόδια; Είναι ιδέα μου ή είναι εντελώς αίσχος; Χειρότερο από Family Guy έχει γίνει, 9 επεισόδια για 3-4 αστεία της προκοπής και πολύ πολύ χτίσιμο που δε φαίνεται τελικά να πηγαίνει πουθενά!

Ο καιρός που έβλεπα κάθε επεισόδιο South Park 3 και 4 φορές έχει περάσει από την 7η-8η σεζόν, έδωσε τη θέση της στο "άντε και μια δεύτερη φορά" μέχρι την 10η νομίζω, πήγαμε στο "μια φορά ήταν αρκετή", περάσαμε στο "δεν ξέρω αν αντέχω να δω όλο το επεισόδιο" και τώρα έχω φτάσει σε φάση "σοβαρά τώρα, θα γίνει τίποτα ενδιαφέρον, έχετε κάποια ιδέα πίσω από όλα αυτά που δείχνετε ή να σταματήσω τελείως να το βλέπω";

Να μου το έλεγες πριν από 15 χρόνια ότι κάποτε θα το βαριόμουνα σε τέτοιο βαθμό... δε θα σε πίστευα...

Δημοσ.

Η προηγουμενη σεζον ηταν καταπληκτικη.

Αυτη οχι τοσο, κυριως για την ελειψη καλων αστειων που ανεφερες  αλλα και γιατι δοκιμασαν ενα αλλο φορματ (μια ιστορια σε μια σεζον) και δεν τους βγηκε. Νομιζω οτι αυτοσαρκαστηκαν και στο τελευταιο επεισοδιο.

Δημοσ.

Ναι, καιγω κατάλαβα ότι το serialised δεν πέτυχε και μάλλον θα το αλλάξουν, αν ερμήνευσα σωστά τον Καιλ στην εκκλησία

Δημοσ.

"This isn't South Park",

"We used to have a challenge and deal with it, then move to the next one. Now we've just been dealing with trolling and Internet stuff over and over, week after week and I don't know about you but I'm getting pretty sick of it"

Δημοσ.

Εγώ το βλέπω ευχάριστα, αν και όντως λείπουν τα πολύ καλά επεισόδια. Μου φαίνεται ότι είναι λίγο έξω από τα νερά τους με τον Τραμπ. Δυσκολεύονται να διαφοροποιήσουν τη σάτιρα τους από τις υπόλοιπες σατιρικές εκπομπές. Πέρυσι με τον PC Principal ήταν πολύ καλύτεροι. 

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βλέπει κανείς τη νέα σεζόν? Έχουν βγει ήδη 2 επεισόδια. Το δεύτερο ήταν αρκετά καλύτερο σε σχέση με το πρώτο. Αυτά τα τραγούδια της σειράς θα με τρελάνουν :D. Το συγκεκριμένο btw φέρνει λίγο σε "Heavy" από Linkin Park ή είναι η ιδέα μου? Αν ναι θα ήταν τρομερό tribute.

https://www.youtube.com/watch?v=GWm_qkb9tKw

Δημοσ.

Δεν κατάφερα να δω το πρώτο... κάπου στα μισά το σταμάτησα γιατί βαρέθηκα.

Δημοσ.

Δεν κατάφερα να δω το πρώτο... κάπου στα μισά το σταμάτησα γιατί βαρέθηκα.

Το πρώτο ήταν αρκετά μέτριο. Ξέχασα κι όλας περί τίνος πρόκειται. Το δεύτερο είναι αρκετά καλύτερο πάντως όπως είπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...