DKNI Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δεν το βλεπουν πια τοσοι πολυ αλλα ενα ενδιαφερον νεο feature...εχει continuity!! Πλεον πραγματα που εγιναν σε προηγουμενα επεισοδια το Συμπαν του Southpark τα συνεχιζει σε επομενα 1
liopyr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Που σημαίνει πως δεν θα σκοτώνουν πια τον Κέννυ;
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Που σημαίνει πως δεν θα σκοτώνουν πια τον Κέννυ; εδω και ποσες σεζον εχουν σταματησει να τον σκοτωνουν!
LiquidTroll Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Κορυφαία ατάκα ... suck my clit and my balls !!!
speedy23 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Craig's mom's bush, Craig's mom's bush, truly a magical bush to behold. Bigger than earth. Denser than gold. Κατι αυτο, κατι με τα drones και το συνηθες Cartman- Butters manipulation, το επεισοδιο ελεγε αρκετα. 1
liopyr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Νομίζω πως το τελευταίο ήταν από τα καλύτερα επεισόδια που έχουν παίξει.
LiquidTroll Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Παιδες , ΜΗΝ δείτε το επεισόδιο 6 , έχω κλάσει στο γέλιο !!! Drink drink , pussy , more pussy , more expensive cars , pussy , ass , pussy , you successfull ...............!!! Please drink responsibly ! xaxaxaxxa 3
EddieObscurant Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 τα σπασε το επεισοδιάκι, γενικά όλη η season ,και φετος, γ@μ@ει
speedy23 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 To συγκεκριμενο σημειο που αναφερει ο Troll, μαζι με τον Randy ηταν τα καλυτερο για μενα. Κατα τ'αλλα δεν το ευχαριστηθηκα τοσο πολυ οσο τα αλλα. Το theme σαν concept δεν ηταν ασχημο αλλα θεωρω χιλιοπαιγμενο το story με τον Καναδα και τους Terrance and Phillip.
DKNI Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Η σεζον ειναι πολυ καλη Μου εχουν λειψει ομως καποια γαματα επεισοδια παλιων εποχων τυπου Scott Tenerman must die Τωρα όλα είναι είτε παρωδιες είτε κριτικες σε καποιο κοινωνικο θεμα της επικαιροτητας Θα ηθελα που και που εκεινο που εκαναν παλια, οπου το επεισοδιο ηταν μια απλα γαματη ιστορια για τον κοσμο του Southpark, δεν ειχε καποιο κοινωνικο μηνυμα και δεν ηταν παρωδια
ask Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Η σεζον ειναι πολυ καλη Μου εχουν λειψει ομως καποια γαματα επεισοδια παλιων εποχων τυπου Scott Tenerman must die Τωρα όλα είναι είτε παρωδιες είτε κριτικες σε καποιο κοινωνικο θεμα της επικαιροτητας Θα ηθελα που και που εκεινο που εκαναν παλια, οπου το επεισοδιο ηταν μια απλα γαματη ιστορια για τον κοσμο του Southpark, δεν ειχε καποιο κοινωνικο μηνυμα και δεν ηταν παρωδια μηπως να στειλουμε μαζικα mail να κανουνε ενα επεισοδιο τετοιο τη χρονια?
arc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μπήκα στο επισημο site να δω τι γίνεται. Εντυπωσιάστηκα από τον αριθμό των views. Τα πρωτα επεισόδια εχουν 3-5 μύρια views. Βλέπω τους κάφρους της ΑΕΠΙ να τους στέλνουν εξώδικα «Δεν μας νοιάζει που ειναι δικό σας πνευματικό έργο, εμείς θέλουμε μίζα»
EddieObscurant Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 το ψιλογκαντεμιάσαμε πάντως, το τελευταιο επεισοδιο δεν μου άρεσε
bilya Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 εμένα μου άρεσε το τελευταίο επεισόδιο αλλά με ξενέρωσε το τέλος.... ουσιαστικά να μην καταλαβαίναμε αν ήταν στο Virtual World ή όχι στο τέλος .....cartman σε λατρεύω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα