Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το βλεπουν πια τοσοι πολυ αλλα ενα ενδιαφερον νεο feature...εχει continuity!!

Πλεον πραγματα που εγιναν σε προηγουμενα επεισοδια το Συμπαν του Southpark τα συνεχιζει σε επομενα

• Like 1
  • Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Που σημαίνει πως δεν θα σκοτώνουν πια τον Κέννυ; :o

εδω και ποσες σεζον εχουν σταματησει να τον σκοτωνουν!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Craig's mom's bush, Craig's mom's bush, truly a magical bush to behold. Bigger than earth. Denser than gold.  :-D 

Κατι αυτο, κατι με τα drones και το συνηθες Cartman- Butters manipulation, το επεισοδιο ελεγε αρκετα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες , ΜΗΝ δείτε το επεισόδιο 6 , έχω κλάσει στο γέλιο !!!

Drink drink , pussy , more pussy , more expensive cars , pussy , ass , pussy , you successfull ...............!!!

Please drink responsibly !

xaxaxaxxa

• Like 3
Δημοσ.

To συγκεκριμενο σημειο που αναφερει ο Troll, μαζι με τον Randy ηταν τα καλυτερο για μενα. Κατα τ'αλλα δεν το ευχαριστηθηκα τοσο πολυ οσο τα αλλα. Το theme σαν concept δεν ηταν ασχημο αλλα θεωρω χιλιοπαιγμενο το story με τον Καναδα και τους Terrance and Phillip.

Δημοσ.

Η σεζον ειναι πολυ καλη

Μου εχουν λειψει ομως καποια γαματα επεισοδια παλιων εποχων τυπου Scott Tenerman must die

Τωρα όλα είναι είτε παρωδιες είτε κριτικες σε καποιο κοινωνικο θεμα της επικαιροτητας

Θα ηθελα που και που εκεινο που εκαναν παλια, οπου το επεισοδιο ηταν μια απλα γαματη ιστορια για τον κοσμο του Southpark, δεν ειχε καποιο κοινωνικο μηνυμα και δεν ηταν παρωδια

Δημοσ.

Η σεζον ειναι πολυ καλη

Μου εχουν λειψει ομως καποια γαματα επεισοδια παλιων εποχων τυπου Scott Tenerman must die

Τωρα όλα είναι είτε παρωδιες είτε κριτικες σε καποιο κοινωνικο θεμα της επικαιροτητας

Θα ηθελα που και που εκεινο που εκαναν παλια, οπου το επεισοδιο ηταν μια απλα γαματη ιστορια για τον κοσμο του Southpark, δεν ειχε καποιο κοινωνικο μηνυμα και δεν ηταν παρωδια

μηπως να στειλουμε μαζικα mail να κανουνε ενα επεισοδιο τετοιο τη χρονια?

Δημοσ.

Μπήκα στο επισημο site να δω τι γίνεται. Εντυπωσιάστηκα από τον αριθμό των views. Τα πρωτα επεισόδια εχουν 3-5 μύρια views. Βλέπω τους κάφρους της ΑΕΠΙ να τους στέλνουν εξώδικα «Δεν μας νοιάζει που ειναι δικό σας πνευματικό έργο, εμείς θέλουμε μίζα»

Δημοσ.

εμένα μου άρεσε το τελευταίο επεισόδιο αλλά με ξενέρωσε το τέλος....

ουσιαστικά να μην καταλαβαίναμε αν ήταν στο Virtual World ή όχι στο τέλος .....cartman σε λατρεύω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...