therock Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 http://southparkgreek.blogspot.com Καλο φαινεται... Καποιος προμοταρει το site του?
petros_samurai Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Καποιος προμοταρει το site του? Απαγορευεται ψηλε?
therock Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Οχι ρε συ, αλλα πες να το σαιτ μου, οχι "καλο φαινεται" και σκαει ενα ακυρο βιντεο...
petros_samurai Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Οχι ρε συ, αλλα πες να το σαιτ μου, οχι "καλο φαινεται" και σκαει ενα ακυρο βιντεο... Τον Toyfa δεν τον ξερω,αποτι καταλαβα γουσταρει και αυτος την σειρα και ελαβε το βιντεο.Τεσπα
therock Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Και στην αρχη ετσι το χες το site ή διορθωσες κατι? Την πρωτη φορα που πατησα με εβγαλε σε μεμονωμενη αναρτηση ενω τωρα το βλεπω συνολικα. Εσυ μονος σου τα χεις προετοιμασει?
petros_samurai Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Eτσι το ξεκινησα,βεβαια οι αναρτησεις και τα βιντεος προστιθενται καθεμερα.Ευχαριστω!
Toufas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Οχι εγω εκανα link για να δειξω γιατι δεν ειναι καλη ιδεα.
Udaba Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Που μπορώ να το βρώ με ελληνικούς υπότιτλους ;
Sellers Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Για αναζήτηση ελληνικών υποτίτλων εδώ. Για αναζήτηση πειρατικού υλικου: Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: Να μην αναζητούν ή δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας
Udaba Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Για αναζήτηση ελληνικών υποτίτλων εδώ. Για αναζήτηση πειρατικού υλικου: Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr: Σόρρυ φίλε δεν το γνώριζα για το South Park ..
Sellers Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 badass sellers Respect My Authoritah!!! (και μένω και ον-τοπικ)
KilliK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Σόρρυ φίλε δεν το γνώριζα για το South Park .. Αν δεν κανω λαθος,τα επεισοδια του South Park μπορεις να τα δεις δωρεαν στο επισημο σαιτ της σειρας. νομιζω αναρτουν τα καινουργια επεισοδια μολις παιχθουν στην τηλεοραση. Κατι αλλο που δεν καταλαβαινω. αφου οι ερασιτεχνικοι υποτιτλοι θεωρουνται απο τον νομο κλεμμενη πνευματικη περιουσια,δεν θα επρεπε να απαγορευεται στο ινσομνια και η αναφορα σε σαιτς που διανεμουν τετοιους υποτιτλους; Ειναι παλια ρε συ ετσι και αλλιως. Με το 9gag νιωθω οπως ο cartman με το family guy. ΑΚΡΙΒΩΣ ομως το ιδιο. αυτο βασικα ποτε δεν το εχω καταλαβει. τι ακριβως ενοχλει τους δημιουργους του SP στο Family Guy? θυμαμαι το επεισοδιο που ειχαν κανει με τους simpsons/family guy αλλα νομιζα τοτε ηταν απλως ενα χιουμοριστικο cross-over reference που ειχαν κανει. οτι ειναι και οι 3 σειρες που ανηκουν στο ιδιο ειδος genre,με καυστικο χιουμορ,κτλ. αλλα βλεπω οτι τελικα εχουν μια πικροχολη εμμονη με το family guy.γιατι;
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί θεωρούν ότι μόνο το southpark είναι original καυστικό χιούμορ. Στην πραγματικότητα όμως, το family guy είναι διαφορετική φάση από το southpark. Δεν προσπαθεί να αντιγράψει τίποτα, έχει χτίσει μια δική του παράνοια και χιούμορ. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το family guy.
anthony_88 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 το προβλημα τους με το family guy, το οποιο και εγω παρακολουθω αραια και που, ειναι οτι τα αστεια δεν προκυπτουν φυσικα μεσα απο το σεναριο και την εξελιξη της εκαστοτε υποθεσης, αλλα παρεμβαλονται σπαζοντας τη φυσικη ροη του επεισοδιου και ειναι σαν να μην κολλανε πουθενα. Δεν ξερω αν αυτο το μοτιβο συνεχιζεται, αλλα στις πρωτες 3 σεζον που εχω παρακολουθησει διεξοδικα, ηταν ιδιαιτερα εντονο. Επαναλαμβανω, δεν τους κατηγορουν οτι δεν ειναι αστειοι, τους κατηγορουν οτι εκβιαζουν καταστασεις και το αποτελεσμα ειναι λιγο αδομητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα