Moderators stormrain Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 To συγκεκριμενο ειναι απο τα λιγα επεισοδια που δεν θα ελεγα πως μου αρεσαν ιδιαιτερα. Εκτος απο μερικες σκηνες φυσικα. Ισως να μου ξεφυγε κατι βεβαια...
Chrisxxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 To συγκεκριμενο ειναι απο τα λιγα επεισοδια που δεν θα ελεγα πως μου αρεσαν ιδιαιτερα. Εκτος απο μερικες σκηνες φυσικα. Ισως να μου ξεφυγε κατι βεβαια... Γιου μαντ μπρο;
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Mε ολο αυτο το hype για το επεισοδιο μαλλον φταιω εγω.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Πως και δεν εχει γραψει κανεις για το καινουργιο επεισοδειο που βγηκε την περασμενη Πεμπτη? Και τα 2 storylines ηταν απιστευτα εξυπνα. RIP Clyde Frog
anthony_88 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Το επεισοδιο αυτο ηταν η απολυτη παρανοια αλα Σαουθ Παρκ και γενικοτερα.
speedy23 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Πως και δεν εχει γραψει κανεις για το καινουργιο επεισοδειο που βγηκε την περασμενη Πεμπτη? Και τα 2 storylines ηταν απιστευτα εξυπνα. RIP Clyde Frog Και το τελευταιο με τον Cartman αλλα και το προηγουμενο με τα μιουζικαλ του Randy(τα επεισοδια με τον Ραντυ παντα βγαζουν γελιο)ηταν απλα εξαιρετικα και παλιο καλο South Park.Για την ακριβεια ολη η κανουργια μεση σεζον ειναι αρκετα καλη. "Would you mind? I'm trying to enjoy the musical with my granddaughter." "Oh, you fucking pervert!"
Sellers Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Και το τελευταιο με τον Cartman αλλα και το προηγουμενο με τα μιουζικαλ του Randy(τα επεισοδια με τον Ραντυ παντα βγαζουν γελιο)ηταν απλα εξαιρετικα και παλιο καλο South Park.Για την ακριβεια ολη η κανουργια μεση σεζον ειναι αρκετα καλη. "Would you mind? I'm trying to enjoy the musical with my granddaughter." "Oh, you fucking pervert!" Σορρυ για το οφ τοπικ, αλλά κάθε φορά που διαβάζω την υπογραφή σου με πιάνει νευρικό.
klainmaingr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Αρχισα να βλέπω απο το ass burgers και μετά μαζεμένα. Είχα πολύ καιρό να γελάσω δυνατά τόσο πολύ. Πολύ καιρό. Φοβόμουν οτι η σειρά θα πέσει αλλα εντάξει μετά απο μια μικρή κοιλιά είναι και πάλι Θεϊκή. Θεϊκή edit: Κλαίω με το potato fish και το wikileaks. Κλάίω.
giorgospan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 South Park renewed through 2016 Θα βγάλω άσπρες τρίχες κι ακόμα θα γελάω με τα καφριλίκια τους μου φαίνεται.
ktiniatros Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Πολύ καλά τα 2 τελευταία. Πολύ κρίμα που έχουν πολλές αναφορές σε ενδοαμερικανικά θέματα (που όπως και να το κάνεις, ποτέ δε θα τα νιώσεις όσο οι αμερικάνοι).. Πολύ τα ζηλεύω τα αμερικανάκια που μπορούν να έχουν τέτοια σάτυρα για τα δικά τους.
therock Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 To special το ειδατε? Μεσα σε 6 μερες λεει γυριζουν τα επισοδεια, και οχι μονο αυτο, αλλα 6 μερες πριν την προβολη. Εγω νομιζα πως τα ετοιμαζαν για μηνες και για αυτο βγαζουν τοσο λιγα, οπως και το robot chicken που θελει απιστευτο χρονο που το γυριζουν με rotoscoping απο ειδωλα με πλαστελινες...
Toufas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 To special το ειδατε? Μεσα σε 6 μερες λεει γυριζουν τα επισοδεια, και οχι μονο αυτο, αλλα 6 μερες πριν την προβολη. Εγω νομιζα πως τα ετοιμαζαν για μηνες και για αυτο βγαζουν τοσο λιγα, οπως και το robot chicken που θελει απιστευτο χρονο που το γυριζουν με rotoscoping απο ειδωλα με πλαστελινες... Μα αυτο ειναι ατου του southpark, ειναι παντα επικαιρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα