Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

To συγκεκριμενο ειναι απο τα λιγα επεισοδια που δεν θα ελεγα πως μου αρεσαν ιδιαιτερα. Εκτος απο μερικες σκηνες φυσικα. Ισως να μου ξεφυγε κατι βεβαια...

Δημοσ.

To συγκεκριμενο ειναι απο τα λιγα επεισοδια που δεν θα ελεγα πως μου αρεσαν ιδιαιτερα. Εκτος απο μερικες σκηνες φυσικα. Ισως να μου ξεφυγε κατι βεβαια...

Γιου μαντ μπρο;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πως και δεν εχει γραψει κανεις για το καινουργιο επεισοδειο που βγηκε την περασμενη Πεμπτη? Και τα 2 storylines ηταν απιστευτα εξυπνα.

RIP Clyde Frog

Δημοσ.

Πως και δεν εχει γραψει κανεις για το καινουργιο επεισοδειο που βγηκε την περασμενη Πεμπτη? Και τα 2 storylines ηταν απιστευτα εξυπνα.

RIP Clyde Frog

Και το τελευταιο με τον Cartman αλλα και το προηγουμενο με τα μιουζικαλ του Randy(τα επεισοδια με τον Ραντυ παντα βγαζουν γελιο)ηταν απλα εξαιρετικα και παλιο καλο South Park.Για την ακριβεια ολη η κανουργια μεση σεζον ειναι αρκετα καλη.

"Would you mind? I'm trying to enjoy the musical with my granddaughter."

"Oh, you fucking pervert!"

Δημοσ.

Και το τελευταιο με τον Cartman αλλα και το προηγουμενο με τα μιουζικαλ του Randy(τα επεισοδια με τον Ραντυ παντα βγαζουν γελιο)ηταν απλα εξαιρετικα και παλιο καλο South Park.Για την ακριβεια ολη η κανουργια μεση σεζον ειναι αρκετα καλη.

"Would you mind? I'm trying to enjoy the musical with my granddaughter."

"Oh, you fucking pervert!"

Σορρυ για το οφ τοπικ, αλλά κάθε φορά που διαβάζω την υπογραφή σου με πιάνει νευρικό.

Δημοσ.

Αρχισα να βλέπω απο το ass burgers και μετά μαζεμένα.

Είχα πολύ καιρό να γελάσω δυνατά τόσο πολύ.

Πολύ καιρό. Φοβόμουν οτι η σειρά θα πέσει αλλα εντάξει μετά απο μια μικρή κοιλιά είναι και πάλι Θεϊκή. Θεϊκή

edit: Κλαίω με το potato fish και το wikileaks. Κλάίω.

Δημοσ.

Πολύ καλά τα 2 τελευταία. Πολύ κρίμα που έχουν πολλές αναφορές σε ενδοαμερικανικά θέματα (που όπως και να το κάνεις, ποτέ δε θα τα νιώσεις όσο οι αμερικάνοι).. Πολύ τα ζηλεύω τα αμερικανάκια που μπορούν να έχουν τέτοια σάτυρα για τα δικά τους.

Δημοσ.

To special το ειδατε? Μεσα σε 6 μερες λεει γυριζουν τα επισοδεια, και οχι μονο αυτο, αλλα 6 μερες πριν την προβολη. Εγω νομιζα πως τα ετοιμαζαν για μηνες και για αυτο βγαζουν τοσο λιγα, οπως και το robot chicken που θελει απιστευτο χρονο που το γυριζουν με rotoscoping απο ειδωλα με πλαστελινες...

Δημοσ.

To special το ειδατε? Μεσα σε 6 μερες λεει γυριζουν τα επισοδεια, και οχι μονο αυτο, αλλα 6 μερες πριν την προβολη. Εγω νομιζα πως τα ετοιμαζαν για μηνες και για αυτο βγαζουν τοσο λιγα, οπως και το robot chicken που θελει απιστευτο χρονο που το γυριζουν με rotoscoping απο ειδωλα με πλαστελινες...

Μα αυτο ειναι ατου του southpark, ειναι παντα επικαιρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...