ktiniatros Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Για μένα η σειρά έχει συνυφανθεί με τη φοιτητική μου ζωή.. Τέλος εποχής.. Ίσως καλύτερα να φύγουν έτσι, με μια τελευταία κορυφαία σεζόν, παρά να συνεχίσουν χωρίς όρεξη και να πέσει η ποιότητα. Η καλύτερη σάτιρα ever απλά. Καλά θα ήτανε να κάνανε ένα 2ωρο τελευταίο επεισόδιο, για αντίο, που να τα σπάει όλα, καφρίλα στο full.
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 κατι που μου εμεινε απο το τελευταιο επεισοδιο και δεν ξερω αν εμεινε σε κανεναν αλλο , μηπως οι γονεις του σταν χωρισαν? γιατι κανουν το διαλογο και μετα μαζευουν τα πραγματα και στο νεο σπιτι δεν δειχνει τον ραντη τον οποιο δειχνει και μονο του στο αυτοκινητο.
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Spoilers! Use them Παναγιωτης1990
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Spoilers! Use them Παναγιωτης1990 συγνωμη εχεις δικιο ξεχαστηκα εντελως
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 κατι που μου εμεινε απο το τελευταιο επεισοδιο και δεν ξερω αν εμεινε σε κανεναν αλλο , μηπως οι γονεις του σταν χωρισαν? γιατι κανουν το διαλογο και μετα μαζευουν τα πραγματα και στο νεο σπιτι δεν δειχνει τον ραντη τον οποιο δειχνει και μονο του στο αυτοκινητο. Ετσι φαίνεται.. Θα δειξει στα επομενα.
marantonis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Υπαρχουν σειρες που μου αρεσουν, σειρες που μου αρεσουν πολυ, σειρες που λατρευω, κι επειτα υπαρχουν σειρες που αγαπω, εχω ενα συναισθηματικο δεσιμο μαζι τους, και τις νιωθω -κατα καποιο τροπο- ως ενα κομματι του εαυτου μου. Το South Park ειναι σιγουρα μεσα σ' αυτη τη μικρη λιστα. Μακάρι πάντως να ασχοληθούν με κάτι καινούργιο. Νομιζω πως το πιθανοτερο ειναι, αν ασχοληθουν με κατι καινουριο, να μη το κανουν μαζι. Καλά θα ήτανε να κάνανε ένα 2ωρο τελευταίο επεισόδιο, για αντίο, που να τα σπάει όλα, καφρίλα στο full. Απο το στομα σου και στων ποιητων τ' αυτι.
therock Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Το τελευταιο επισοδειο τι ηθελε να πει και καλα? Οτι εμεις μεγαλωσαμε και μας φενεται το south park μα**κια, επειδη παραπονιομαστε απο την 8η σαιζον και μετα οτι το χουν χασει?
Sellers Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Το τελευταιο επισοδειο τι ηθελε να πει και καλα? Οτι εμεις μεγαλωσαμε και μας φενεται το south park μα**κια, επειδη παραπονιομαστε απο την 8η σαιζον και μετα οτι το χουν χασει? Όχι. Οτι αυτοί μεγάλωσαν και τους φαίνεται μαλακία το south park γι'αυτό και θα το σταματήσουν.
marantonis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Όχι. Οτι αυτοί μεγάλωσαν και τους φαίνεται μαλακία το south park γι'αυτό και θα το σταματήσουν. Πιο πολυ το εξελαβα ως αυτοσαρκασμο, δεν ειπαν οτι τους φαινεται μαλακια το δημιουργημα τους, αλλα οτι τους φαινονται ολα μαλακιες, κι οτι ειναι αδυνατο να ανταγωνιστεις τη μαλακια αφου παντοτε συμβαινει και παντοτε πολλαπλασιαζεται με ραγδαιους ρυθμους. Επισης ειπαν οτι οι σχεσεις μεταξυ τους εχουν αλλαξει, κι οτι "οι ανθρωποι απομακρυνονται", υπονοωντας ξεκαθαρα πως ειναι πολυ πιθανο να παψουν να δουλευουν μαζι (οταν λεει ο ραντι στην σαρον πως ειναι σκατενια, κι η σαρον το ιδιο σ' αυτον, προφανως αντιπροσωπευουν τους δημιουργους της σειρας)
therock Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Οκ αυτο ειναι πιο λογικο. Επειδη ημουν αναμεσα στο αν εμεις μεγαλωσαμε και μας φαινεται καπως ή αν αυτοι "μεγαλωσανε". Οποτε τελικα ισχυει το δευτερο. Θα ηταν πολυ αλαζονικο αλλωστε, να υπονοησουν πως οι υπολοιποι φταινε πως δεν αντιλαμβανται το south park ως το ιδιο καλο οσο καποτε.
marantonis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Οκ αυτο ειναι πιο λογικο. Επειδη ημουν αναμεσα στο αν εμεις μεγαλωσαμε και μας φαινεται καπως ή αν αυτοι "μεγαλωσανε". Οποτε τελικα ισχυει το δευτερο. Θα ηταν πολυ αλαζονικο αλλωστε, να υπονοησουν πως οι υπολοιποι φταινε πως δεν αντιλαμβανται το south park ως το ιδιο καλο οσο καποτε. Μου δινεις την εντυπωση οτι παραποιεις τα γεγονοτα για να ταιριαξουν με την αποψη σου οτι το South Park επαψε να ειναι καλο απο την 8η σεζον. Οι τυποι, αν λενε πως καταλαβαν οτι ειναι μαλακια το South Park, επειδη μεγαλωσαν (κατι που δε πιστευω οτι ισχυει), το εννοουν για το South Park, που σημαινει ολοκληρο το South Park, οχι απ' οταν επαψε να σου αρεσει.
Sellers Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Συμφωνώ με τον μαραντόνη. Το south park απο την 6,7η σεζόν άλλαξε το στυλάκι του. Δεν έγινε με την καμία χειρότερο. Απλά άλλαξε το στυλ του και παρέμεινε το ίδιο γαμηστερό. Μέχρι και την προηγούμενη σεζόν το sp ήταν ότι πιο κορυφαίο κυκλοφορούσε παγκοσμίως στο θέμα της σάτυρας. Αυτή η σεζόν με έριξε λίγο αλλά και πάλι είναι πολύ πιο μπροστά απο οτιδήποτε άλλο. Οπότε αν αποφασίσουν να το τελειώσουν, ας το τελειώσουν τώρα που είναι ακόμα ψηλά.
marantonis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 btw, να ρωτησω: Οσοι ειστε fan του SP, ασχολειστε με αλλους σατιρικους κωμικους (περα απο τηλεοπτικες σειρες), πχ Bill Hicks, George Carlin, Τζιμακο κι αλλους τετοιους τυπαδες; ΥΓ. Sellers, για καλογουστη, καυστικη σατιρα και εξυπνα -ενιοτε καφρικα- αστεια, ως μια αντικατασταση του SP δηλαδης, προτεινω αυτο.
Sellers Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 btw, να ρωτησω: Οσοι ειστε fan του SP, ασχολειστε με αλλους σατιρικους κωμικους (περα απο τηλεοπτικες σειρες), πχ Bill Hicks, George Carlin, Τζιμακο κι αλλους τετοιους τυπαδες; George Carlin: Παλιά δεν μου άρεσε καθόλου, τα τελευταία χρόνια άρχισα να τον εκτιμώ. Τον βλέπω πιο πολύ σαν ''φιλόσοφο'' με αψεγάδιαστα τεκμηριωμένες απόψεις παρα σαν κωμικό. Bill Hicks: Τον προσπάθησα, δεν μου άρεσε. Πανούσης: ΥΓ. Sellers, για καλογουστη, καυστικη σατιρα και εξυπνα -ενιοτε καφρικα- αστεια, ως μια αντικατασταση του SP δηλαδης, προτεινω αυτο. Το έχω κατα νου, αλλά μετά απο family guy που περιμένει στην άκρη του σκληρού. Εδιτ: Ρε συ μαραντόνη, ντροπή ρε μλκ. Αναφέρεις τρεις σατιρικούς και δεν αναφέρεις τον άρχοντα της σάτιρας: και τώρα πάω να αυτομπαναριστώ για τουλάχιστον εναν μηνα.
marantonis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Bill Hicks: Τον προσπάθησα, δεν μου άρεσε. Say what? Δηλαδη θες να μου πεις πως ειδες το "One night stand" και το "Revelations" και δε σου αρεσαν; Το έχω κατα νου, αλλά μετά απο family guy που περιμένει στην άκρη του σκληρού. Κι εγω το Family Guy ειδα πρωτα, αλλα το American Dad ειναι καλυτερο σε θεματα σατιρας (ιδιος δημιουργος, γαμω τους ανθρωπους κι αυτος).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα