klainmaingr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Σχεδόν κλαίω απο τα γέλια όσο το ξαναβλέπω...
bnvdarklord Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Γαματο. Οσο το σκέφτομαι τοσο πιο πολύ μ'αρεσει.
parsifal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Χαμός με το midseason finale! Έχει ξεσηκώσει θύελλα ιντερνετικών συζητήσεων για την τύχη της σειράς λόγω των, αλληγορικών κατά πολλούς, μηνυμάτων του...
DKNI Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ποιων αλληγορικων... Καθαρα το ειπαν. Ηρθε το τελος. Μπραβο που το τολμησαν.
Sellers Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ετοιμάζομαι να το δω... Δεν θέλω να ξέρω τι με περιμένει..
bnvdarklord Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ποιων αλληγορικων... Καθαρα το ειπαν. Ηρθε το τελος. Μπραβο που το τολμησαν. Ναι. Και καλυτερα γιατι ειχε αρχήσει να κουραζει καποιες φορές. Μαγκια τους που παραδεχτηκαν οτι δεν το γουστάρουν πια. Και φαντάζομαι για αυτο ολα τα επισόδεια σε αυτη τη σεζόν είναι απίστευτα κατεστραμμένα. Ενα χρόνο εχουμε ας το μαμήσουμε :Ρ
marantonis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ναι. Και καλυτερα γιατι ειχε αρχήσει να κουραζει καποιες φορές. Μαγκια τους που παραδεχτηκαν οτι δεν το γουστάρουν πια. Και φαντάζομαι για αυτο ολα τα επισόδεια σε αυτη τη σεζόν είναι απίστευτα κατεστραμμένα. Ενα χρόνο εχουμε ας το μαμήσουμε :Ρ Δε το δα ακομα, αλλα συμφωνω με το παραπανω ποστ. Για την ιστορια, καποτε ειχαν πει αλληγορικως -στο επεισοδιο για το family guy και τον μωαμεθ (δε λεω για το 200-2001 προφανως)- οτι αν λογοκριθουν θα σταματησουν τη σειρα...
DKNI Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ισως η σημαντικοτερη στιγμη στην ιστορια του Σαουθ Παρκ η τελευταια σκηνη Ο,τι μηνυμα και να περνουσαν, παντα η τελευταια σκηνη ηταν τεραστια καφριλα Αυτη τη φορα ηταν απολυτα σοβαρη και θλιμμενη Απλα θελω οπως λενε και οι Αμερικανοι, if they go down, they they'll go down with a bang!
Sellers Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Πφφφ... Ελα ρε guys... Το τελειώνουν; Μακάρι πάντως να ασχοληθούν με κάτι καινούργιο.
devil-ji Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Αυτα τα επεισοδια με το στυλακι '' καναδους που κλανουν/χεζουν'' ειναι ελεεινα ;( Καλυτερα να μην εβγαζαν
marantonis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 wow. Ποιος αλλος εχει καταφερει πραγματικα να μας συγκινησει, ενοσω μας δειχνει μια πλημμυρα απο κουραδες, διαρροιες και κλανιες στην οθονη; Σοβαρα, εμενα πηγαν να με παρουν τα κλαματα. Ολη η ουσια του επεισοδιου ειναι στον καταπληκτικο διαλογο -Γιατί δε μπορείς να με υποστηρίξεις ποτέ; -Να σε υποστηρίξω σε τι; Σε ένα ακόμα ηλίθιο όνειρό σου; -Παραδέξου το, Σάρον, ο γιος μας έγινε 10 και νιώθεις πως γέρασες. -Τι σχέση έχει το γεγονός ότι ο γιος μας έγινε 10 με εσένα... ...να κάνεις τα ίδια λάθη ξανά και ξανά; -Γιατί είμαι δυστυχισμένος, εντάξει; Είμαι δυστυχισμένος εδώ και πολύ καιρό. -Κι εγώ είμαι δυστυχισμένη. -Προφανώς και οι δύο είμαστε δυστυχισμένοι. -Για πόσο ακόμα θα συνεχίζουμε να κάνουμε το ίδιο; -Τα ίδια σκατά συμβαίνουν ξανά και ξανά... ...και μετά μέσα σε μια βδομάδα, όλα μηδενίζονται ωσότου ξανασυμβούν. -Κάθε βδομάδα η ίδια ιστορία με έναν διαφορετικό τρόπο... ...αλλά γίνεται ολοένα και περισσότερο γελοία. Δεν ξέρω αν άλλαξα εγώ ή εσύ. Απλά νιώθω ότι μπορεί να μην έχω πολύ χρόνο ακόμα... ...και θέλω να τον απολαύσω. -Κι εγώ θέλω να τον απολαύσω, αλλά δεν μπορώ να υποκρίνομαι άλλο. Μου μοιάζεις λίγο σκατένιος. -Κι εσύ μου μοιάζεις λίγο σκατένια. -Οι άνθρωποι γερνάνε, Ράντυ. Οι άνθρωποι απομακρύνονται. Τί να πω, απειρος σεβασμος. Τρομερη αλληγορια, τρομερη ειλικρινεια. Το κομματι στο τελος... σε συνδυασμο με τα οσα λεγονται στο επεισοδιο... για πολλα χαρτομαντιλα. http://www.youtube.com/watch?v=FhNrrrCCTdA I took my love and I took it down I climbed a mountain and I turned around And I saw my reflection in the snow covered hills 'Till Landslide brought me down Oh mirror in the sky, what is love? Can the child within my heart rise above? Can I sail through the changing ocean tides Can I handle the seasons of my life? Mmm mmm I don’t know Mmm mmm Mmm mmm Well I’ve been afraid of changing ‘cause I Built my life around you But time makes you bolder Children get older, I’m getting older too Soo (Interlude) I’ve been afraid of changing ‘cause I I built my life around you But time makes you bolder, children get older I’m getting older too I’m getting older too Soo take this love, take it down Ohh if you climb a mountain and you turn around If you see my reflection in the snow covered hills Well the landslide will bring it down, down And if you see my reflection in the snow covered hills, Well maybe, the landslide will bring it down Well well the landslide with bring it down
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Προσωπικά με ξάφνιασε το τέλος και όπως και τον marantonis με συγκίνησε. Να πω την αλήθεια, συμφωνώ μαζί τους. Είχα παρόμοια συναισθήματα για τη σειρά με τους δημιουργούς. Αυτα τα επεισοδια με το στυλακι '' καναδους που κλανουν/χεζουν'' ειναι ελεεινα ;( Καλυτερα να μην εβγαζαν Δεν κατάλαβες το νόημα του επεισοδίου, ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα