Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχε ωραια σατιρα το καινουριο, αν καταλαβα σωστα

για τις εταιριες που καπηλευονται την φιλανθρωπια (και οσα ερχονται μ' αυτην, οπως η απουσια φορολογιας) ωστε να θησαυριζουν. Εκεινο με το πανεπιστημιο, την δουλεία και το μπασκετ δεν το καταλαβα καλα, δηλαδη δε γνωριζω τις απαραιτητες λεπτομεριες. Παντως την ατακα "Screw you ... I'm going home" πρεπει να ειχαν αρκετα χρονια να τη χρησιμοποιησουν.

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα κολλέγια της Αμερικής οι αθλητές απαγορευεται να αμοίβονται, στους δίνουν μόνο αθλητικο εξοπλισμο. Πολλα σκανδαλα εχουν γίνει με αθλητες που πηραν χρήματα για να πανε σε κάποιο κολλέγιο, με τις ποινές να είναι πολύ αυστηρες!

Φυσικά το πανεπιστήμιο έχει για 15-20 αγώνες γήπεδο γεμάτο και πουλάει κασκολ κ μπλουζακια της ομαδας, φαντάζομαι αυτό σατήρισαν.

Εκτος κ αν το πήγαν παραπέρα και σατήρισαν την ενδεχόμενη απεργία των παιχτών του ΝΒΑ και τις συλλογικές συμβάσεις που διαπραγματεύονται.. Αν κ δεν μου κολλάει καλα.

And now screw you marantoni, i'm going for a coffee! :P

Δημοσ.

Απο τα καλυτερα το τελευταιο :P Butters FTW!!!!!!

Μιλαμε οι τυποι εχουν ξεπερασει κατα πολυ τα ορια του υπεργαλαξιακα καμενου καψιματος, αναρωτιεμαι τί συμβαινει στο μυαλο τους:-P

Δημοσ.

Ε? :o

Που το διάβασες αυτο;

Δε νομιζω οτι ειναι τιποτα σιγουρο, αλλα κι εγω ειχα διαβασει, τυχαια, οτι δεν ειναι βεβαιο το αν θα ανανεωθει για 16ο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε, να τώρα, αυτά σου κάνουν... Εκεί που έχω ξενερώσει, έχω ψιλοκόψει το south park και σκέφτομαι "δε με νοιάζει κι αν σταματήσει", πετάνε κάτι τέτοια απίστευτα επεισόδια και σκέφτομαι ότι και μόνο για να δω ένα τέτοιο κάθε τόσο, αξίζει να βλέπω και 5 όχι και τόσο καλά.

Γενικά από την 9η σεζόν και έπειτα, για μένα αυτό είναι το south park. Κάποια φανταστικά επεισόδια που και που τα οποία ξεχωρίζουν πραγματικά, αλλά και πολλά μέτρια και κάτω του μετρίου.

Ενώ στις πρώτες 6-8 σεζόν είχες σταθερά πολύ καλά επεισόδια, αλλά αυτά τα απίστευτα δεν υπήρχαν.

Δημοσ.
Γενικά από την 9η σεζόν και έπειτα, για μένα αυτό είναι το south park. Κάποια φανταστικά επεισόδια που και που τα οποία ξεχωρίζουν πραγματικά, αλλά και πολλά μέτρια και κάτω του μετρίου.

Καλα, διαφερουν τα γουστα και τα αισθηματα προφανως, για μενα δεν εχει κανενα κατω του μετριου (ισως μονο το επεισοδιο για τα γεννητικα οργανα της Οπρα), και σπανια μετρια επεισοδια. Αν θυμαμαι καλα ειχα λατρεψει τον 9ο κυκλο, ενω τον 12ο, που σχετικα αντικειμενικα ειναι μαλλον ο χειροτερος, ανετα θα τον ξαναεβλεπα ολοκληρο, οποτε δε μπορω να τον πω κακο. Οχι τιποτ' αλλο, απλα λεω την πλευρα μου με την ευκαιρια.

Αν και δε ξερω πως θα ηταν η ζωη διχως South Park (ειναι σαν το ερωτημα, πως εισαι μετα το θανατο: οπως πριν γεννηθεις :P ), φοβαμαι μη χαλασει κατα τον 17ο ασπουμε, γι' αυτο δε θα τα εβαφα και μαυρα αν σταματουσε.

Δημοσ.

Είδα τώρα αυτό με τον canadian wedding. Στο τέλος τέλος πραγματικά άρχισα να γελάω σα χαζός. Έλιωσα.

Και ο βασιλιάς, κόβει το χέρι της πριγκίπισσας και προσπαθεί να το βάλει στον κώλο του. Ααα, επιτέλους, όλα επιστρέψαν στο κανονικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...