Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Xωρις να εχω δει το επεισοδιο, ουτε την ταινια, ειδα απλα το τρειλερ της ταινιας

1. Ειναι θριλερ η κωμωδια? (seriously?Ποσο πιο γελοια μπορει να γινει η υποθεση)

2. Βγηκε σινεμα ή σε καμια καλωδιακη τηλεοραση? Γιατι να πληρωσεις εισητηριο για να δεις τετοια αστειοτητα, πρεπει να ειναι αυτοκτονια

Δημοσ.

περιμενα κατι καλυτερο απο το πιο προσφατο επεισοδιο (15.1). βεβαια το ολο χωσε concept στην apple ηταν εγγυημενο γελιο αλλα ο συνδυασμος με την ταινια δεν εδεσε τοσο καλα.

Link

Δημοσ.

Σαουθ Παρκ ΙΖ ΜΠΑΚ!!!

Η χαρα μου σημερα, γνωριζοντας οτι θα απολαμβανα ακομα ενα ξεκινημα ενος απο τα πιο γαματα πραγματα στον πλανητη γη, ηταν μεγαλη.

Δεν απογοητευτηκα. Εδωσε ρεστα ο Cartman ακομα μια φορα, στην αρχη εκλαιγα απο τα γελια, επειτα οι -θα δειτε ποιες- ατακες ξεθωριασαν λιγακι και γιναν απλα καλες, μα σε γενικες γραμμες ειχε πολυ πλακα το πραγμα. Υπηρχαν και κανα 2-3 priceless lines, θα ποσταρω αργοτερα οταν βγουν αγγλικοι υποτιτλοι.

Μου αρεσε η εμπνευση της σαρανταποδαρουσας, και η μεταφορα-αλληγορια με τα σκατα... η κριτικη πανω στο lifestyle του μελλοντος... οπως παντα ευστοχα και εξυπνα.

Στο τελος ηταν λιγο WTF

Αφου ειμαι σχεδον σιγουρος πως βλεπουμε για πρωτη φορα, επειτα 14+ χρονια, τον Θεο να κανει αμεση εμφανιση στη σειρα...

7.5/10

"It does email and web browsing

and it shit in Kyle's mouth?!

This is the greatest thing that has

ever been invented!" :lol: :lol: :lol:

επισης

"Would you mind loaning me

some of your lipstick mom?

Because I wanna at least look

pretty the next time you decide to fuck me!" :lol: :lol: :lol: :lol: ΒΟW

Δημοσ.

Στο τελος ηταν λιγο WTF

Αφου ειμαι σχεδον σιγουρος πως βλεπουμε για πρωτη φορα, επειτα 14+ χρονια, τον Θεο να κανει αμεση εμφανιση στη σειρα...

ουτε και αυτος δεν αντεξε!! :lol: :lol:

το ολο θεμα με την apple ειχε φαση αλλα για εμενα αυτο που με κρατησε ηταν ο κορυφαιος cartman!!

Δημοσ.

Στο τελος ηταν λιγο WTF

Τον εχουν δείξει τον Θεό σε καποιο επισόδειο που ηταν σαν αρουραίος. Πιο αμεσο απο αυτο δεν γινεται :P

Δημοσ.

Τον εχουν δείξει τον Θεό σε καποιο επισόδειο που ηταν σαν αρουραίος. Πιο αμεσο απο αυτο δεν γινεται :P

Σωστα :-D

ΥΓ. Πρεπει ν' αρχισω παλι τις επαναληψεις μου φαινεται :P

Δημοσ.

Μαραντόνη την ταινία την είδες? Εγώ μόλις την προμηθεύτηκα και λεω να αρχίσω πριν δω το επεισόδιο.

• Moderators
Δημοσ.

Ενταξει, θεϊκο επεισοδιο! Ο Καρτμαν εδωσε ρεσιταλ παλι.

Δεν εχω δει την ταινια και δεν τρελαινομαι να το ζορισω, αλλα πραγματικα ηταν απολαυση :lol:

Δημοσ.

Μαραντόνη την ταινία την είδες? Εγώ μόλις την προμηθεύτηκα και λεω να αρχίσω πριν δω το επεισόδιο.

Ναι, την ειδα νομιζω προχθες. Εγραψα στο "ποια ταινια μολις ειδατε" εντυπωσεις. Παντως δεν παιρνει παρα πολλα στοιχεια απο την ταινια, μονο την κεντρικη-βασικη ιδεα (+Το οτι ο ενας απο τους 3 ηταν και στην ταινια γιαπωνεζος), που μπορεις να την εξηγησεις σε λιγα δευτερολεπτα, αλλα ετσι κι αλλιως μονο αυτη κανει την ταινια να ξεχωριζει απο την κοινοτυπια.

Δημοσ.

Μου κανει εντύπωση παντως που δεν κανανε καφρίλα του στύλ

αφού χέσει ο ένας ο αλλος να ξερνάει στον κώλο του κτλ. Εδω μου εκανε εντύπωση που δεν γινονταν στην ταινία.

Δημοσ.
Εδω μου εκανε εντύπωση που δεν γινονταν στην ταινία.

το shocking value της ταινιας ειναι καπως overrated.

η πλακα ειναι οτι η ταινια δεν χρησιμοποιησε viscelar τρομο οπως αφηνε να εννοηθει με το concept της,αλλα πιο παραδοσιακες τεχνικες τρομου και μαλιστα εκανε καλη δουλεια στον τομεα αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...