KilliK Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 παντως απο κατι λιγα που εχω διαβασει σε φορουμς και απο οτι εχω δει πρεπει ναναι και πολυ μα..ες ως ανθρωποι.
marantonis Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 meaning? Για τους Παρκ κ' Στοουν λες? Ναι, γι' αυτους λεει. ΥΓ. Ωραιο το interview παντως. Ελπιζω να βιντεοσκοπηθει καποτε το Book of mormon, να το δουμε κι εμεις.
Sellers Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 http://www.southparkstudios.com/ 5 days, 11 hours...
marantonis Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Αραγε, το DVD/Blu-ray της 14ης σεζον θα κυκλοφορησει με μη λογοκριμενα τα υπερλογοκριμενα επεισοδια; ΥΓ. Γαματο το quiz.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 HUMANCENTiPAD sneak peek http://cart.mn/sp1501promo
GoldenEye Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 HUMANCENTiPAD sneak peek http://cart.mn/sp1501promo δεν περιμενα κατι λιγοτερο κουφο και διεστραμμενο. αυτα κανουν και αντε να ξεκολλησεις μετα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Yeap.Οχι τιποτα, για να μπορεσεις να βιωσεις στο απολυτο το επεισοδιο..
marantonis Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Yeap.Οχι τιποτα, για να μπορεσεις να βιωσεις στο απολυτο το επεισοδιο.. Τωρα που το σκεφτομαι, το South Park ειναι η μονη σειρα στους αιωνες, που μας κανει να δουμε αλλες, ασχετες ταινιες-σειρες-εκπομπες κλπ βιντεο, πριν απο τα επεισοδια του, μονο για τα επεισοδια του.. ΥΓ. Κατεβαζω ηδη.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Αν εχεις κομματακι ευαισθητο στομαχι,αφου χωνεψεις το μεσημεριανο η προβολη. Αν εισαι αναισθητος, βουρ.
marantonis Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Αν εχεις κομματακι ευαισθητο στομαχι,μετα το μεσημεριανο η προβολη. Αν εισαι αναισθητος, βουρ. Δεν εχω προβλημα εγω, μην ανησυχεις. Οτιδηποτε υπεργαλαξιακα αρρωστημενο-υπερσιχαμερο το εχω ηδη δει (μην ξεχνας οτι ειμαι και ο topic starter αυτου). Τα τρωω για πρωινο αυτα
GoldenEye Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δεν εχω προβλημα εγω, μην ανησυχεις. Οτιδηποτε υπεργαλαξιακα αρρωστημενο-υπερσιχαμερο το εχω ηδη δει (μην ξεχνας οτι ειμαι και ο topic starter αυτου). Τα τρωω για πρωινο αυτα τραγικο σαν ταινια και πραγματικα απορω πως του ρθε του τυπου που γραψε το σεναριο να φτιαξει τετοια μπουρδα. καλα τα φρικιαστικα αλλα να χουν και κατι για σεναριο... καλα βεβαια δεν ειναι σαν τα one man one jar και one man one screwdriver ή ιαπωνικο πορνο με θαλασσινα και ερπετα... :eek: :eek:
gatokoritso Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 ειδα το preview για το νεο επεισοδιο..οταν ξεκινουσε ελεγα:"nice!!πιανουν το θεμα apple" και μετα απο 5 δευτερα ήμουν σε "wtf ειναι αυτο που ειδα" κατασταση!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα