Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως απο κατι λιγα που εχω διαβασει σε φορουμς και απο οτι εχω δει πρεπει ναναι και πολυ μα..ες ως ανθρωποι.

Δημοσ.

meaning?

Για τους Παρκ κ' Στοουν λες?

Ναι, γι' αυτους λεει.

ΥΓ. Ωραιο το interview παντως. Ελπιζω να βιντεοσκοπηθει καποτε το Book of mormon, να το δουμε κι εμεις.

Δημοσ.

Yeap.Οχι τιποτα, για να μπορεσεις να βιωσεις στο απολυτο το επεισοδιο..happy.gif

Τωρα που το σκεφτομαι, το South Park ειναι η μονη σειρα στους αιωνες, που μας κανει να δουμε αλλες, ασχετες ταινιες-σειρες-εκπομπες κλπ βιντεο, πριν απο τα επεισοδια του, μονο για τα επεισοδια του..

ΥΓ. Κατεβαζω ηδη.

• Moderators
Δημοσ.

Αν εχεις κομματακι ευαισθητο στομαχι,αφου χωνεψεις το μεσημεριανο η προβολη. Αν εισαι αναισθητος, βουρ.

Δημοσ.

Αν εχεις κομματακι ευαισθητο στομαχι,μετα το μεσημεριανο η προβολη. Αν εισαι αναισθητος, βουρ.

Δεν εχω προβλημα εγω, μην ανησυχεις. Οτιδηποτε υπεργαλαξιακα αρρωστημενο-υπερσιχαμερο το εχω ηδη δει (μην ξεχνας οτι ειμαι και ο topic starter αυτου).

Τα τρωω για πρωινο αυτα :P

Δημοσ.

Δεν εχω προβλημα εγω, μην ανησυχεις. Οτιδηποτε υπεργαλαξιακα αρρωστημενο-υπερσιχαμερο το εχω ηδη δει (μην ξεχνας οτι ειμαι και ο topic starter αυτου).

Τα τρωω για πρωινο αυτα :P

τραγικο σαν ταινια και πραγματικα απορω πως του ρθε του τυπου που γραψε το σεναριο να φτιαξει τετοια μπουρδα. καλα τα φρικιαστικα αλλα να χουν και κατι για σεναριο...

καλα βεβαια δεν ειναι σαν τα one man one jar και one man one screwdriver ή ιαπωνικο πορνο με θαλασσινα και ερπετα... :shock: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Δημοσ.

ειδα το preview για το νεο επεισοδιο..οταν ξεκινουσε ελεγα:"nice!!πιανουν το θεμα apple" και μετα απο 5 δευτερα ήμουν σε "wtf ειναι αυτο που ειδα" κατασταση!! :blink:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...