rowan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Έχω δει τον πρώτο και τον δεύτερο κύκλο και μου έχουν αρέσει πολύ αλλά δεν έχω δει κανέναν από τους υπόλοιπους μόνο κάποια επεισόδια σκόρπια όποτε έβρισκα στο youtube.
orotoi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 rowan.. http://www.mrtwig.net Και ξεκίνα το d/l τέλος της χρονιάς περνάς εξετάσεις (εξεταστής ο τουφας)
becausE Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μα γιατί να μην πάει στο south park studios που τα έχει όλα για online streaming?
orotoi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 για να τα κατεβάσει να τα χει αρχείο.. Δε θα σπαταλάμε το bandwidth του internet για να βλέπουμε southpark.. *Το λέω μεταξύ σοβαρού και αστείου.. Αν το δεις μεμονωμένα λες καλά τι λέει τώρα.. Αν το δεις σε παγκόσμια κλίμακα.. παίζει θεματάκι.. bandwidth..ενέργεια..κτλ.
Land_Of_Banania Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Βασικά τα south park μπορείς να τα δεις πολλές παραπάνω από μία φορές. Μόνο και μόνο γι αυτό αξίζει να τα κατεβάσεις σαν αρχεία
petros_samurai Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Eγω εχω αρχειο ολα τα επεισοδια και οταν δεν εχω τι να δω τα βλεπω παλι και παλι,ποτε δεν βαριεσαι.Ειναι υπεροχα
Sellers Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Τέλος και αυτή η σεζόν? Ωραίο επεισόδιο btw.
DKNI Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Ειδα χτες και τα 4 Coon-επεισοδια στη σειρα Α Ν Ε Τ Α βλεπω spinoff του SP που να λεγεται coon and friends και να εχει μονο coon and friends -Υou are half man, half berry with a taste of mint and a bit of crunch. You should add something to your costume -Like...milk? Γελιο. πολυ.
marantonis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Επαναφερω το thread στα επικαιρα γιατι μου 'χει λειψει η σειρα. Εχουν μια ωραια ψηφοφορια στο site τωρα για τους fans: http://www.southparkstudios.com/my15 ΥΓ. 27 Απριλιου η νεα σεζον. ΥΓ2. Κατι μου λεει οτι συντομα θα δουμε τον Charlie Sheen animated
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 ΥΓ2. Κατι μου λεει οτι συντομα θα δουμε τον Charlie Sheen animated Εγώ πάω και στοίχημα γι' αυτό! Το θεωρώ 95% σίγουρο!
Sellers Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ!!! Να το λιώσουν όμως το σκουπίδι σε επίπεδα Μπρίτνευ και της άλλης της βλαμμένης που έκανε εκείνη την εκπομπή για το Τζέρσει. Επίσης αργεί η 27 Απριλίου. Πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα