Sellers Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Να πω την αλήθεια η ''τριλογία'' με κούρασε λίγο. Ενώ το πρώτο coon μου άρεσε πολύ, εδώ πέρα δεν με έπιασε. Με εξαίρεση το πρώτο μέρος που τα έσπασε, μετά πήρε λίγο κατηφόρα. Βέβαια, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με μυθολογία Κθουλού, και όλα όσα κοροιδευαν, (οι σκηνές με τον Κάρτμαν και τον Κθουλού να κάνουν ότι κάνουν που γράψατε ότι είναι παρμένο απο ταινία, δεν είχα και έχω ιδεά απο που είναι) οπότε δεν με κέρδισε. Ας είναι. Άλλο ένα επεισόδιο έμεινε νομίζω.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 The LeBron James Techinque ρε φιλε... Πωπω ακομα τρωω φλασιες με ατακες...χεχε
marantonis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Να πω την αλήθεια η ''τριλογία'' με κούρασε λίγο. Ενώ το πρώτο coon μου άρεσε πολύ, εδώ πέρα δεν με έπιασε. Με εξαίρεση το πρώτο μέρος που τα έσπασε, μετά πήρε λίγο κατηφόρα. Βέβαια, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με μυθολογία Κθουλού, και όλα όσα κοροιδευαν, (οι σκηνές με τον Κάρτμαν και τον Κθουλού να κάνουν ότι κάνουν που γράψατε ότι είναι παρμένο απο ταινία, δεν είχα και έχω ιδεά απο που είναι) οπότε δεν με κέρδισε. Ας είναι. Άλλο ένα επεισόδιο έμεινε νομίζω. Ελα ρε. BP to DP, We 're soorry, γαματο σχεδιο και σκηνοθεσια καθ' ολη τη διαρκεια, θεικα κομικς, κουφη superhero εξελιξη, ολο το επεισοδιο βασισμενο στον καρτμαν, μπιμπερ κιλλ, αποπειρα "λογικης" εξηγησης σ' αυτο που παιζει με τον κεννυ -που αν εχεις δει τα προηγουμενα επεισοδια μονο σαν ιδεα ειναι αστειο- και αλλα πολλα με αποκορυφωμα τον Κθουλου, που ουτε εγω -κακως- εχω διαβασει ακομα το διηγημα του Lovecraft, αλλα μια βιογραφια του καπου σ' ενα site κι αυτο εφτανε για να καταλαβω. Το δευτερο μερος της 14ης σεζον, αναμφιβολα καλυτερο απο το πρωτο.
therock Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Εμενα τελικα μονο το insheeption μου αρεσε απο αυτη την 7αδα. Ενταξει βλεποταν και η τριλογια coon αλλα δε ξετρελαθηκα. Τουλαχιστον καναν επισημη αναφορα στο τι συμβαινει με τον Κεννυ...
Toufas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=vCeUMOgGxFI[/ame]
KaizerSoze Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Ελα που κανετε πως δεν εχει αγγιξει τους Ελληνες η τρελα της κουζινας Εχει κανει εμας του παραδοσιακους μαμακηδες να σιχαθουμε το φαγητο με ολες αυτες τις πιπες που δειχνουν στα show Ο πατερας του Σταν παντως ειναι τρελο Ι5
marantonis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Ωραιο κι αυτο. ελιωσα οταν ο καρτμαν εκανε τον Ramsay:lol: Δε ξερω αν ειστε ενημεροι, αλλα το Shake Weight διαφημιζεται και στην Ελληνικη τηλεοραση. Το εχω πετυχει τουλαχιστον 3 φορες, αλλα μεχρι το επεισοδιο του south park ομολογω πως ουτε γω ειχα καταλαβει την πραγματικη του λειτουργια. Το "κολπακι" με τον προστατη το πιασατε;:-D
seishirosakura Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=vCeUMOgGxFI Μ'έβγαλες από το δίλημμα για το μεσημέρι τουλάχιστον.
KaizerSoze Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Το "κολπακι" με τον προστατη το πιασατε;:-D Α, καταλαβα, τετοιος εισαι και του λογου σου το shake weight δεν το κοροιδευαν και οι Αρβυλα? Μα πραγματικα μεγαλη γελοιοτητα
marantonis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Α, καταλαβα, τετοιος εισαι και του λογου σου το shake weight δεν το κοροιδευαν και οι Αρβυλα? Μα πραγματικα μεγαλη γελοιοτητα guilty as charged:o:p Ναι, και στο ραδιο αρβυλα. Δε φανταστηκα οτι θα 'φτανε και ως το South Park η χαρη του
orotoi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 τι είναι το shakeweight.. ααα πρέπει να δω southpark.. το αμέλησα αυτη τη βδομάδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα