Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το είχα ξεκινήσει με το 10Χ8 νομίζω, το επεισόδιο με το War of Warcraft και από τότε σταμάτησα το warcraft και έβλεπα South Park ολη μέρα :)

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εγώ το είχα ξεκινήσει με το 10Χ8 νομίζω, το επεισόδιο με το War of Warcraft και από τότε σταμάτησα το warcraft και έβλεπα South Park ολη μέρα :)

ελπίζω να χεις δει και τα προηγούμενα βέβαια! Αν όχι ξεεεκιιινα!

Και γω ζηλεύω το φίλο που τέλειωσε το 1ο κύκλο.. έχεις τρελό δρόμο κ(λ)αψίματος απο το γέλιο..

άσχετο (λογικά θα έχει γραφτεί σε κάποιο post) αλλά εδώ είναι η πηγή του southpark για μένα.. http://www.mrtwig.net

Δημοσ.
ελπίζω να χεις δει και τα προηγούμενα βέβαια! Αν όχι ξεεεκιιινα!

Εννοείται οτι είδα όλα τα επεισόδια...να μη πω απο 2 και 3 φορές το καθένα και με περάσετε για καμένο

Δημοσ.

Πεθαίνω....... τους κερατάδες πολύ καλό και το κλείσιμο; του saga.

Πόσο θεός Cthulhu με μπλουζάκι coon. και το σκηνικό με τον justin μέτρησε. Εντωμεταξύ εκεί που έκανε σαν κωλόγατο ο "the coon" στη πλάτη του Cthulhu παίζει να το είχα στο repeat για κανα 10λεπτο.:-D

Δημοσ.
Πεθαίνω....... τους κερατάδες πολύ καλό και το κλείσιμο; του saga.

Πόσο θεός Cthulhu με μπλουζάκι coon. και το σκηνικό με τον justin μέτρησε. Εντωμεταξύ εκεί που έκανε σαν κωλόγατο ο "the coon" στη πλάτη του Cthulhu παίζει να το είχα στο repeat για κανα 10λεπτο.:-D

Φοβερό ήταν και θυμήθηκα αυτό..

[ame]

[/ame]
Δημοσ.

χα καλο, απο οτι φαινετε ηταν αναφορα σε αυτο. Μεχρι και τον ιδρωτα ειχε. Μιλαμε πρεπει να καθονται σαν καμενοι με κορν φλεικς και παντοφλες καμια κυριακη πρωι να πετυχενουν καρτουν σε κανα ξεχασμενο καναλι και να κατεβαζουν ιδεες

Δημοσ.
χα καλο, απο οτι φαινετε ηταν αναφορα σε αυτο. Μεχρι και τον ιδρωτα ειχε. Μιλαμε πρεπει να καθονται σαν καμενοι με κορν φλεικς και παντοφλες καμια κυριακη πρωι να πετυχενουν καρτουν σε κανα ξεχασμενο καναλι και να κατεβαζουν ιδεες

Μιλαμε για πολυ καψιμο:-D:-D

Επιπλεον:

"-That God you pray to just

took away all my friends.

-Not our God.

He promised everything would

change if we worshiped him,

but we're just sitting here

smoking cigarettes like before.

-It's like Obama all over again."

:lol::P

Δημοσ.

1. Μπορω να δω μια σεζον ολη με Coon and Friends. Και να αγορασω κουκλακια

2. Μπορω να δω στο χαλαρο αλλα 3 επισοδεια, τι λεω, αλλες 2 σεζον σερι αυτα παρα τις μισες action σειρες της τηλεορασης, σοβαρα

σοκ και δεος με Κενι, θειλα οτι ο Mintberry Crunch ειχε τελικα δυναμεις

Σορρυ αλλα το τελος τι εδειχνε και καλα?

το παιδι ηταν ο κενι ή ο αδελφος του κενι που θα εχει τελικα δυναμεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σορρυ αλλα το τελος τι εδειχνε και καλα?

το παιδι ηταν ο κενι ή ο αδελφος του κενι που θα εχει τελικα δυναμεις

Οχι ρε

Ο κεννυ ηταν αλλα δεν εμφανιζεται απλά στο κρεβάτι του οταν πεθαινει αλλα τον ξαναγεννάει η μάνα του. Αν θυμασαι σε ενα παλιοτερο επεισοδιο που γινεται κατι αντιστοιχο και λεει η μανα του ειναι η 54ρτη φορα που γινεται αυτο.

Επεξ/σία από bnvdarklord
Δημοσ.

σοκ και δεος με Κενι, θειλα οτι ο Mintberry Crunch ειχε τελικα δυναμεις

Σπάστηκα λίγο, γιατί το πρόβλεψα ακριβώς προτού το δείξει. Και είμαι βέβαιος ότι αν δε μου πέρναγε από το μυαλό 5 δεύτερα νωρίτερα, θα είχα γελάσει πολύ. Αλλά δυστυχώς είναι πολύ συνηθισμένες πλέον αυτές οι ανατροπές στο South Park.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...