saxon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εγώ το είχα ξεκινήσει με το 10Χ8 νομίζω, το επεισόδιο με το War of Warcraft και από τότε σταμάτησα το warcraft και έβλεπα South Park ολη μέρα
orotoi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εγώ το είχα ξεκινήσει με το 10Χ8 νομίζω, το επεισόδιο με το War of Warcraft και από τότε σταμάτησα το warcraft και έβλεπα South Park ολη μέρα ελπίζω να χεις δει και τα προηγούμενα βέβαια! Αν όχι ξεεεκιιινα! Και γω ζηλεύω το φίλο που τέλειωσε το 1ο κύκλο.. έχεις τρελό δρόμο κ(λ)αψίματος απο το γέλιο.. άσχετο (λογικά θα έχει γραφτεί σε κάποιο post) αλλά εδώ είναι η πηγή του southpark για μένα.. http://www.mrtwig.net
saxon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 ελπίζω να χεις δει και τα προηγούμενα βέβαια! Αν όχι ξεεεκιιινα! Εννοείται οτι είδα όλα τα επεισόδια...να μη πω απο 2 και 3 φορές το καθένα και με περάσετε για καμένο
marantonis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 15:30, στο νεο επεισοδιο. Κοντεψα πραγματικα να λιποθυμησω.
tzinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 beeiibyyy beeiiibbyyy beeiibbyyy oooouuu beeeiiibbbyyy λοολ να που κανε και κατι καλο ο καρτμαν
finch Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Πεθαίνω....... τους κερατάδες πολύ καλό και το κλείσιμο; του saga. Πόσο θεός Cthulhu με μπλουζάκι coon. και το σκηνικό με τον justin μέτρησε. Εντωμεταξύ εκεί που έκανε σαν κωλόγατο ο "the coon" στη πλάτη του Cthulhu παίζει να το είχα στο repeat για κανα 10λεπτο.
Kakashi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Πεθαίνω....... τους κερατάδες πολύ καλό και το κλείσιμο; του saga. Πόσο θεός Cthulhu με μπλουζάκι coon. και το σκηνικό με τον justin μέτρησε. Εντωμεταξύ εκεί που έκανε σαν κωλόγατο ο "the coon" στη πλάτη του Cthulhu παίζει να το είχα στο repeat για κανα 10λεπτο. Φοβερό ήταν και θυμήθηκα αυτό.. [ame] [/ame]
tzinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 χα καλο, απο οτι φαινετε ηταν αναφορα σε αυτο. Μεχρι και τον ιδρωτα ειχε. Μιλαμε πρεπει να καθονται σαν καμενοι με κορν φλεικς και παντοφλες καμια κυριακη πρωι να πετυχενουν καρτουν σε κανα ξεχασμενο καναλι και να κατεβαζουν ιδεες
marantonis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 χα καλο, απο οτι φαινετε ηταν αναφορα σε αυτο. Μεχρι και τον ιδρωτα ειχε. Μιλαμε πρεπει να καθονται σαν καμενοι με κορν φλεικς και παντοφλες καμια κυριακη πρωι να πετυχενουν καρτουν σε κανα ξεχασμενο καναλι και να κατεβαζουν ιδεες Μιλαμε για πολυ καψιμο:-D Επιπλεον: "-That God you pray to just took away all my friends. -Not our God. He promised everything would change if we worshiped him, but we're just sitting here smoking cigarettes like before. -It's like Obama all over again."
KaizerSoze Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 1. Μπορω να δω μια σεζον ολη με Coon and Friends. Και να αγορασω κουκλακια 2. Μπορω να δω στο χαλαρο αλλα 3 επισοδεια, τι λεω, αλλες 2 σεζον σερι αυτα παρα τις μισες action σειρες της τηλεορασης, σοβαρα σοκ και δεος με Κενι, θειλα οτι ο Mintberry Crunch ειχε τελικα δυναμεις Σορρυ αλλα το τελος τι εδειχνε και καλα? το παιδι ηταν ο κενι ή ο αδελφος του κενι που θα εχει τελικα δυναμεις
bnvdarklord Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Σορρυ αλλα το τελος τι εδειχνε και καλα? το παιδι ηταν ο κενι ή ο αδελφος του κενι που θα εχει τελικα δυναμεις Οχι ρε Ο κεννυ ηταν αλλα δεν εμφανιζεται απλά στο κρεβάτι του οταν πεθαινει αλλα τον ξαναγεννάει η μάνα του. Αν θυμασαι σε ενα παλιοτερο επεισοδιο που γινεται κατι αντιστοιχο και λεει η μανα του ειναι η 54ρτη φορα που γινεται αυτο. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2010 από bnvdarklord
PhlegethoN Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Φοβερό ήταν και θυμήθηκα αυτό.. http://www.youtube.com/watch?v=gZ9hplewAIg&NR=1 Χαχαχα Πραγματικα αυτο ηταν το vid! Στην αρχη οταν το ειδα μου φανηκε χαζομαρα αλλα τελικα τα εσπασε, ειναι ολοϊδιο...
GabrielConnor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μόνο και μόνο για το Kill Scene του Justin Bieber η επεισοδιάρα αυτή παίρνει ΑΡΙΣΤΑ!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 σοκ και δεος με Κενι, θειλα οτι ο Mintberry Crunch ειχε τελικα δυναμεις Σπάστηκα λίγο, γιατί το πρόβλεψα ακριβώς προτού το δείξει. Και είμαι βέβαιος ότι αν δε μου πέρναγε από το μυαλό 5 δεύτερα νωρίτερα, θα είχα γελάσει πολύ. Αλλά δυστυχώς είναι πολύ συνηθισμένες πλέον αυτές οι ανατροπές στο South Park.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα