Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θειλα τα κομικς?

Δεν γινεται να βγαλουν κανονικα comics?

Βασικα δεν γινεται να βγαλουν μια σεζον μονο coon and friends?

Μπορουμε να αγορασουμε κουκλακια Mysterion, Coon, tapperware και φυσικα ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΜΙ

What the fuc...hm, sorry, WHAT THE FUCK

Δημοσ.

εν τω μεταξυ, ποσο εξυπνο ρε φιλε. Παρουσιαζονται ενας ενας με δραματικο τονο, φωναζοντας το ονομα τους και οταν ερχεται η σειρα του Τιμμυ ειναι η μονη φορα που δε λεει ΤΙΙΙΙΙΙΙΜΙ αλλα ενα απλο και αψυχο τιμι...

• Moderators
Δημοσ.

το τραγουδι του cartman οταν τον καβαλαγε ηταν βασισμενο σε αυτο:

http://www.youtube.com/watch?v=bbPM2k2h8-A

και στο Neverending Story

Εντωμεταξύ και το σκηνικό

που ο Cartman πηγαίνει στον Cthulhu και κάθεται στην κοιλιά του, είναι copy/paste (με την καλή έννοια) από το αντίστοιχο σκηνικό στο My Neighbor Totoro.

Και τώρα μια φράση που δεν νόμιζα ότι θα πω ποτέ :P: Καταπληκτικό επεισόδιο South Park.

Δημοσ.

Ιδιαιτερα σοβαρο παντως το χιουμορ τους στα τελευταια επεισοδια, του the coon arc. Δεν ειναι πολυ καφριλα, ενω ειναι και τιγκα στις αναφορες. Εγω οκ, τα πιανω. Αλλα ο κολλητος μου, που αγαπησε το south park απο συγκεκριμενα καφρικα επεισοδια που του βαζαμε, στα 2 τελευταια δε βρισκει ιδιαιτερο ενδιαφερον.

Δημοσ.

South Park χωρις κοινωνικοπολιτικη σατιρα και απειρες αναφορες σε ταινιες/σειρες/γνωστες προσωπικοτητες κλπ δεν ειναι South park.

Δημοσ.

οκ, σωστος εισαι εσυ. Οταν ομως ο αλλος εχει γαλουχηθει με more crap, medicinal fried chicken, smug alert κλπ ειναι δυσκολο να του κανει εντυπωση η αναφορα στο totoro ή οπως αλλιως λεγεται και κατ' επεκταση ολο το κουεστ του καρτμαν του ηταν αδιαφορο. Οπως και η ολη συζητηση για Κτουλου, αιρεση κλπ...

Δημοσ.
οκ, σωστος εισαι εσυ. Οταν ομως ο αλλος εχει γαλουχηθει με more crap, medicinal fried chicken, smug alert κλπ ειναι δυσκολο να του κανει εντυπωση η αναφορα στο totoro ή οπως αλλιως λεγεται και κατ' επεκταση ολο το κουεστ του καρτμαν του ηταν αδιαφορο. Οπως και η ολη συζητηση για Κτουλου, αιρεση κλπ...

ε, αυτος χανει. Το south park ειναι συνδυασμος των παραπανω που ανεφερα συν της καφριλας. Ουτε το ενα μονο του ουτε το αλλο (υπαρχουν βεβαια διακυμανσεις στις ποσοτητες αναλογα το επεισοδιο και τη φαση).

Εγω με τον Κθουλου εμεινα μαλακας:-D

και τωρα που το σκεφτομαι γελαω:devil:

Θα χουμε συνεχεια των προηγουμενων επεισοδιων;

Δημοσ.
Μολις τελειωσα τον 1ο κυκλο..

Τι μου θυμισες, μεσα σε μια μερα ξεπεταγα πανω απο μιση σεζον. Ουτε αρρωστος δεν καθησα τοσο πολυ μεσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...