Dark_son20 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 γράψε DP στο google πήγαινε στις photo και βγάλε την λογοκρισία
blackstar Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 γράψε DP στο google πήγαινε στις photo και βγάλε την λογοκρισία Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες
Whiteyez Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 γράψε DP στο google πήγαινε στις photo και βγάλε την λογοκρισία Όχι δεν είναι Digital Photography.
marantonis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 γράψε DP στο google πήγαινε στις photo και βγάλε την λογοκρισία χαχαχα:lol: κι εγω αρχικα δε το ξερα DP, κατα το UD (Urban Dictionary)
Sadako Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πάλι ρε γαμώτο το'χω σταματήσει το south park εδώ και 3 επεισόδια. Από τη μια περιμένω να βρω λίγη όρεξη να κανένα επεισόδιο Jersey Shore μπας και πιάσω κανένα αστείο, για το επόμενο περιμένω να βγει το inception σε x264.. To τελευταίο να το δω; Ή θα χάσω την σύνδεση με τα προηγούμενα;
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πάλι ρε γαμώτο το'χω σταματήσει το south park εδώ και 3 επεισόδια. Από τη μια περιμένω να βρω λίγη όρεξη να κανένα επεισόδιο Jersey Shore μπας και πιάσω κανένα αστείο, για το επόμενο περιμένω να βγει το inception σε x264.. To τελευταίο να το δω; Ή θα χάσω την σύνδεση με τα προηγούμενα; Μπα δεν συνδεονται, go for it!
bnvdarklord Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Θα χουμε και Coon 3 λογικα ε; Στον 15 κυκλο
KaizerSoze Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Ταπεργουερ ρε φιλε...Τα σπαει το ονομα, "Ταπεργουερ"
marantonis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Ειδα επιτελους το Insheeption. Πιστευω πως αυτο το επεισοδιο πρεπει να το δει οπωσδηποτε οποιος εχει παρακολουθησει το Inception. Παρουσιαζει θεσπεσια το προβλημα της ταινιας με το καυστικο και ξεκαθαρο south park υφος που ξερουμε και λατρευουμε (αλλα ακομα κι αν καποιος δε βλεπει τη σειρα, επιβαλλεται να κατεβασει το επεισοδιο και να το δει καπακι μετα το Inception;)) Η κορυφαια λογω νοηματος σκηνη ηταν η εξης: 'Just because an idea is overly convoluted doesn't make it cool.'' (και ολα τα αλλα που ειπωθηκαν με τον τροπο που ειπωθηκαν) Επισης αυτο με το τακο μες το τακο μες το εμπορικο κεντρο κλπ. Πολυ ευστοχο. Ισως τελικα υπηρχε σοβαρος λογος στην ταινια που ο,τι εξηγουσαν το εκαναν στα γρηγορα, και οι Parker και Stone το επιασαν (κι αυτο) πολυ καλα. ΥΓ. Κι εγω θα ηθελα ομως να 'ταν πιο μεγαλο το επεισοδιο... αλλα δεν εχουν κανει καποια παραλειψη οποτε οκ. ΥΓ2. Ο Ντι καπριο ειναι πιο καλος στο south park απ' οτι στο Inception, χωρις πλακα
saxon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 ΥΓ2. Ο Ντι καπριο ειναι πιο καλος στο south park απ' οτι στο Inception, χωρις πλακα Οπως και ο Καρτμαν τραγουδούσε πιο καλά το poker face απο την Lady Gaga σε ένα παλιότερο επεισόδιο
marantonis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 @Saxon +1 Παιδες, το νεο επεισοδιο ειναι διαθεσιμο!;)
marantonis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ποοοσο θεικο επεισοδιο;; Απο τον Κθουλου, την φαση με τον Κεννυ που με αφησε μαλακα, τα γαματα κομικ... Τρελη εξελιξη η σεζον.
finch Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 +1000 marantonis Ε Π Ο Σ το επεισόδιο... τι να λέμε τώρα.....
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Kαλα το επεισοδιο ηταν απιστευτο! Το τραγουδι στο τελος απο που ειναι ripped? Κατι μου θυμιζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα