Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
Για πειτε για την συγκεκριμενη σκηνη σε spoiler παρακαλω γιατι δεν την επιασα. :o

clockwork orange+sellers=

thing-called-love.jpg

Inside joke ειναι περισσοτερο:)

Δημοσ.
Για πειτε για την συγκεκριμενη σκηνη σε spoiler παρακαλω γιατι δεν την επιασα. :o

απο wiki

The scene where the Coon (Cartman) attacks the rest of the Coon's gang is reminiscent of a scene from Stanley Kubrick's 1971 film A Clockwork Orange in which one of the members insists the gang be run in a "new way" that entails less power for Alex (Cartman); then while walking along, Alex attacks his "droogs" in order to re-establish his leadership. The scene also has the same music playing: The Thieving Magpie by Gioacchino Rossini.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=v90KPJ6n4Ew[/ame]

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Δημοσ.
@Sellers

Στο 14:29 (...και για ~1.30 min) πρεπει να εσκασες ενα χαμογελο ε?;)

:lol::lol::lol:

Κορυφαίο ήταν. Περίμενα με τόση αγωνία να δω τι είναι και ήμουν 100% σίγουρος ότι θα εμφανιστεί καμιά Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Που να'ξερα ότι θα έκαναν αναφορά στην καλύτερη ταινία που βγήκε ποτέ. :-)

Δεν το εχω δει :o

Ουτε και γω :lol:

Και τι κάθεστε? :P

Δημοσ.

Μπαινω στρατο στις 16.

Οποτε στην αδεια ορκωμοσιας φορτωνω ο,τι ταινια μου γυαλισει απο Τοπ 100 και απο Movie Endings και λιωνω.

Θα δω αρκετη κλασσικουρα γιατι μεχρι τωρα εχω δει απειρες ταινιες, αλλα ο μεσος ορος ποιοτητας ειναι περιπου στο 5/10 και μου την λενε μερικοι-μερικοι.

Δημοσ.

Γνωστοί φανς οι southpark-άδες. Έχουν κάνει άπειρες αναφορές στις ταινίες του.

(αναφέρομαι στη... σκηνή)

Δημοσ.

Στα πρωτα λεπτα μου δοθηκε η εντυπωση οτι το The Coon 2 θα 'ταν μετριο αλλα τελικα ηταν πολυ ωραιο. Δεν ειχε τοσο γελιο (ισως καλυτερα γιατι δε με πιανει πονοκεφαλος:P) οσο το Jershey Shore αλλα γαματη -και αυτη τη φορα- σατιρα (για τις πετρελαιοβιομηχανιες κυριως), και σε μεγαλη ποσοτητα.

Κορυφαια τα βιντεακια που

εστελνε ο προεδρος της BP, και επικαλουνταν μ' αυτο τον απεχθη τροπο το συναισθημα του κοσμου, επειδη κατεστρεφε τον κοσμο, ζητωντας συγγνωμη την ωρα που χαιδευε σκυλακια κλπ.. πολυ εξυπνο.

Με τον Hindsight τι επαιζε; Αναφεροταν καπου συγκεκριμενα με τον περιεργο τροπο που τον εβαζαν να "σωζει" τις καταστασεις ή γενικο ηταν;

Δημοσ.
Στα πρωτα λεπτα μου δοθηκε η εντυπωση οτι το The Coon 2 θα 'ταν μετριο αλλα τελικα ηταν πολυ ωραιο. Δεν ειχε τοσο γελιο (ισως καλυτερα γιατι δε με πιανει πονοκεφαλος:P) οσο το Jershey Shore αλλα γαματη -και αυτη τη φορα- σατιρα (για τις πετρελαιοβιομηχανιες κυριως), και σε μεγαλη ποσοτητα.

Με τον Hindsight τι επαιζε; Αναφεροταν καπου συγκεκριμενα με τον περιεργο τροπο που τον εβαζαν να "σωζει" τις καταστασεις ή γενικο ηταν;

Από Wikipedia: Hindsight bias is the inclination to see events that have occurred as being more predictable than they were before they took place.

και από dictionary.com: the ability to understand, after something has happened, what should have been done or what caused the event

Μάλλον αναφέρεται στην γνωστή αντίδραση πολλών μετά από ένα συμβαν "Μα καλά, πως δεν το σκεφτηκαν αυτό, όταν έφτιαχναν το..." σαν κάτι που φαίνεται απλό αλλά κανείς δεν επισημαίνει πριν γίνει κάτι κακό.

Δημοσ.

Στο τέλος που τρύπησαν το χωροχρόνο και έφτιαξαν τρύπα σε άλλη διάσταση πέθανα. Ειδικά τα τέρατα είναι μέσα στην υπερβολή. :lol:

(Όταν έσκασε μύτη και ο Κθουλού με αποτελείωσαν).

Να πω την αμαρτία μου δεν έπιασα το όλο αστείο με το DP. Τι ήθελε να πει το όνομα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...