Nik.K Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Τρελο γελιο, 2 μερη μπορει ομως να το καταντουσαν κουραστικο.
Sellers Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Προβλέπεται τρελό λιώσιμο λοιπόν. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι μπορεί να βρήκαν για να το σατυρίσουν.
Sellers Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Προβλέπεται τρελό λιώσιμο λοιπόν. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι μπορεί να βρήκαν για να το σατυρίσουν.
bnvdarklord Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Για οσους το είδαν ηταν ιδέα μου ή ο billy(ο νταής στο ονειρο του mackey) ειχε φωνή butters?
bnvdarklord Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Για οσους το είδαν ηταν ιδέα μου ή ο billy(ο νταής στο ονειρο του mackey) ειχε φωνή butters?
Whiteyez Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Πέθανα με τον άκυρο πιτσαδόρο. "Allright im going in!"
Whiteyez Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Πέθανα με τον άκυρο πιτσαδόρο. "Allright im going in!"
Nik.K Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Για οσους το είδαν ηταν ιδέα μου ή ο billy(ο νταής στο ονειρο του mackey) ειχε φωνή butters? Το ιδιο ατομο κανει τις φωνες οποτε λογικο μερικες να μοιαζουν λιγακι. Μεχρι και τον Freddy εβαλαν μεσα
Nik.K Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Για οσους το είδαν ηταν ιδέα μου ή ο billy(ο νταής στο ονειρο του mackey) ειχε φωνή butters? Το ιδιο ατομο κανει τις φωνες οποτε λογικο μερικες να μοιαζουν λιγακι. Μεχρι και τον Freddy εβαλαν μεσα
bnvdarklord Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Τι λιγάκι ολοιδια ηταν. Με αυτη την λογική η φωνη του Cartman και του Stan θα εμοιαζαν επισης.
bnvdarklord Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Τι λιγάκι ολοιδια ηταν. Με αυτη την λογική η φωνη του Cartman και του Stan θα εμοιαζαν επισης.
Sellers Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Τρομερό το επεισοδιάκι. Και η μπηχτή ήταν και γαμώ. Αν και δεν συμφωνώ γιατί μ'άρεσε η ταινία, η μπηχτή ήταν καλή: ''Just because an idea is overly convoluted doesn't make it cool.''
Nik.K Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ο Leonardo προβλεπεται να δαγκωνει τα απαυτα του αν δει αυτο το επεισοδιο
BaLsAmoMenos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Νταξει σιγα την σατιρα που εκαναν στον Di Caprio ποσο μαλλον αν τη συγκρινεις με παλιοτερες σατιρες τους (που μονο σατιρες δεν ηταν). Τωρα που το ειδα και δευτερη φορα επαναδιατυπωνω την αποψη μου για το επεισοδιο. Γαματο ηταν, οχι τοσο αστειο οσο το προηγουμενο αλλα αρκετα πιο εξυπνο και ωραιο. Μπραβο τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα