Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο ειναι ακριβως, απλη ατακα γεματη νοημα και κριτικη. Καποιος που δεν ξερει το ολο hype με το jersey shore την προσπερναει. Και ηταν ολο το επεισοδειο ετσι. Ενταξει αμα δεις ενα επεισοδειο καταλαβαινεις πανω κατω τι γινεται, αλλα αυτο που πρεπει να ξερεις ειναιτο ποσο διασημοι εχουν γινει με το να κανουν το απολυτο τιποτα

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
αυτο ειναι ακριβως, απλη ατακα γεματη νοημα και κριτικη. Καποιος που δεν ξερει το ολο hype με το jersey shore την προσπερναει. Και ηταν ολο το επεισοδειο ετσι. Ενταξει αμα δεις ενα επεισοδειο καταλαβαινεις πανω κατω τι γινεται, αλλα αυτο που πρεπει να ξερεις ειναιτο ποσο διασημοι εχουν γινει με το να κανουν το απολυτο τιποτα

Εχουμε πραγματι πολλα παραδειγματα και στην Ελλαδα οποτε δεν ειναι τοσο απαραιτητο το να ξερεις απο Jersey Shore για να καταλαβεις. Εγω θα γουσταρα τωρα που θα παιξει η Ελληνικη κοπια του South Park να 'καναν παρομοια πραγματα για το Big brother και τα διαφορα αδρανη αταλαντα διασημα νουμερα (κι ας μην ειναι πρωτοτυπο) αλλα δε το βλεπω να γινεται σωστα για ευληπτους λογους.

Λοιπόν εντάξει, πιστεύω ότι όποιος κάνει σάτιρα σε αυτόν το πλανήτη πρέπει να κάτσει να πάρει μαθήματα απο το SP. Αυτό μαζί με κάποια άλλα επεισόδια που έχω στο νού μου, είναι το ευαγγέλιο της σάτιρας με το πόσο πολύ βάθος έχουνε πάνω στην κοροιδεία του θέματος τους.

Σωστα μιλας συντροφε.

Δημοσ.

εναλακτικα μπορεις να φανταστεις πως ντυνεται και πως θα φερεται ο μητρωγλου του ολυμπιακου εαν εβγαινε σε κλαμπ που παιζει ντανς χιτακια, κανει σολαριουμ και χτυπαει τα πιστολια στον αερα σε καθε κοματι που γουσταρει. Επισης φαντασου τον να την πεφτει σε ολες τις σαβουρες και χαμουρευονται κεντρο πιστα. Μεσα σε ολο αυτο το σκηνικο που και που σηκωνει την φανελα και διχνει τους κοιλιακους του και βαζει πατσαβρες να τον γλειφουν τραγουδοντας ειμαι ο μοναδικος μαμαο στο ελλαντα. Δατς εμπαουτ ιτ, δατς ε γκουιτο (κατι κοντα σε καγκουρες, αλλα πολυ ποιο μελετημενο και αφοσιωμενο)

Χμμμ. Άντε να παίρνουν ιδέες για το "Ελληνικό Southpark" :lol:

Δημοσ.

Τι παίζει με το "ελληνικο south park"? Μου είπε κάποιος ότι θα βγεί κάτι τέτοιο. Έχουμε κάνα λινκ ή ξέρει κανείς τίποτα περισσότερο?

Δημοσ.

Το είδα. Καλό ειναι, αλλα πιστευω λογω τίτλου περίμενα περισσότερα. Το κακό ηταν οτι ηταν λίγο βιαστικό απο την μεση και μετα, θα επρεπε να ηταν σε 2 μέρη κατα την γνώμη μου.

Δημοσ.

Το είδα. Καλό ειναι, αλλα πιστευω λογω τίτλου περίμενα περισσότερα. Το κακό ηταν οτι ηταν λίγο βιαστικό απο την μεση και μετα, θα επρεπε να ηταν σε 2 μέρη κατα την γνώμη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...