Sellers Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δνε θα γελάσω αν δεν έχω ιδέα τι είναι το jersey shore?
anark Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δνε θα γελάσω αν δεν έχω ιδέα τι είναι το jersey shore? Κοίτα το link: http://www.mtv.com/shows/jersey_shore/season_2/series.jhtml Είναι ένα reality του MTV με καραγκιόζηδες guidos*. Κατέβασε κανένα επεισόδιο αν βρεις η δοκίμασε για streaming από το site του MTV πριν δεις το southpark. Η Snooki είναι το αποκορύφωμα της ηλιθιότητας. *http://en.wikipedia.org/wiki/Guido_%28slang%29 και http://www.vuesociety.com/wp-content/uploads/2009/10/guido-411.jpg
tzinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 ενταξει θα γελασεις, αλλα ειπαμε με το σουθπαρκ πρεπει παντα να ξερεις τι καταστασεις διακομωδουν αλλοιος χανεις τουλαχιστον τα μισα αστεια και σποντες Για το jersey shore, κατεβασε ενα αντε 2 επεισοδεια(ειναι αρκετα), προτεινω οποιδηποτε τις 2ρης σεζον. Δες πως συμπεριφερονται και μετα δες το σουθπαρκ. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην τα ποιασεις ολα μετα. εναλακτικα μπορεις να φανταστεις πως ντυνεται και πως θα φερεται ο μητρωγλου του ολυμπιακου εαν εβγαινε σε κλαμπ που παιζει ντανς χιτακια, κανει σολαριουμ και χτυπαει τα πιστολια στον αερα σε καθε κοματι που γουσταρει. Επισης φαντασου τον να την πεφτει σε ολες τις σαβουρες και χαμουρευονται κεντρο πιστα. Μεσα σε ολο αυτο το σκηνικο που και που σηκωνει την φανελα και διχνει τους κοιλιακους του και βαζει πατσαβρες να τον γλειφουν τραγουδοντας ειμαι ο μοναδικος μαμαο στο ελλαντα. Δατς εμπαουτ ιτ, δατς ε γκουιτο (κατι κοντα σε καγκουρες, αλλα πολυ ποιο μελετημενο και αφοσιωμενο)
Nik.K Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Snookie Snookie :P :P Α ρε τι επαθε ο κακομοιρος ο Cardman
finch Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 ενταξει θα γελασεις, αλλα ειπαμε με το σουθπαρκ πρεπει παντα να ξερεις τι καταστασεις διακομωδουν αλλοιος χανεις τουλαχιστον τα μισα αστεια και σποντες Για το jersey shore, κατεβασε ενα αντε 2 επεισοδεια(ειναι αρκετα), προτεινω οποιδηποτε τις 2ρης σεζον. Δες πως συμπεριφερονται και μετα δες το σουθπαρκ. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην τα ποιασεις ολα μετα. εναλακτικα μπορεις να φανταστεις πως ντυνεται και πως θα φερεται ο μητρωγλου του ολυμπιακου εαν εβγαινε σε κλαμπ που παιζει ντανς χιτακια, κανει σολαριουμ και χτυπαει τα πιστολια στον αερα σε καθε κοματι που γουσταρει. Επισης φαντασου τον να την πεφτει σε ολες τις σαβουρες και χαμουρευονται κεντρο πιστα. Μεσα σε ολο αυτο το σκηνικο που και που σηκωνει την φανελα και διχνει τους κοιλιακους του και βαζει πατσαβρες να τον γλειφουν τραγουδοντας ειμαι ο μοναδικος μαμαο στο ελλαντα. Δατς εμπαουτ ιτ, δατς ε γκουιτο (κατι κοντα σε καγκουρες, αλλα πολυ ποιο μελετημενο και αφοσιωμενο) Μακράν η καλύτερη περιγραφή ever. Προσκυνώ Στα του επεισοδίου έριξα και γαμώ τα γέλια. Είχα καιρό να γελάσω τόσο πολύ με south park, επειδή ήξερα και τι έπαιζε με το Jersey Shore.. Snookie monster FTW.
kgian Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Εγώ που δεν ήξερα για το jersey μου φάνηκε λίγο μούφα το επεισόδιο...
Whiteyez Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Γαμάτο επεισόδιο, πολύ γέλιο, ας ελπίζουμε στα επόμενα να μην κάνει κοιλιά πάλι.
marantonis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Βασικα ουτε εγω ηξερα το Jersey Shore αλλα ευτυχως το σταματησα (το south park) στο 4ο λεπτο (γιατι εκλαιγα απο τα γελια και φοβηθηκα) και τωρα εμαθα πριν τη συνεχιση της προβολης. To 'δα. Λοιπον, ειχα να γελασω τοσο στη ζωη μου απο τοτε που... ειδα τελευταια φορα γαματο επεισοδιο south park. Ειναι απιστευτο το ποσο γελιο εριξα μεσα σε 20 λεπτα. Στο τελος που Ερχεται η αλ κάιντα και σωζει την κατασταση ριχοντας αεροπλανα πανω στους guidos κοντεψα να παθω εγκεφαλικο Υστερα απο 14 χρονια το να βγαζουν ακομα τοσο γελιο και μαλιστα με τοσο εξυπνο τροπο ειναι σημαντικο κατορθωμα. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2010 από marantonis
Nik.K Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Βασικα ουτε εγω ηξερα το Jersey Shore αλλα ευτυχως το σταματησα (το south park) στο 4ο λεπτο (γιατι εκλαιγα απο τα γελια και φοβηθηκα) και τωρα εμαθα πριν τη συνεχιση της προβολης. To 'δα. Λοιπον, ειχα να γελασω τοσο στη ζωη μου απο τοτε που... ειδα τελευταια φορα γαματο επεισοδιο south park. Ειναι απιστευτο το ποσο γελιο εριξα μεσα σε 20 λεπτα. Στο τελος που Ερχεται η αλ κάιντα και σωζει την κατασταση ριχοντας αεροπλανα πανω στους guidos κοντεψα να παθω εγκεφαλικο Υστερα απο 14 χρονια το να βγαζουν ακομα τοσο γελιο και μαλιστα με τοσο εξυπνο τροπο ειναι σημαντικο κατορθωμα. Ωστοσο αυτο με τα αεροπλανα ισως να μην ειναι και τοσο" αρεστο " στην αλλη πλευρα του ατλαντικου.....
Nik.K Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Βρε και εγω γελασα, δεν θα γελουσα ομως αν ειχα καποιον μεσα στους διδυμους πυργους αυτο λεω.
KaizerSoze Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ισως φταιει που δεν ηξερα το Jersey Shore αλλα μου φανηκε μετριο Μπα, και εγω που χαζολογησα καποιες φορες με τη βλακεια το js στο mtv παλι μετριο το βρηκα Βασικα γελας για λιγο απο αυτοικανοποιηση οταν πιανεις ενα-δυο αστεια που πολλοι που δεν εχουν δει το js δεν πιανουν αλλα καπου περναει... ---------- Προσθήκη στις 22:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:29 ---------- Βρε και εγω γελασα, δεν θα γελουσα ομως αν ειχα καποιον μεσα στους διδυμους πυργους αυτο λεω. Αυτο το σχολιακι νομιζω ηταν το πιο σημαντικο του επισοδειου-τα αλλα με τον The Situation και το κοντο μπαζακι και τους υπολοιπους γελοιους σε εκεινο το χαζοσπιτο ειναι μοδα και θα περασει Που γυρναει καποιος και λεει στον Ραντι "Εχουν αλλους 10 μηνες-υποθετω να κλεισουν 10 χρονια περιπου-που δεν θα τους κοροιδευουμε" Ισως θελουν να πουνε στους συμπατριωτες τους "ως ποτε θα γινομαστε υστερικοι με οτι εχει σχεση με το συμβαν"
marantonis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Που γυρναει καποιος και λεει στον Ραντι "Εχουν αλλους 10 μηνες-υποθετω να κλεισουν 10 χρονια περιπου-που δεν θα τους κοροιδευουμε" Συγκεκριμενα: "What about the families of the victims of 9/11? Their feelings matter for another ten months, damn it." Ισως θελουν να πουνε στους συμπατριωτες τους "ως ποτε θα γινομαστε υστερικοι με οτι εχει σχεση με το συμβαν" Επισης φαινεται οτι καυτηριαζει την υποκριτικη ψυχοπονια των Μ.Μ.Ε. και της πολιτικης. Πολυ σωστη ατακα. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2010 από marantonis
Sellers Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν εντάξει, πιστεύω ότι όποιος κάνει σάτιρα σε αυτόν το πλανήτη πρέπει να κάτσει να πάρει μαθήματα απο το SP. Αυτό μαζί με κάποια άλλα επεισόδια που έχω στο νού μου, είναι το ευαγγέλιο της σάτιρας με το πόσο πολύ βάθος έχουνε πάνω στην κοροιδεία του θέματος τους. Το επεισόδιο τα έσπασε όπως και η σειρά γενικότερα... - Τι είναι αυτό; - Ονομάζεται Σνούκι. Είναι πολύ διάσημο. - Αυτό το πράγμα είναι διάσημο; Γιατί; - Δεν ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα