minarokeftes Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Παιδιά μόλις ξεκίνησα απο season 1 μου φάνηκε ωραίο το πρώτο επεισόδιο. Θα με κρατήσει η σειρά ή θα είναι πολύ εξειδικευμένο το χιούμορ της????
bnvdarklord Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Προχωρα και θα δεις.... Θα σε κρατήσει λογικα
MixalisX Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Παιδιά μόλις ξεκίνησα απο season 1 μου φάνηκε ωραίο το πρώτο επεισόδιο. Θα με κρατήσει η σειρά ή θα είναι πολύ εξειδικευμένο το χιούμορ της???? Αρχισε το κατέβασμα τεκνο μου και όταν τελειώσεις κατα την 7-8 σεζον, πάρε μια ανάσα.
Toufas Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=gVv8HJqg-mQ[/ame]
saxon Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Το ψηφίζω για το χειρότερο επεισόδιο ever ...χαλαρά.
marantonis Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Η ολη ιστορια με την εκπομπη και την πετσετα δυναται να ερμηνευτει αλληγορικα λαμβανοντας υποψιν τα τετελεσμενα με την λογοκρισια ή μου φανηκε (και η λεξη Intervention σε κατι τετοιο φαινεται να παραπεμπει);
tzinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 και εγω αυτο σκεφτηκα, το ειδα καπως σαν αντιδραση στο περιστατικο με την λογοκρισια. Σαν καπως να λενε μας την φερατε/μαμησατε στο προηγουμενο επεισοδειο, γι αυτο γυρναμε ενα τραγικο επεισοδειο που σας την λεμε ουσιαστικα. Αλλα τα επεισοδεια φτιαχνονται μεσα στην εβδομαδα απο το επομενο η εχουν καμποσα φτιαγμενα ηδη?? φανταζομαι οτι επειδη σχολιαζουν την επικαιροτητα συνηθως ειναι φρεσκογυρισμενα.
therock Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 και εγω αυτο σκεφτηκα, το ειδα καπως σαν αντιδραση στο περιστατικο με την λογοκρισια. Σαν καπως να λενε μας την φερατε/μαμησατε στο προηγουμενο επεισοδειο, γι αυτο γυρναμε ενα τραγικο επεισοδειο που σας την λεμε ουσιαστικα. Αλλα τα επεισοδεια φτιαχνονται μεσα στην εβδομαδα απο το επομενο η εχουν καμποσα φτιαγμενα ηδη?? φανταζομαι οτι επειδη σχολιαζουν την επικαιροτητα συνηθως ειναι φρεσκογυρισμενα. Μερικα τους παιρνουν λιγοτερα απο την διαρκεια του επισοδειου για να τα φτιαξουν. Το συγκεκριμενο εχει διαρκεια 21:45 αλλα παιζει να το φτιαξαν μεσα σε 4-5 λεπτα. Πως το καναν αυτο? Δεν ξερω ...
Freakster Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μερικα τους παιρνουν λιγοτερα απο την διαρκεια του επισοδειου για να τα φτιαξουν. Το συγκεκριμενο εχει διαρκεια 21:45 αλλα παιζει να το φτιαξαν μεσα σε 4-5 λεπτα. Πως το καναν αυτο? Δεν ξερω ... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=r7O_ZeqisXk[/ame]
Sellers Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά, όλα τα επεισόδια με την πετσέτα είναι βαρετά. Ξέρει κανείς να μου πει πως προέκυψε η πετσέτα?
Toufas Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 το πρωτο του towelie ειναι μεσα στο top 10 των πιο καλωv επεισοδίων
marantonis Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 και εγω αυτο σκεφτηκα, το ειδα καπως σαν αντιδραση στο περιστατικο με την λογοκρισια. Σαν καπως να λενε μας την φερατε/μαμησατε στο προηγουμενο επεισοδειο, γι αυτο γυρναμε ενα τραγικο επεισοδειο που σας την λεμε ουσιαστικα. Θα μπορουσαν οι ματ-τρευ να ειναι ο πετσετας σ' αυτο το επεισοδιο, αν το σκεφτουμε οπως ειπα αλληγορικα. Και να "χρειαστηκε" οι υπολοιποι (φιλοι, εκπομπη, που ειναι το καναλι στην πραγματικοτητα, οι οργανωσεις που διαμαρτυρονται και γενικα οσοι το πραττουν) να κανουν την "Παρεμβαση" γιατι υποτιθεται οτι εχουν ξεφυγει (ναρκωτικα=μωαμεθ και τα λοιπα γνωστα ας πουμε). Ενω το τελος της εκπομπης να ειναι δηθεν η υποσχεση τους να "μπουν στο σωστο δρομο" -κατι σαν κοινωνικος ελεγχος μου φαινεται- οπως υποσχεθηκε η πετσετα για τα ντρογκια, γινομενοι ετσι μια ηλιθια -υπερβολικα προβλεψιμη και απλοικη- εκπομπη, οπως ειναι αυτο το...πραγμα που εδειξαν με την κατασκηνωση.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 το πρωτο του towelie ειναι μεσα στο top 10 των πιο καλωv επεισοδίων Ι σεκοντ δατ.
Sellers Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 το πρωτο του towelie ειναι μεσα στο top 10 των πιο καλωv επεισοδίων Θυμάσαι τίτλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα